Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

NA POKLON - RAZOČARENJE

Razočarana jesam,ali daleko od toga da neću i dalje poklanjati.
2017 02 25
Da li ste je nazvali?
2017 02 25
Ne, nisam je zvala. Poslala sam joj poruku i ovde na sajtu i sms. Nije odgovorila.
2017 02 25
> MiraTinaLena2: > Ne, nisam je zvala. Poslala sam joj poruku i ovde na sajtu i sms. Nije odgovorila. Strasno ja bih je nazvala i rekla da ocekujem da uplati novac za ptt. Ako nije imala novca nije trebala davati sigurnu rec realno 300 din nije puno da se pozajmi ili odvoji za postarinu. Sta bi bilo da je trebala kupiti 2 kg decije odece. Sramota.
2017 02 25
Eto. Pa vi svi i dalje poklanjajte posle svega.... eno jos jedna tema koja se tice poklona... zena videla svoje stvari na limundu. Kakav sljam od ljudi. Odnesem lepo u Crveni krst ili dam tati da brise alat u garazi.
2017 02 26
Sve što bi rekla bilo bi suvišno za gospođu koja se nije udostojila paket da podigne.... Za takve i nije pomoć jel nisu sposobni ni po paket da odu , a kamoli zarade. Pa još ti i trošak napravila. Sramota...Svi se mi borimo kroz život ,radimo,snalazimo i gledamo prvenstveno da smo dobri i humani ljudi... Ne pada nikome sa neba... Otud i tvoj gest... Bila si čovek ,a njoj na obraz... Ako ga uopšte ima...
2017 02 26
> MiciZara: > Sve što bi rekla bilo bi suvišno za gospođu koja se nije udostojila paket da podigne.... Za takve i nije pomoć jel nisu sposobni ni po paket da odu , a kamoli zarade. Pa još ti i trošak napravila. Sramota...Svi se mi borimo kroz život ,radimo,snalazimo i gledamo prvenstveno da smo dobri i humani ljudi... Ne pada nikome sa neba... Otud i tvoj gest... Bila si čovek ,a njoj na obraz... Ako ga uopšte ima... Kakva crna "gospodja" hahahah
2017 02 26
> NatySd: > > MiciZara: > > Sve što bi rekla bilo bi suvišno za gospođu koja se nije udostojila paket da podigne.... Za takve i nije pomoć jel nisu sposobni ni po paket da odu , a kamoli zarade. Pa još ti i trošak napravila. Sramota...Svi se mi borimo kroz život ,radimo,snalazimo i gledamo prvenstveno da smo dobri i humani ljudi... Ne pada nikome sa neba... Otud i tvoj gest... Bila si čovek ,a njoj na obraz... Ako ga uopšte ima... > Kakva crna "gospodja" hahahah Pa ja to malo da budem blaga prema dotičnoj personi , kučki, kučkiciii
2017 02 26
Upravo mi je kurir isporučio paket. Bačenih 600 dinara.
2017 02 27
Zasto 🤔
2017 02 27
Joj,ja sada procitala prvu poruku. Stvarno strasno,ne znam kako ih nije sramota da rade tako nesto. 😤
2017 02 27
1 2