Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Ponovo FEJK šminka!

Znam da se većina(prodavačice pomenute iz naslova) neće složiti sa mnom ali krajnje vreme je da admini povedu računa i zabrane prodaju fejk šminke.Svima su poznati razlozi da ne treba pominjati ih više.Normalni prodavci koji imaju svoju ili dobavljenu original ne mogu da dodju do kupaca, jer su prodajni deo KOZMETIKA preplavili fejk proizvodi za koje stavljaju opis da su originalni a cena 5x čak i više niža.Slobodno me možete isprozivati ili šta već ali ja iza svojih reči stojim.Kad god sam nekome poslala upit i pitala da li je original, ima li kod za proveru ili nešto(u opisu je tobože navedeno original)bila sam uskraćena za odg, što imam i dokaze(,naravno ako bude trebalo priložiću bez imenovanja članica).I u moru svih tih fejkova ne može da se lepo primeti neki original proizvod članica.I sad ćete reći zašto ih ne pratim pa gledam kad izbace?Uvek neko nešto novo izbaci a da ne znaš da je pre prodavao šminku ili nešto.Pratim ja par proverenoh, ali nekad se desi da neko dobije neki komad pa mu ne odg i prodaje kao što sam naletela kod jedne članice tako.Mogla bih još da pišem, ali i ovo je dosta.Nadam se da će u 2017oj admini malo više da obrate pažnju na ovo!
2017 01 13
Slažem se. I ne samo fejk nego i original kozmetika kojoj je rok istekao pre 10 godina i koja je nabavljena sa smetlišta.
2017 01 13
Postojala je tema mojekrpice.rs/forum/t/329478/fake-sminka-i-ostale-skrnavstine u kojoj su se postavljali linkovi artikala koji su za smeće, ali je obrisana iz nekog razloga.
2017 01 13
Meni sa telefona bi trebalo 3 dana da imenujem sve.Ja imam 2 devojke koje su proverene i od njih nekad nešto kupim i to što kupim je novo sa rokom kupljeno kod nas ili kodom da je original i u roku.Nekad se recimo isplati ako imaš proverene ljude.Meni većinu kozmetike donose iz inostranstva jer kod nas i najjeftiniji esens ili miss sporty je preskup u odnosu na dr.zemlje. Ja sam htela da se skrene adminima da takvima brišu predmete ili zabrane prodaju, jer su preplavili forum.A o isteklim rokovima neću ni da pričam jedan slučaj je blokiran i udaljen sig.znate ockome pričam jer ne želim imenujem dotičnu.
2017 01 13
Haha znate kako kaze kupindo stavila moja drugarica torbicu chanel onaj model koji se provlaci ovde po mojim krpicama po 5000 ona stavila za 1000 din jer je kupila kod kineza pa sad hoce da je proda i stavila u opis ovo je neka vrsta kopije chanela samo u kineskom stilu, kupindo je posle pola sata izbrisao prodmet uz objasnjenje da se plagijati ne prodaju na tom sajtu je puno fake naked, mac itd to se podrzava. Tako i ovde podrzava se najvise ono sto je FAKE, devojke ovde prodaju divne stvari, haljinice koje su 100 puta lepse od nekih tako fake za 5000 ali mi smo narod kompleksa, ovde to nikad nece da se iskoreni. Mozemo mi da pisemo do sutra ko to prodaje, kako je to stetno kad neke kvazi blogerke se prodaju za jedan mac ruz i reklamu na instagramu i naravno kad je neko umislio da je faca imati naked 10 kupice makar bilo i 5000000 dinara. Pre neki dan vidim catrice korektor 1000 din, molim? Obrazlozenje tesko ga naci, ajde molim sad sve da nakupujemo pa da prepordajemo ovde jer se tesko nalazi. Sramota je velika sta se desava ovde i kako se ni mi same zene ne postujemo medjusobno.
2017 01 17
Mislim da to treba se zabraniti ne zbog činjenice da je Fake nego zato što pre svega takva šminka ugrožava zdravlje, jer na svakom tom Fake proizvodu ako pogledate sastav to je da Vam se želudac izvrne od kojekakvih metala i slično, a koža to sve apsorbuje. Vidim da najviše dominiraju kopije NKD sa kojekakvim oznakama 7,8 i sl koji se inače i ne proizvode, MAC.... A ono čega se najviše grozim opšte traženi Kylie Jenner ruzevi koji ne da su Fake nego 1000 % pritom na našem tržištu ne postoje a i kada su dostupni za porucivanje rasprodaju se za 5minuta i to po ceni oko 20dolara po komadu, i onda ovde vidim iste te ruzeve po nekoj jeftinijoj ceni, što ne verujem da se nekom isplati da prodaje ako uracunamo cenu poštarine, carine i faktor sreće da ga poruči u nekoj enormnoj količini. Mislim da u DM-u, Llily-u može sve da se nadje po pristupacnoj ceni a svakako ko želi da izdvoji više ima Sephoru. Em je dermatoloski ispitano, em jeftinije, svakako čast izuzecima koji zaista postavljaju verodostojne predmete ali mislim da ih je dosta manje i da ne mogu da dođu do izražaja u odnosu na ove prevarante
2017 02 01
Ovo bi admini trebali da uvaže. Stop fejk šminci!
2021 09 01