Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Poenta /svrha prodavanja na sajtu ,koja je . (?)

Ako je cena novog proizvoda identicna cesto i skuplja nego u prodavnici i sl. onda u cemu je poenta i svrha prodaje ovde ili na bilo kom drugom sajtu za oglasavanje . Uzmite u obzir da kada se plati postarina, bilo da je proizvod poslat preporuceno (post expres-om) tj. placen pouzecem u kom slucaju je postarina od 250-300 dinara preko uplate putem bankovnog racuna u istoj banci ( ako ne zelite proviziju banke ) u kojoj je prodavac ,tada se samo placa 150 dinara postarina pri dostavi, do post net-a da ne govorim, tada se placaju dve provizije ...ne vidim svrhu pojedinih clanica da proizvod prodaju po ceni po kojoj su ga kupile tj ceni koja je aktuelna u prodavnicama te robe . Naravno ,ja cu pre otici u radnju .Em provereno ,em ista cena em nema postarine .Sve u svemu ...po mom misljenju logicno je ako ste odlucili da ovde prodate robu ,da se cena koriguje pre postavljanja uzimajuci u obzir postarinu i dodatne troskove u protivnom ne verujem da cete prodati nesto . Ovo se posebno odnosi na NOVE CLANICE ,koje bez profilne slike ,bez i jednog pozitivnog ili negativnog utiska ,''lupe'' cenu proizvoda istu kao u prodavnicama za koji ti ne pada na pamet da ga kupis ovde ..iz gore navedenih razloga plus nesiguran profil /clan . Veliki pozdrav svima ;)
2017 01 26
> TinaAdamovic: > Ako je cena novog proizvoda identicna cesto i skuplja nego u prodavnici i sl. onda u cemu je poenta i svrha prodaje ovde ili na bilo kom drugom sajtu za oglasavanje . Uzmite u obzir da kada se plati postarina, bilo da je proizvod poslat preporuceno (post expres-om) tj. placen pouzecem u kom slucaju je postarina od 250-300 dinara preko uplate putem bankovnog racuna u istoj banci ( ako ne zelite proviziju banke ) u kojoj je prodavac ,tada se samo placa 150 dinara postarina pri dostavi, do post net-a da ne govorim, tada se placaju dve provizije ...ne vidim svrhu pojedinih clanica da proizvod prodaju po ceni po kojoj su ga kupile tj ceni koja je aktuelna u prodavnicama te robe . Naravno ,ja cu pre otici u radnju .Em provereno ,em ista cena em nema postarine .Sve u svemu ...po mom misljenju logicno je ako ste odlucili da ovde prodate robu ,da se cena koriguje pre postavljanja uzimajuci u obzir postarinu i dodatne troskove u protivnom ne verujem da cete prodati nesto . Ovo se posebno odnosi na NOVE CLANICE ,koje bez profilne slike ,bez i jednog pozitivnog ili negativnog utiska ,''lupe'' cenu proizvoda istu kao u prodavnicama za koji ti ne pada na pamet da ga kupis ovde ..iz gore navedenih razloga plus nesiguran profil /clan . > Veliki pozdrav svima ;) Bravo!!!!!
2017 01 26
Mnoge clanice koje zive van Bg-a ili nekog grada nemaju radnje u kojima bi kupile tu robu niti znaju koje su cene u radnjama tako da im preostaje da narucuju preko neta, ja sam slala nekim clanicama koje nemaju ni postu ni ulicu znaci muke su i poslati nesto u takvo mesto 5 puta su me vracali iz poste, to ti je isto ko kad neko kaze vidi ovo precenjeno takvo isto u Pirotu ima za ne znam koliko, sve je to lepo al ja da idem u Pirot za majicu bas poludela nisam tako da ako mi se svidja narucicu je koliko god da kosta posto ne pratim ni cene ni modu a znam osobu koja sve narucuje iako zna da ima jeftinije u radnji 3 stanice od njega to je cimanje jer napolju su ipak ljudi,guzva i ostalo tako da sve nadje svog kupca :) Pa sad ko zalazi po gradu i radnjama i zna cene taj ce u radnjama i kupovati a koga ne zanima da se cima po radnjama taj ce naruciti lepo preko sajta i svi srecni i zadovoljni, uostalom lakse je kupovati preko neta nego u radnji sa napadnim prodavacicama koje samo gledaju nesto da prodaju, ovde lepo sam razgledas niko ti ne dise za vratom pa ako ti odgovara kupis a ako ne produzis dalje :)
2017 01 26
> bloodytears: > Mnoge clanice koje zive van Bg-a ili nekog grada nemaju radnje u kojima bi kupile tu robu niti znaju koje su cene u radnjama tako da im preostaje da narucuju preko neta, ja sam slala nekim clanicama koje nemaju ni postu ni ulicu znaci muke su i poslati nesto u takvo mesto 5 puta su me vracali iz poste, to ti je isto ko kad neko kaze vidi ovo precenjeno takvo isto u Pirotu ima za ne znam koliko, sve je to lepo al ja da idem u Pirot za majicu bas poludela nisam tako da ako mi se svidja narucicu je koliko god da kosta posto ne pratim ni cene ni modu a znam osobu koja sve narucuje iako zna da ima jeftinije u radnji 3 stanice od njega to je cimanje jer napolju su ipak ljudi,guzva i ostalo tako da sve nadje svog kupca :) Pa sad ko zalazi po gradu i radnjama i zna cene taj ce u radnjama i kupovati a koga ne zanima da se cima po radnjama taj ce naruciti lepo preko sajta i svi srecni i zadovoljni, uostalom lakse je kupovati preko neta nego u radnji sa napadnim prodavacicama koje samo gledaju nesto da prodaju, ovde lepo sam razgledas niko ti ne dise za vratom pa ako ti odgovara kupis a ako ne produzis dalje :) Eto ,sada bar ljudi imaju savet od mene kako da kupuju da bi prosli jeftinije sto je mora se priznati u danasnje vreme mnogima vazno .;)
2017 01 26
I to je istina, mnogi ne narucuju stvar od 200 dinara zbog postarine a kamoli nesto skuplje, svaki dinar je vazan svi se nesto non stop preracunavamo tako da svakako treba kupovati u radnji ako vec znas da je jeftinije samo kazem eto sve nadje svog kupca posto nisu svi u mogucnosti da dodju do te radnje, ima ovde tema sa precenjenim stvarima gde clanice stavljaju linkove stvari koje su skuplje nego u radnji ko prati forum moze da pogleda pre kupovine :)
2017 01 27
> TinaAdamovic: > > bloodytears: > > Mnoge clanice koje zive van Bg-a ili nekog grada nemaju radnje u kojima bi kupile tu robu niti znaju koje su cene u radnjama tako da im preostaje da narucuju preko neta, ja sam slala nekim clanicama koje nemaju ni postu ni ulicu znaci muke su i poslati nesto u takvo mesto 5 puta su me vracali iz poste, to ti je isto ko kad neko kaze vidi ovo precenjeno takvo isto u Pirotu ima za ne znam koliko, sve je to lepo al ja da idem u Pirot za majicu bas poludela nisam tako da ako mi se svidja narucicu je koliko god da kosta posto ne pratim ni cene ni modu a znam osobu koja sve narucuje iako zna da ima jeftinije u radnji 3 stanice od njega to je cimanje jer napolju su ipak ljudi,guzva i ostalo tako da sve nadje svog kupca :) Pa sad ko zalazi po gradu i radnjama i zna cene taj ce u radnjama i kupovati a koga ne zanima da se cima po radnjama taj ce naruciti lepo preko sajta i svi srecni i zadovoljni, uostalom lakse je kupovati preko neta nego u radnji sa napadnim prodavacicama koje samo gledaju nesto da prodaju, ovde lepo sam razgledas niko ti ne dise za vratom pa ako ti odgovara kupis a ako ne produzis dalje :) > Eto ,sada bar ljudi imaju savet od mene kako da kupuju da bi prosli jeftinije sto je mora se priznati u danasnje vreme mnogima vazno .;) upravo tako
2017 01 27
Ovu temu sam istu ja otvorila pre par dana. Jbg naletisna nesto, svidi ti se, treba ti, nemas pojma cenu toga u prodavnici. One lepo slikaju pa im dobro prolaze predmeti.
2017 01 27
Nekako mi se sve vise cini da kako slikas predmete nije ni bitno, samo da su stvari moderne, da nisu previse iznosene i jeftine, sve sto je jeftino ima prodju, par puta sam prodala neke stvari, tipa majica 250 dinara i naruce mi i plate ptt 240, ne znam kojom se racunicom vode :D
2017 01 27
Ja na primer nisam iz tih vecih gradova gde ima brdo prodavnica. Kod nas ima butika al nisu poput Manga, Zare, Sradivariusa i slicnih. Pa meni ovaj sajt omogucava da dodjem do njihovih krpica lakse, nego da dolazim u Bg ili neke vece gradove. Al isto tako , posto nisam u tim gradovima, ne znam kako se cene krecu . I lako moze neki clan da me prevari cenom koja je mnogo veca nego u prodavnici jer nisam informisana mnogo posto u mom gradu tih prodavnica nema :( I sve vise gledam clanice kako se zale da su cene napumpane i da ovaj sajt postaaje nerealan nazalost po pitanju cena. Da su stvari dosta precenjene :(
2017 01 28
> catwomen1234: > Ja na primer nisam iz tih vecih gradova gde ima brdo prodavnica. Kod nas ima butika al nisu poput Manga, Zare, Sradivariusa i slicnih. Pa meni ovaj sajt omogucava da dodjem do njihovih krpica lakse, nego da dolazim u Bg ili neke vece gradove. Al isto tako , posto nisam u tim gradovima, ne znam kako se cene krecu . I lako moze neki clan da me prevari cenom koja je mnogo veca nego u prodavnici jer nisam informisana mnogo posto u mom gradu tih prodavnica nema :( I sve vise gledam clanice kako se zale da su cene napumpane i da ovaj sajt postaaje nerealan nazalost po pitanju cena. Da su stvari dosta precenjene :( Ma samo da se postavi cena identicna onoj iz radnje ,to je vec precenjeno ,zbog postarine .
2017 01 28
Apsolutno se slazem sa vama Tina, to je dovoljno. Al mnogo clanica precenjuje svoje stvari , kao da su vezane za njih dozivotno :( I onda napumpaju cene, a kako kazu cilj im je da se oslobode viska stvari sto pre jer su im pretrpani ormani :D A ovaj sajt bi svakako trebao da sluzi za prodaju al stvari koje su vecini ljudi dostupne al po snizenim cenama, ili clanicama poput mene koje u svom gradu nemamo neke radnje sa takvom garderobom :(
2017 01 28
Ma fora je u tome sto su te stvari u prodavnici vec par sezona, bile na snizenju 100 puta. Razumem u potpunosti, kod nas u Va ima par prodavnica ,sad su otvorili kao neki Stop sop.. i neke male prodavnice (ali expres i slicno) zato i ne kupujem nista ovde.. najbolje te.razumem , svidja ti se nesto, treba ti hitno, bas ces sad ici u Bg zbog toga.
2017 01 28
kod mene se uglavnom najjeftinije stvari najslabije prodaju, kao da clanice misle da imaju neku gresku :)
2017 01 30