Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Slikano ''krompirom''

Evo ovako nesto sam razmisljala o ovome i odlucih se da napisem temu o tome kao i da cujem vase misljenje. Znate ono kada vidite nesto sto vam je zanimljivo a fotografije sto bi rekli ''mutnije od Dunava'' ili ''slikane krompirom/sporetom/traktorskom gumom''itd . :P Tu se ne vidi tacno ni stanje predmeta odnosno da li ima neki nedostatak ili sitnu fleku npr.. Da li se odlucujete za takve kupovine i da li uopste otvarate takve oglase ili kada vidite fotografije samo preskocite?
2017 02 27
Veruj mi da su meni predmeti koji su lose fotografisani stizali u mnooogo dobrom stanju, mnogo lepsi uzivo i bez ikakvih mana. Dok predmet koji je nalickan imao falinku uzivo. Pricam iz svog ugla, sto ne mora da znaci da je tako :') Inace uvek pitam za ostecenja i dodatne fotografije ako me zanima. Uff sto jedna clanica na sajtu ima najoriginalnije i najprofi fotografije na svetu, a znam da joj je garderoba u full stanju.. :")
2017 02 27
NeverOddOrEven clanica ima brutalno dobre slike,. Sto najjace ja da tako slikam ispalo mi smesno 😀😀
2017 02 27
Daj molim te link bas me interesuje da vidim. Ne znam kako ovako da trazim odredjene clanice. Ima li neka pretraga za to
2017 02 27
Joj stvarno su divne 😍
2017 02 27
Mislim da su fotografije bas bitne, da covek sto bolje vidi sta kupuje. Ja se bas trudim da sto bolje uslikam iako slikam sa mobilnim. Nadam se da mi uspeva :)
2017 02 27
Dobra tema, moram priznati :D ja licno ne preferiram profile da gledam profile gde su mutne, nepregledne slike, stoga se trudim da kod mene budu sto preglednije kako bih i potencijalnog kupca zainteresovala da pogleda sta imam u ponudi, ne slikam bas kao neveroddoreven, ali nisam losa nadam se, lepo je videti profile na kojima su lepo uslikane stvari, za to ne treba imati ne znam ni ja kakvu opremu, jedna clanica sa preko 1000 ocena slika sa Nokiom C5 a slike su joj kao da ima profesionalan fotoaparat, samo treba naci mesto sa dobrom osvetljenoscu :D
2017 02 27
I ja mislim da je osvetljenje najbitnije i presudno... Ranije sam fotkala samo telefonom sa ne tako dobrom kamerom i prodaja mi je išla sasvim okej, ali sam se trudila da fotografišem kada je svetlo u sobi najbolje:) Svetlo i prikazati predmet iz svih uglova... Sada sam počela i profesionalnim aparatom, jer se sve više unosim u krpice a i volim da fotografišem :")
2017 02 27
Iz mog iskustva,samo ciste i jasne slike, i jos ako zamolim da mi uslika na boljem svetlu, detalje koje trazim a ono i dalje mutno, odustajem, tako sam se opekla na mutne slike dva puta i to mi je sasvim dovoljno 😒
2017 02 27
Hvala zenske :) Drago mi je da vam se svidjaju fotke, a inace jeste osvetljenje najbitnije u celoj prici. Ja volim da slikam iskljucivo na dnevnoj svetlosti da bi predmet bio sto verodostojniji i boje najslicnije kao u prirodi, i da ne bi moralo ne znam koliko posle da se sama slika procesuira u fotosopu i slicnim programima. Telefonom itekako moze da ispadne dobra fotka, posebno sto su kamere na danasnjim telefonima sve bolje i bolje i cesto covek ne moze ni da provali cime je slikano :) Mali savet je da ako slikate telefonom ili nemate bas preterano vremena da se posvetite samoj obradi fotografija naknadno, slikate stvarcice blizu nekog prozora u prostoriji sa belim zidovima gde nece dolaziti do odsjaja bilo kakvih boja na samom predmetu. Takodje ce se lepse videti ukoliko je podloga sto neutralnija, jednobojna, najbolje bela. Videla sam dosta slika gde je sam predmet slikan na ofingeru okacenom o zid i izgledale su super fotke, sve lepo uredno i sto je najvaznije, predmet se zaista lepo vidi i slike budu skroz verodostojne onome sto dobijate :)
2017 02 28
Indijska, sa J. Izvinite, ali moram da napomenem. I šta bih ja dala da imam slobodan zid, bilo gde u stanu.
2017 03 02
> Evoksi: > Indijska, sa J. Izvinite, ali moram da napomenem. > I šta bih ja dala da imam slobodan zid, bilo gde u stanu. "Indiska" je ime svedskog brenda i u ovom slucaju se ne koristi kao prisvojni pridev, te se pise bez J.
2017 03 02