Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta raditi u ovakvoj situaciji?

Desilo se to da sam kupila jednu stvar i kada mi je stigla veličina nije baš onakva kakva je navedena na etiketi, no dobro, to je već moja krivica jer se nisam detaljno raspitala za mere. Tu stvar sam ostavila dok ne odlučim da li da je prodam ili da je nosim, a mogu i jedno i drugo, ali odluke (vaga u horoskopu, da). Međutim, nedavno kada sam ponovo pregledala jaknicu uočila sam oštećenja koje mi članica nije navela u opisu ili u poruci. Sad ako kažem da postoji oštećenje i dam negativnu ispašće da sam ga namerno napravila sama, a da vratim stvar je opet kasno, jer je proslo više od nedelju dana.
2017 01 04
Pa da se meni tako nesto desilo, ja bih stavila u prodaju al naravno naglasila sve . Ako mi bas ne odgovara ta velicina , a predmet je okej :") Ako se sad budete zalili toj osobi od koje ste kupili , moze cak i da vam kaze da ste sami to napravili ili ko zna sta xd Moj savet je da stvar stavite u prodaju, pa ce verovatno naci put do novog kupca :)
2017 01 04
I moj savet je da stavite u prodaju, ali svakako ukazite clanici na propust...
2017 01 05
Tako će biti najverovatnije. Sada kada pogledam ne vredi toliko koliko sam je platila, moglo je to piti manje s obzirom na oštećenja. :s
2017 01 05
:D :D :D :D :D Da, pomisliš: ja sam pogrešila, nisam pitala za mere. Ok. Ali nije noooova! ....Ne ipak nisam pogrešila.... :/ I pola sajta SE kasnije na nekoj temi "ubedjuje" da je nova stvar ali da si ipak ti pogrešila jer nisi pitala za mere.... Kako kod okreneš, kriva si ;)
2017 01 05
PS Proverene kupovine su zakon :)
2017 01 05
??? Nije stvar u veličini i promašenim merama, stvar je u oštećenju.
2017 01 05
> Išizzzu: > Desilo se to da sam kupila jednu stvar i kada mi je stigla veličina nije baš onakva kakva je navedena na etiketi, no dobro, to je već moja krivica jer se nisam detaljno raspitala za mere. > Tu stvar sam ostavila dok ne odlučim da li da je prodam ili da je nosim, a mogu i jedno i drugo, ali odluke (vaga u horoskopu, da). Učinilo mi se da si ovde pomenula da nije navdena veličina kao na etiketi?! A nisam u tvom slučaju bukvalno mislila "nova" - više žargonski. Ali svakako ni oštećenje nije navedeno. "Šta raditi u ovakvoj situaciji?" - tema..... Ako znaš, čemu onda otvaranje teme? Svako napiše ono što misli ako je isto ili SLIČNO iskustvo već imao.....
2017 01 05
Temu sam otvorila zbog oštećenja koje nije prijavljeno, ne zbog veličine, ne znam šta tu nije jasno. Pročitaj do kraja.
2017 01 05
Veličina je manje bitna od samog oštećenja , slažem se ,:)
2017 01 05
Ne znam šta da napišem, a da ne izgleda uvredljivo. :') Lepo napišem u čemu je problem, a uhvatiš se za veličinu za koju sam sama rekla da je moja krivica što sam verovala onome što piše na etiketi. Dakle, pitanje je šta raditi kada je prošlo dosta vremena od kupovine i kada sam posle tog vremena uočila oštećenje koje mi je članica prećutala. Nacrtala bih ti, ali manjka mi inspiracije ovih dana.
2017 01 05
> Išizzzu: > Ne znam šta da napišem, a da ne izgleda uvredljivo. :') > Lepo napišem u čemu je problem, a uhvatiš se za veličinu za koju sam sama rekla da je moja krivica što sam verovala onome što piše na etiketi. > Dakle, pitanje je šta raditi kada je prošlo dosta vremena od kupovine i kada sam posle tog vremena uočila oštećenje koje mi je članica prećutala. > Nacrtala bih ti, ali manjka mi inspiracije ovih dana. Bez brige, malo sam se šalila. SREĆNI PRAZNICI!
2017 01 06