Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Carcinoma materice

Potrebna mi je pomoc.... Danas sam Bila Sam majkom da uzme rezultate jer je imala polip na grlicu materice I radili su joj kiretazu..... Dijagnoza je sledeca.... C541 neoplasma malignum endometrii Status: ST.post biopsio PVU et curettage explorativa fractionata St.post polypectomia cervicis uteri Diagnosticki nalaz: HPP 356 polypus cervicis uteri Adenocarcinoma endometrii, endrometroidni tip HG3,NG2 Metapaklsaia squamosa immature epithelli endocervical HG3,NG2 Cervicis chronically atrophica Ako neko ima neko iskustvo, informaciju, savet.... Za nedelju Dana ima zakazan konzilijum pa demo videti sta dalje....
2017 02 07
Zloćudni tumor sluznice materice na zalost je pod sifrom C541 . Razgovarajte sve u detalje sa Dr sta i kako dalje , ne bih da govorim ja . Zelim Vam najbolji moguci ishod <3 :(
2017 02 09
Danas smo radili skener... Kazu da se nije prosirio, sada je samo u materici. Videcemo sta CE reci konzilijum lekara. Doktorka koja je radila skener je preporucila operaciju tj odstranjivanje materice I mi smo za to....Samo se nadam da CE brzo biti ta operacija.
2017 02 10
> Wesna90: > Danas smo radili skener... Kazu da se nije prosirio, sada je samo u materici. Videcemo sta CE reci konzilijum lekara. Doktorka koja je radila skener je preporucila operaciju tj odstranjivanje materice I mi smo za to....Samo se nadam da CE brzo biti ta operacija. Draga Vesna jako mi je zao sto prolazite Vi i majka kroz ovo, nisam htela nista da komentarisem jer nisam znala tacno stanje, dobro je sto se nije prosirilo dalje jer ovako majka ima velike sanse za izlecenje. Savetujem Vam da trazite neku vezu i da vidite da izdejstvujete da operacija bude STO PRE. Puno srece zelim i najbolji ishod operacije ..
2017 02 11
> Lustgirl: > > Wesna90: > > Danas smo radili skener... Kazu da se nije prosirio, sada je samo u materici. Videcemo sta CE reci konzilijum lekara. Doktorka koja je radila skener je preporucila operaciju tj odstranjivanje materice I mi smo za to....Samo se nadam da CE brzo biti ta operacija. > Draga Vesna jako mi je zao sto prolazite Vi i majka kroz ovo, nisam htela nista da komentarisem jer nisam znala tacno stanje, dobro je sto se nije prosirilo dalje jer ovako majka ima velike sanse za izlecenje. Savetujem Vam da trazite neku vezu i da vidite da izdejstvujete da operacija bude STO PRE. Puno srece zelim i najbolji ishod operacije .. Hvala. To je problem,nemamo vezu....Operacija CE biti u bolnice narodni front a tamo bas nikog ne znamo....
2017 02 11
> Wesna90: > Danas smo radili skener... Kazu da se nije prosirio, sada je samo u materici. Videcemo sta CE reci konzilijum lekara. Doktorka koja je radila skener je preporucila operaciju tj odstranjivanje materice I mi smo za to....Samo se nadam da CE brzo biti ta operacija. Jos jednom zelim Vam sve najbolje i nadam se najboljem mogucem ishodu .Budite jaki <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
2017 02 11
Operacija gde sam imala vezu je najgore prosla, a imala sam 4 operacije do sada. Za ginekoloski problem nisam imala nikakvu vezu i sve je proslo kako treba.Tako da samo mislite pozitivno i sve ce proci u najboljem redu. Ne jurite nista, kad god se nesto juri ne ispadne ocekivano. Ne trosite vreme na to, stvari ce se same posloziti . Konzilijum lekara ce odluciti, ne bojte se unapred. Svako dobro!
2017 02 12
Devojke hvala puno na podrsci, zaista puno znaci.
2017 02 12
Wesna jako mi je žao zbog situacije ali moram Vam reći da u Narodnom frontu rade stvarno odlični lekari i sigurna sam da će mama biti u sigurnim rukama! Držim palčeve da bude sve u najboljem redu, a iskreno verujem da će tako i biti! Glavu gore i samo pozitivno! <3 <3 <3
2017 02 13
Hvala svima na recima ohrabrenja.... Zaista su i lekari i sestre u narodnom frontu maksimalno ljubazni... Majka mi sutra ima operaciju,svi rezultati su dobri,za tu vrstu bolesti i lekari veruju da ce se operacijom sve zavrsiti,ali opet sve zavisi posle od histopatoloskog nalaza.
2017 02 27