Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Vase misljenje me zanima

Ja se u POTPUNOSTI slazem sa @JelenaDuletic.. Ako je u opisu stajalo da su nove kupac ocekuje da budu nove kao sto je i naglaseno.. Da si kupovala u radnji nove i videla ostecenje ti bi verovatno odustala, kao i ovde, da je naglasila da su labave i imaju ostecenje na staklu, ti bi verovatno odustala i ne bi ih kupila.. Ali si dovedena u zabludu jer je predmet NETACNO opisan.. S toga je lepo zamoli da ti vrati novac a ti njoj predmet.. Jeste da nije veliki novac u pitanju, ali to nije poenta, poenta je da si obmanuta i da imas pravo da trazis povracaj novca, pa makar to bilo i manje od navedene sume.. Srecno ;) i nadam se da cete se dogovoriti na obostrano zadovoljstvo :
2017 02 27
@JelenaDuletic @LoolaA To je ono sto sam htela reci i slazem se sa vama. Dakle i za sve ostale koje citaju, poenta cele price je obmana i netacno i neiskreno opisan predmet radi uvaljivanja. Sad, ja necu propasti za 400din.to neka ide na cast i obraz clanici sa preko 230 pozitivnih. Steta.
2017 02 27
Pa daj joj negativnu.
2017 02 27
Dacu joj negativnu, nekako sam se nadala da ce se javiti, ali eto bila je tu opet pre dva sata i ne zeli da mi odgovori. Tako da je sve jasno. Da se natezem u nedogled nema potrebe. Da je htela da mi vrati novac uradila bi to cim sam pomenula, a ona me umesto toga u naredne dve poruke ubedjivala kako je sve u redu sa naocarima..a o vracanju novca ni reci..
2017 02 27
Žao mi je što Vam se to desilo.😔
2017 02 27
Na zalost puno nas tako prodje, meni je konkretno ovo 3 ili 4 put, vise i ne brojim. Ali ne odustajem jer se svaki put nadam pa nece valjda opet..kad ono bas hoce. :) Nisam poslednja dva puta ni dala negativnu, jer iako znam da mi je sa namerom uvaljeno( jer ostecenja kakva su bila nema sanse da se previde), devojke su toliko bile simpaticne i prijatne, raspolozene za komunikaciji i izvinjavale se da ja prosto nisam imala srca da im dam negativnu. Ali ne zasluzuju to bas sve slozicete se.
2017 02 27
Epa ovako ovo je stvarno dno dna. Nisam ti na poruku odgovorila 2h jer nr spavam na sajtu. Ja sma ti poslala nove nacare, ako su se izgrebale u tansportu nije moja stvar. Nacare nisu rasklimane to potpisujem, zasto bi ja primila nesto nazad kad znam sta sam poslala ? I ja cu tebi svakako odgovoriti sa negativnim utiskom jer je ovo stvarno sramota!
2017 02 27
> AndrianaMi: > Epa ovako ovo je stvarno dno dna. Nisam ti na poruku odgovorila 2h jer nr spavam na sajtu. Ja sma ti poslala nove nacare, ako su se izgrebale u tansportu nije moja stvar. Nacare nisu rasklimane to potpisujem, zasto bi ja primila nesto nazad kad znam sta sam poslala ? I ja cu tebi svakako odgovoriti sa negativnim utiskom jer je ovo stvarno sramota! Greska 6h i uredno ulazila za to vreme na isti. Eto ja sam spavala ovde i pratila kada ce se pored vaseg imena pojaviti mali zeleni znak..i bilo ga je u roku od 6h par puta, a posle moje poslednje poruke. Jasno je da ste cekali moju reakciju i to da li cu vam dati negativnu, ne bi li vi osvetnickom. Neka vam je na cast i obraz!
2017 02 27
Ne zelim da ulazim u konkretnu raspravu, niti da stajem na bilo ciju stranu ali cinjenica je da se sve cesce stvari opisuju kao nove a to nisu. Kao sto vec neko rece, stvar je elementarne kulture i korektnosti da opisi odgovaraju stvarnom stanju.
2017 02 27
Šta da kažem iz mog iskustva sem da sam prevarena par puta kao kupac,a pri tom nisam ostavila negativnu jer eto kao nije bilo drasticno,a gde nije??!!kozna jakna za 6000 navodno ocuvana,a ona sva iznosena sa ogrebotinama,sako navodno retko nosen,a ono katastrofa 1200 , nedavno sandale na slici glanc nove stignu mi nosene!!! 1200 din uzas,sa obrazlozenjem da je cena spustena I sta hoću??! Ako nekog zanima o kojim clanicama je reč cisto da ne budu prevarene ako ih nalete, napisacu.
2017 02 28
> andzyandzy: > Šta da kažem iz mog iskustva sem da sam prevarena par puta kao kupac,a pri tom nisam ostavila negativnu jer eto kao nije bilo drasticno,a gde nije??!!kozna jakna za 6000 navodno ocuvana,a ona sva iznosena sa ogrebotinama,sako navodno retko nosen,a ono katastrofa 1200 , nedavno sandale na slici glanc nove stignu mi nosene!!! 1200 din uzas,sa obrazlozenjem da je cena spustena I sta hoću??! Ako nekog zanima o kojim clanicama je reč cisto da ne budu prevarene ako ih nalete, napisacu. Nikada Ne bih presla preko takvih stvari Tako isto nikada Ne bih dozvolila da iz mojih ruku kao prodavca ide nesto sa natpisom Novo potpuno a noseno makar dva puta Treba da se borite za vas Novac Nije ni vama pao sa neba
2017 02 28
Napisi svakako :D
2017 02 28
Odmah na crnu listu da svi vidimo!
2017 02 28
Slazem se sa vama da treba reci ko su. Od sada cu i ja bez obzira na sve, ovo mi je skola. Meni se dogodilo da sam cak pitala jednom da li predmet ima ostecenja i dobila odgovor ne, sve je kao novo, a stiglo mi iscepano. Tako da nista nije sigurno.
2017 02 28
> andzyandzy: > Šta da kažem iz mog iskustva sem da sam prevarena par puta kao kupac,a pri tom nisam ostavila negativnu jer eto kao nije bilo drasticno,a gde nije??!!kozna jakna za 6000 navodno ocuvana,a ona sva iznosena sa ogrebotinama,sako navodno retko nosen,a ono katastrofa 1200 , nedavno sandale na slici glanc nove stignu mi nosene!!! 1200 din uzas,sa obrazlozenjem da je cena spustena I sta hoću??! Ako nekog zanima o kojim clanicama je reč cisto da ne budu prevarene ako ih nalete, napisacu. Da napiši,jer samo tako će se ostale članice upoznati sa ne fer igračima,a onda im dođe karaj valjda.
2017 03 05
1 2