Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja sa malo utisaka?..

Hajde što imaju malo ocena, svako je morao da počne nekada, ali kada vidim članicu sa 4 utiska kojoj na profilu piše kako razmene radi samo ako se njoj prvo pošalje paket, ili ako neko ima milion ocena i da ne šalje paket pouzećem ljudima sa malo ocena.. naježim se.
2017 03 06
> NatySd: > Ne. Kupujem samo od proverenih clanica. Na sta mislis kad kazes proverenih?
2017 03 07
Imam 4 utiska, nikad ne trazim uplatu unapred, zapravo sam ja uvek prva poslala ,uplata je legla vec narednog dana, shvatam da ima svakakvih iskustava ali nemojte procenjivati clanice prema broju utisaka
2017 03 07
> PINAKOLADA: > > NatySd: > > Ne. Kupujem samo od proverenih clanica. > Na sta mislis kad kazes proverenih? Mislim na clanice sa kojima sam vec saradjivala i stekla neko, da kazem prijateljstvo (virtuelno) i na clanice koje ovde "drze" novu robu i koje nemaju nijedan negativan utisak. Nekako to se oseti, sta znam. Do pre dve godine sam slobodno kupovala ovde, sada triput razmislim. Isto je i kada radim razmenu.
2017 03 07
> NatySd: > > PINAKOLADA: > > > NatySd: > > > Ne. Kupujem samo od proverenih clanica. > > Na sta mislis kad kazes proverenih? > Mislim na clanice sa kojima sam vec saradjivala i stekla neko, da kazem prijateljstvo (virtuelno) i na clanice koje ovde "drze" novu robu i koje nemaju nijedan negativan utisak. Nekako to se oseti, sta znam. Do pre dve godine sam slobodno kupovala ovde, sada triput razmislim. Isto je i kada radim razmenu. Aha, pa ok, to mogu da razumem pogotovo ako su ti prioritet nove stvari ali uvek se na ovim forumima izjasnjavam protiv tih tzv. utisaka jer zaista nije merilo lepe saradnje..a i za to sam da se da sansa i ostalim, novim clanicama ne samo proverenim :)
2017 03 07
> PINAKOLADA: > > NatySd: > > > PINAKOLADA: > > > > NatySd: > > > > Ne. Kupujem samo od proverenih clanica. > > > Na sta mislis kad kazes proverenih? > > Mislim na clanice sa kojima sam vec saradjivala i stekla neko, da kazem prijateljstvo (virtuelno) i na clanice koje ovde "drze" novu robu i koje nemaju nijedan negativan utisak. Nekako to se oseti, sta znam. Do pre dve godine sam slobodno kupovala ovde, sada triput razmislim. Isto je i kada radim razmenu. > Aha, pa ok, to mogu da razumem pogotovo ako su ti prioritet nove stvari ali uvek se na ovim forumima izjasnjavam protiv tih tzv. utisaka jer zaista nije merilo lepe saradnje..a i za to sam da se da sansa i ostalim, novim clanicama ne samo proverenim :) To svakako, treba dati sansu, pa pobogu mi smo svi poceli od nule :") ali kako sam se jednom opekla u kupovini, od tada pazim. Jer sve vise se desava da neko bude prevaren. P.s. nisu mi prioritet nove stvari, kupujem svasta :)
2017 03 07
Moja iskustva sa najmanje 15 clanica bez ijednog utiska ili sa 1-2 utiska su perfektna.😊 Osim u jednom slucaju gde je u pitanju bio prevarant pocetnik. Mislim da je neuporedivo veci broj finih i normalnih ljudi koji su na sajtu iz prakticnih razloga, nego ovih o kojima svi pricaju i kojih se boje(prevaranti). Po mom misljenju najveci problem su nerealna ocekivanja. Ukoliko ocekujere da ce te dobiti vrhunski predmet za mizeran novac u 99%slucajeva to je osuđeno na propast ili slucaj prevare.
2017 03 11
1 2