Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Trebalo bi uvesti neku opciju

Koja bi regulisala situaciju, kad u uslovima prodaje jasno pise pritisnite Zelim samo ukoliko zelite da kupite...jer mislim da je cist bezobrazluk, da neko pritisne zelim to mu das jos dodatne mere, islikas I on/ona cak in ne napisu odustala sam...zasto bi neko trosio svoje vreme...nesto slicno kao neutralna
2016 12 25
Pogotovo je bezobrazno kad ti jos i trazi da slikas na sebi...a ne moze svakom da stoji isto...ajde i to odradim i ne dobijem ni hvala,nekultura.
2016 12 25
Ja mislim da je novim clanovima dosta zbunjujuce to zelim. Pre sam za opciju zeim da kupim i svidja mi se jer mislim da bi bilo manje nesporazuma. Sa druge strane kada su u pitanju dodatna pitanja, ja sam stavila u opis na svom profilu - dodatne slike moguce, ali ne na meni (upravo zato sto nam ne stoji svima sve isto, a, sa druge strane, prodajem i maminu garderobu koja je meni velika, a njoj mala). Takodje, neodgovaranje na poruke je stvar licne (ne)kulture. To je ovde sve vise i vise prisutno (nazalost) :(
2016 12 25
Ma mislila sam na stare, me na nove clanove...
2016 12 25
Slazem se da je nekim clanovima mozda lakse tako da pitaju sta ih zanima nego da objasnjavaju ili kopiraju link... meni u svakom slucaju ne smeta :)
2016 12 26