Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pitanje za pojedine clanice

Pa dobro, na njima je da ponude a na vama da odbijete....nema tu ljutnje, to je trgovina, nista licno. Ja volim kada mi clanice ponude razmenu ali najiskrenije jer je to pola puta do prodaje! Uvek pogledam profil clanice koja mi ponudi razmenu i ako ima nesto sto mi se dopada odusevim se! A ako nema ljubazno odgovorim da nisam pronasla nista za razmenu ali da mogu da spustim cenu. I bez preterivanja-devojke se odluce za kupovinu u 40-50℅ slucajeva. 8-)
2017 01 25
Ja sam primetila sad ne znam, bicu iskrena..sve clanice koje imaju neki izbor bolji sto se tice ponude, one ne rade razmenu. A sto kaze Maja Schatz istina je skroz, ja se potrudim pa gledam bilo sta da izaberem, ali dzabe. Pa valjda nam je cilj da prodamo visak odece , a ne da menjamo za jos gore. Naravno, neka razmena .ali meni se svaki dan javljau ponude za razmenu, ne moguce je prodati bilo sta. Ja nisam stavila nista u opis u vezi razmene tako je najbolje. A donekle je stvar u pristupu, ruzno zaista zvuci velikim slovima NE RADIM RAZMENU, NE ODOGOVARAM NA TAKVA PITANJA, a onda trazis istu.
2017 01 25
Ja odgovorim da mi trebaju pare i da zato prodajem sto i jeste istina. :') I uvek sam ponudila nizu cenu kada su me pitali za razmenu i nikad niko nije pozeleo da kupi iako mi cene nisu visoke, stvari su nove, ocuvane.. Jedino da ih dajem za 100din. ali ni tad ih ne bi uzimali, jer bi mislili da se raspada cim je ta cena. :')
2017 01 25
Ne znam, napisala sam svoje iskustvo i zaista je tako bilo do sad. A sto se tice razmena koje sam uradila, stvarno ih nije bilo puno ali te koje su se realizovale su bile savrsene! Meni nije glupo uopste da kazem da nisam pronasla nista za razmenu i ne trudim se da kod clanice pronadjem nesto samo da bih joj ucinila-to je glupost. Ne ocekujem ni da to neko radi za mene, bas bih se jadno osecala!
2017 01 25
Jeste možda bzvz, ali toliko je malo normalne razmene da je postalo besmisleno pregledati. Isto, i ja UVEK pogledam ponudu, i ako ništa ponekad ponudim popust i zahvalim se, i našla sam samo jednom nešto. U suštini, treba samo drugačije u opisu da napišu, nešto u stilu "nisam za razmene, osim u izuzetnim slučajevima..." Morate imati u vidu da bi članice sa velikim brojem pratilaca (što znači da imaju i dobru ponudu) dobijale doslovno tonu poruka u inbox da se nisu ogradile od razmena. Al eto, htele bi i one ponekad.. Meni je veći problem što 90% članica nije realno u razmenama, to mi je možda i nepristojnije- ipak svaki dan dobiješ takvu ponudu, ako ne i više njih... ("u razmeni cenim više", ili su cene nerealno visoke da bi digle sebi cenu u razmeni, ili hoće s/m a nude xl, staro itd. itd.)
2017 01 25
Tanja, o tome i ja pričam...
2017 01 25
Meni je licno smesan slucaj koji sam spomenula, dve recenice jedna ispod druge, a kontradiktorne. Kao i oni slucajevi kad im u opisu profila pise da ne rade razmenu, a stvari su im obelezene oznakom za razmenu, vise komada, nije da su pogresili. I ne razumem ove slucajeve gde nude razmenu, a nemaju nikakvu ponudu ili nude iznosenu majicu koju cene 1000+din i one cipele sa špicem od 15cm, nenosene naravno, a to sto su kupljene pre 20+godina nema veze... Ja razumem one koji ne rade razmenu ili je rade povremeno, ali su mi smesni oni sto naglase da ne odgovaraju na poruke o razmeni, a konstantno traze istu na forumu. Ili ono "razmenu radim samo ako ja vas pitam za istu". 🔫🔫🔫
2017 01 25
E, da, nije tema, ali najmanje razumem one koji se ljute kada ljubazno odgovoris da nisi pronasao nista za razmenu. Desilo mi se da me tako jedna clanica (koja je inace vrlo aktivna, nije nova ili nesto) cima za razmenu i ja pregledam profil i vidim lepo da je sve dosta staro i da mi ne odgovara ni velicina. Onda ona pocne da mi salje linkove stvari koje smatra da bi mi odgovarale. Ja opet jos nekoliko puta ljubazno kazem da mi nista ne odgovara, da bi ona nastavila da me ubedjuje kako su te stvari odlicne za mene, ocuvane i nove. A tipa salje mi somotne sakoe na kojima je etiketa u fazi raspada, na slici se vidi da je trula. Ja joj to i kazem, a ona opet krene da prica kako se to desava i kod novih stvari. 😶 Na kraju sam pukla i rekla joj da mi je jako zao sto ne mogu da joj izadjem u susret (nije bila u pitanju sitnica, da jeste poklonila bih joj predmet) i da mi je jasno da joj se dopada, ali da mora da prestane da mi dosadjuje, da bi mi ona rekla kako ona to radi i sa drugim clanicama i da mnoge na kraju pristanu ipak na razmenu, pa i ako ne pronadju nesto za sebe. 😵 Znaci ona svesno napinje, razradila zena taktiku. Pritom nije klinka u pitanju. Smorila sam se kao drvo.
2017 01 25
O bože, ovde me više ništa ne čudi. Ili kad ti daju negativnu zato što nisi ništa (iole nosivo) pronašla za razmenu, bilo je slučajeva...
2017 01 25
> Iva1991B: > E, da, nije tema, ali najmanje razumem one koji se ljute kada ljubazno odgovoris da nisi pronasao nista za razmenu. Desilo mi se da me tako jedna clanica (koja je inace vrlo aktivna, nije nova ili nesto) cima za razmenu i ja pregledam profil i vidim lepo da je sve dosta staro i da mi ne odgovara ni velicina. Onda ona pocne da mi salje linkove stvari koje smatra da bi mi odgovarale. Ja opet jos nekoliko puta ljubazno kazem da mi nista ne odgovara, da bi ona nastavila da me ubedjuje kako su te stvari odlicne za mene, ocuvane i nove. A tipa salje mi somotne sakoe na kojima je etiketa u fazi raspada, na slici se vidi da je trula. Ja joj to i kazem, a ona opet krene da prica kako se to desava i kod novih stvari. 😶 Na kraju sam pukla i rekla joj da mi je jako zao sto ne mogu da joj izadjem u susret (nije bila u pitanju sitnica, da jeste poklonila bih joj predmet) i da mi je jasno da joj se dopada, ali da mora da prestane da mi dosadjuje, da bi mi ona rekla kako ona to radi i sa drugim clanicama i da mnoge na kraju pristanu ipak na razmenu, pa i ako ne pronadju nesto za sebe. 😵 Znaci ona svesno napinje, razradila zena taktiku. Pritom nije klinka u pitanju. Smorila sam se kao drvo. O svašta! Žena je očigledno bezobrazna na kub, to više nema ni toliko veze sa Krpicama-ona je garant takva i u stvarnom životu! Dakle, za izbegavanje!
2017 01 25
Ja sam se zgranula kad mi je to napisala... Stvarno mi je nejasno da neko može toliko bezobrazan biti. :|
2017 01 25
> MajaSchatz: > Zato što neko na svom profilu ima stvari u vrednosti od nekoliko hiljada i onda po 10x dnevno pitaju za razmenu članice koje na svojim profilima imaju džemper iz 1983., jednu kinesku šnalu i 2 isprane majice. > Lično ne radim razmene i to jasno piše U OPISU SVAKOG PREDMETA, a i pored toga javi se neka prostakuša da me pita za razmenu. Pa šta bi tek bilo da mi ne piše to?? Iskreno meni je to mnogo bezobraznije od članica koje bi ipak nekad napravile izuzetak i možda se razmenile za predmet istog ranga. Ok je da se neko drzi parole da nece da se menja i to naglasi,ali nije u redu da nece zvanicno,isticuci na profilu a onda kad zatreba trazi razmenu od drugih..u fazonu nisi dostojna da ti odgovorim ili su odgovori izriciti,sa krupnim slovima i uzvicnicima...a o tome sto se nista ne cita,o tome mozemo da diskutujemo u drugoj temi,i to je vid nepostovanja.
2017 01 25
> _tanja_: > Jeste možda bzvz, ali toliko je malo normalne razmene da je postalo besmisleno pregledati. Isto, i ja UVEK pogledam ponudu, i ako ništa ponekad ponudim popust i zahvalim se, i našla sam samo jednom nešto. > U suštini, treba samo drugačije u opisu da napišu, nešto u stilu "nisam za razmene, osim u izuzetnim slučajevima..." > Morate imati u vidu da bi članice sa velikim brojem pratilaca (što znači da imaju i dobru ponudu) dobijale doslovno tonu poruka u inbox da se nisu ogradile od razmena. Al eto, htele bi i one ponekad.. > Meni je veći problem što 90% članica nije realno u razmenama, to mi je možda i nepristojnije- ipak svaki dan dobiješ takvu ponudu, ako ne i više njih... ("u razmeni cenim više", ili su cene nerealno visoke da bi digle sebi cenu u razmeni, ili hoće s/m a nude xl, staro itd. itd.) Ma nek se one ograde ali neka se drze onda tog principa do kraja,a ne hocu piskim necu piskim,kako mi dune i kako SAMO MENI odgovara...
2017 01 25
> Iva1991B: > Meni je licno smesan slucaj koji sam spomenula, dve recenice jedna ispod druge, a kontradiktorne. Kao i oni slucajevi kad im u opisu profila pise da ne rade razmenu, a stvari su im obelezene oznakom za razmenu, vise komada, nije da su pogresili. > I ne razumem ove slucajeve gde nude razmenu, a nemaju nikakvu ponudu ili nude iznosenu majicu koju cene 1000+din i one cipele sa špicem od 15cm, nenosene naravno, a to sto su kupljene pre 20+godina nema veze... > Ja razumem one koji ne rade razmenu ili je rade povremeno, ali su mi smesni oni sto naglase da ne odgovaraju na poruke o razmeni, a konstantno traze istu na forumu. Ili ono "razmenu radim samo ako ja vas pitam za istu". 🔫🔫🔫 E na te aludiram :)
2017 01 25
1 2