Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Uopste mi nije jasno

Dogovorila sam se sa jednom clanicom da kupim od nje patike. Kako je u to vreme imala poplavu u firmi rekla je da ce se javiti za par dana kada to resi i da ne brinem da su PATIKE MOJE. U fazonu to je reseno... Od tada je proslo 2-3 nedelje. I devojka se nije javila. Ja joj saljem poruke i ovde i na telefon ali nema odgovora. A redovno se loguje na sajt. Ne znam sta da mislim. Kako da dodjem do nje? Izgleda da vise nije problem samo kupac nego ni prodavac nece da uzme novac.
2017 02 08
To se desilo i meni...dva -tri puta... Nije mi jasno uopšte...
2017 02 08
I ja sam htela da kupim tako par stvari pa nisam dobijala odgovore i onda sam shvatila da: Prodavci cesto imaju stvari koje u ne prodaju nego sluze kao mamac da privuku preglede profila isto tako stave da prodaju nesto sto nose pa vas odlazu danas za sutra i tako dok se oni ne snadju za drugi predmet a ima i onih koje mrzi da zive tj da zapakuju nesto i posalju nego vas vuku za nos a ima i onih koji prodaju uporedno na 2-3 sajta pa gledaju da ustimaju prodaju npr na limundu po zavrsetku licitaje ili ugovaraju prodaju na drugom sajtu po visoj ceni itd... Da ne poverujete ali istinito. Najvise me iznerviraju ovi sto stavljaju stvari koje u stvari ne prodaju.
2017 02 08
I meni se to desavalo, da zelim da kupim nesto a prodavac se ne oglasi...
2017 02 08
> Podmladak: > I meni se to desavalo, da zelim da kupim nesto a prodavac se ne oglasi... Juce sam zelea da kupim od clanice jaknu koja kosta 16000 din. Kliknula sam na zelim , napisala mi je da je prodata. Mislim da je jakna stajala kao mamac za lajk. jer je odjednom nestala
2017 02 08
Pre vise od godinu dana sam htela da kupim parfem i poslala poruku clanici da mi napise podatke za uplatu. Nisam je pitala ni za popust ni za razmenu, odmah bih ga kupila. Ni posle sedam dana mi nije odgovorila pa sam je pitala da li je videla poruku. Odgovorila mi je da je parfem sestrin i da ce mi se javiti kasnije. Predmet je jos uvek neprodat.
2017 02 08
desava se svasta stvarno...
2017 02 09
Da li je dozvoljeno da clanicu stavim na crnu listu. S obzirom da sada saznajem da je predmet prodala drugoj clanici a mene ostavila bez odgovora i danima zavlacila?
2017 02 10