Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Koje je najčešće vreme kada ste na sajtu?

Zdravoo svima, nadam se da nisam promasila mesto za ovu temu, ako jesam ispravite me da je premestim😊 Samo sam želela da vas pitam koje je najčešće vreme kada ulazite na sajt? Koji deo dana ste najaktivniji? Pošto mi je baš čudno ujutru kad ustanem i vidim poruku od neke članice poslatu oko 3 ujutru, ali verovatno nema vremena preko dana zbog posla i obaveza😁 Evo ja ću reċi da sam ja najaktivnija popodne od 15:00-18:00, a vi? 😄
2017 03 17
ja u toku dana kad god mogu ....ukradem malo vremena ...kad moje dete nije za komp...i gleda crtace...nekad se i svadjamo ..xaxaxaxa. :D :D :D
2017 03 17
Ja sam najaktivnija baš u ovo vreme, dok pijem jutarnju kaficu 10-11h :") A u toku dana ulazim po potrebi, tj ukoliko mi stigne poruka ili ako ubacujem nešto od novih predmeta.
2017 03 17
Ja se ujutru uz kaficu ulogujem pa najčešće ostavim ulogovano, a sednem povremeno kad nađem vremena da bacim pogled da li imam neku porukicu i slično.... ali najviše volim da razgledam stvarčice uveče :")
2017 03 17
Kod mene nema pravila pa moze da se desi da posaljem i u 3 am :D Nekad sam tu kad ustanem uz kaficu, nekad u toku posla kad imam malu pauzu pa se tako relaksiram, nekad popodne, uvece, kasno nocu kad zavrsim sve pa se opustam uz komp, nekad sam napolju pa se uopste ne ulogujem... ja sam od onih kod kojih nema pravila :) Radim na kompu pa puno vremena provodim uz komp tako da virnem na sajt maltene svaki dan ali ustaljeno vreme nema.
2017 03 17
ja nemam odredjeno vreme kad mogu ja udjem ali u vecini slucaja uvece sto se tice clanica nocnih ptica ja nikada ne lezem pre 1 ali kad vidim poruku poslatu u 3 nocu za neke mere i posle pola sata druga poruka zasto ne odgovaram e dodje mi da se smejem razumem ja sve ali glupo je ocekivati da neko u 3 nocu sedi na sajtu da ti odgovori na poruku doduse slabije mi se to desava na ovom sajtu ali zato na kupujem prodajem skoro svake noci tamo je ja mislim sajt aktivan od 1 do 5 preko dana nigde nikoga nema
2017 03 17
Uglavnom je to negde od 15-16h pa na dalje. Skoro stalno sam ulogovana, bacim pogled na neke krpice kad mi je dosadno na faksu i tako; ali eto, oko 16h sam uglavnom tu. :")
2017 03 17