Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja sa malo utisaka?..

Da li se usudjujete kupovati od clanica sa 4-5 utisaka koje unapred traze uplatu? Dopala mi se jedna stvar ali nisam sigurna sta da mislim. Shvatam da svi pocinju sa nekoliko utisaka pa ih dalje redjaju ali posle toliko procitanih prevara na sajtu mene neminovno pocne da muci crvic sumnje..
2017 03 05
Ja sam čitala na forumima (baš iz razloga da se informišem) da su češće prevare kod onih što imaju 200+ pozitivnih 😊 Mene lično brinu puno pozitivnih i poneka negativna.. Mislim da je faktor-sreća ključan na krpicama 😃
2017 03 05
Ako je to neki iznos koji mozes da oprostis, ako te prevari, onda uplati. Ako ne, naci ces nesto drugo. Ima ovde puno stvari, a i snizenja su sada, tako da: ne zaleci se ako je velika suma u pitanju! Razumem da je danas svaka para bitna, ali mislim da ste razumene sta sam htela reci. Pokusaj sa predlogom da platis pola unapred, pola nakon toga ili pouzecem.
2017 03 05
Sve je ovde postalo rizik.Sigurnije ti je placanje unapred jer se vide svi njeni podaci.Licno, samo tako i saljem.
2017 03 05
Zavisi koliko želiš da kupiš tu stvar i koja je cena. Iskreno, ako nema ni 10 utisaka članica, nije fer da zahteva plaćanje unapred. Plaćanje pouzećem je realno najbolje za obe. Jer ćeš tako biti sigurna da će ona poslati, a sa druge strane ona će biti sigurna da ćeš platiti, jer naravno želiš da preuzmeš paket.
2017 03 05
> CokaPozarevac: > Zavisi koliko želiš da kupiš tu stvar i koja je cena. Iskreno, ako nema ni 10 utisaka članica, nije fer da zahteva plaćanje unapred. Plaćanje pouzećem je realno najbolje za obe. Jer ćeš tako biti sigurna da će ona poslati, a sa druge strane ona će biti sigurna da ćeš platiti, jer naravno želiš da preuzmeš paket. Da druga strana ce poslati, ali STA? Moze upakovati bilo sta i poslati...Nista zapavo nije sigurno... Mozda je to licno preuzimanje, ali i tu nadju caku.. zbrzaju te, zure, i ti se zbunis-ne proveris sve, a kad dodjes kuci.... :@
2017 03 05
Ma da, dobro i kazete.. Nije mi nista o glavu, bolje da preskocim . Praticu je pa kad dobije jos desetak utisaka onda cu vec da razmatram, ovako je i meni malo bezveze da placam unapred a ne znam nista konkretno :s
2017 03 05
Kada mi clanica sa 2-3 pozitivna utiska kaze uplata unapred ,ja samo kazem '' Hvala lepo ''. Sa negativnim utiscima ( naravno opravdanim ,jer ih neko dobije zbog pogresnih tagova ) ,ne saradjujem uopste ni u jednom pravcu .
2017 03 06
Svi smo mi počeli sam jednim utiskom,tako jedan po jedan i nanizalo se.Ja lično imam lepša iskustva sa članicama bez utisaka,nego sa onim preko 100.Moj predlog je da joj uplatis iznos dovoljan za ptt(mozeš kao dopunu na br. Mob),to je kao garancija da preuzimas paket,a opet i ako ti ne pošalje mislim da bi mogla da prežališ toliko.
2017 03 06
obratila mi se juce jedna clanica,tj clan ,musko ime i prezime ali dobro ,nov ocigledno bez ijednog utiska ,niti pracenja i hteo je kupovinu ,ostavio podatke ,medjuitm ja sam malo razmislila i ne bih bas da rizikujem da mi se vraca paket, tako da sam rekla da zbog nijednog utiska ide prvo uplata unapred i naravno nista nisam dobila kao odgovor ,ispario je brzinom svetlosti ,tako da sam ja ubedjena da ko stvarno zeli neki predmet uplatice unapred .Naravno samo sunjivim i clanicama bez utisaka . :') cisto radi bezbednosti . :') cega sam se sve nacitala ovde na sajtu ,kakvih prevara ,bolje spreciti :') o:) :")
2017 03 06
I temu o ovome otvori neko ko ima negativnu zbog vracenog paketa :')
2017 03 06
Kupujem kada su manji iznosi koje mogu prezaliti, srecom nisam imala problema. Poslednji put sam kupila pouzecem patike od par hiljada od clanice sa 4 ocene, rizikovala sam ali imala sam srece. Pogledaj ocene ko joj je dao da li su te clanice pouzdane, nazovi je na fon da cujes glas mozda te nesto odvrati, pogledaj crne liste da li je ima tamo. A ako brines vise onda jesnostavno odustani ili zamoli neku clanicu u koju imas poverenje a da je iz njenog grada da preuzme paket 😊
2017 03 06
Ja recimo zbog uplate unapred cesto odustanem (sem ako mi nije bas.bitno) , dok samo pomislim da moram ici do grada da uplatim, cekati u redu.. ovako kad je pouzecem druga prica.
2017 03 06
Kakve to ima veze sto imam negativnu zbog vracenog paketa kad ni ne znate celu pricu, taj paket se vratio jer sam tada zavrsila u bolnici zbog temperature koja se nije skidala nedelju dana . Ovde u temi je rec o ozbiljnijoj uplati unapred koja i nije bas zanemarljiv iznos (2400 din)
2017 03 06
> djordjeivana: > obratila mi se juce jedna clanica,tj clan ,musko ime i prezime ali dobro ,nov ocigledno bez ijednog utiska ,niti pracenja i hteo je kupovinu ,ostavio podatke ,medjuitm ja sam malo razmislila i ne bih bas da rizikujem da mi se vraca paket, tako da sam rekla da zbog nijednog utiska ide prvo uplata unapred i naravno nista nisam dobila kao odgovor ,ispario je brzinom svetlosti ,tako da sam ja ubedjena da ko stvarno zeli neki predmet uplatice unapred .Naravno samo sunjivim i clanicama bez utisaka . :') cisto radi bezbednosti . :') cega sam se sve nacitala ovde na sajtu ,kakvih prevara ,bolje spreciti :') o:) :") Slazem se sa Vama.
2017 03 06
1 2