Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zbog sve vise bezobraznih clanica ja ovo vise necu raditi!!!

E pa drage moje, nemojte se ljutiti ali ja od danas zvanicnu necu meriti vise nijednu moju stvar! Kome odgovara velicina ( a svi znamo koje velicine nosimo i sta nosimo) mozemo se dogovarati.. predugo sam na sajtu, uvek sam izlazila u susret sto se tice svega, da li to bile mere, cuvanje predmeta, korekcija cene, razmena, nalazenja u gradu ama bas svega ali zbog tolikog bezobrazluka vise necu. Kao sto je naglaseno na profilu imam bebu, svaka zena koja ima decu zna koliko je tesko odvojiti malo vremena za bilo sta a kamoli za krpice, jedva nadjem vreme da okacim slike ovde jer dosta vremena oduzima da bi mi poslednjih tri dana stiglo deset poruka za mere i verujte ni jedna clanica se nije udostojila da napise "odgovara" "ne odgovara", ne daj Boze "hvala" itd! I sve to neke sa malo utisaka.. dolazi sve vise bezobraznih clanica, koje ne postuje bas nista a najmanje tudje vreme.. zao mi je ali nadam se da ce me neka razumeti..
2016 12 22
A da ubaciš u opis predmeta dimenzije? Pošto si odgovorila na 10 poruka, imaš već izmerene dimenzije za nekoliko krpica. Glupo mi zvuči ovo kako više nećeš meriti ništa. :) Šta ako neko zaista želi da kupi predmet, ali ne zna hoće li mu odgovarati jer ti ne daješ dimenzije? Da kupi pa da vraća, stavlja u prodaju ili baci? Bespotrebno. Odgovoriš kad nađeš slobodnih 5 minuta, ažuriraš opis predmeta i kraj priče. Uvek će biti ljudi bez elementarnog vaspitanja da se zahvale ili makar daju povratnu informaciju "odgovara/ne odgovara".
2016 12 22
Slazem se sa princes i sa tobom. I kod mene je miloion puta bilo slucajeva da traze dodatne slike, kako stoji predmet, mere i ja sve to odradim samo odu i ne jave se. Niti hvala. Onda sam ja lepo sve mere ubacila u opis predmeta. Sa druge strane uvek ima dodatnih pitanja, i kada stavite mere i da ne radite razmene, pitaju koja je zadnja cena, pa napisete i da je cena fixna (a inace su mi cene maximalno snizene i uvek pravim snizenja, a stvari su markirane) , onda ispadnete strogi, ili neko i ne cita pa opet pitanje koja je zadnja cena... tako da te razumem, ali i mere kad napises uvek ce se naci jos nesto sto bi te pitale a onda otisle bez i hvala...
2016 12 22
Najbolje bi bilo, ako vec nadjes vremena da objavis stvari na sajtu, da odmah tada izmeris dimenzije i niko te nece zapitkivati, lepo ce videti da li mu odgovara ili ne. Ne krivim kupce sto pitaju za mere, ako nisu date naravno da i treba da pitaju, svako ima pravo da zna sta kupuje, a to sto nista ne odgovore ako im ne odgovara to je vec njihova licna nekultura
2016 12 22
> SandraKg93: > Najbolje bi bilo, ako vec nadjes vremena da objavis stvari na sajtu, da odmah tada izmeris dimenzije i niko te nece zapitkivati, lepo ce videti da li mu odgovara ili ne. Ne krivim kupce sto pitaju za mere, ako nisu date naravno da i treba da pitaju, svako ima pravo da zna sta kupuje, a to sto nista ne odgovore ako im ne odgovara to je vec njihova licna nekultura Slzaem se. Ja premerim stvari kad ih postavljam, a da mi ne odgovaraju to je u poslednje vreme poslato normalo. Prosto se iznenadim kada dobijem odgovor bilo pozitivan bilo negativan (u smislu "odgovara" ili "ne odgovara").
2016 12 22
Pa da, najbolje bi bilo odmah ubaciti dimenzije i nema vise problema. Mada meni mnogo puta stignu pitanja za dimenzije iako su vec napisane. Izgleda da neke clanice ne citaju opise :D
2016 12 23
Kako zamisljate da neko kupuje gardarobu ,pritom nema dimenzje kad znamo da oznaka velicine nema veze.
2016 12 23
Niko nije primoran da kupi..:) naravno podrzavam i vas sve sto sam do sad izmerila napisacu ali ubuduce necu moci.. ja sam mnogo puta kupovala na ovom sjatu sto mozete da vidite kad pogledate utiske KUPAC, i svaku ponaosob da pitate da li sam nekada trazila bilo kakvu meru reci ce vam da nisam.. znam velicine koje nosim.. pitam samo da li odgovara toj velicini kao sto je napisano i to je to.. naravni ponavljam jos jednom niko nije primoran da kupi i da rizikuje ako ne zeli, ali lakse mi je tako nego da me neko ispita sto pitanja i da odvojim vreme za njega a da mi ne kaze ni "hvala" ni "ne ogovara" ni nista, a pre toga deset pitanja postavi i jos i mere trazi.. mislim da je to nepostovanje..
2016 12 26