Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ivanalane prevarant oprez

> PrincessX: > > suncee: > > Ja sam htela da upozorim ostale clanice da ne prodju kao ja i prilozila dokaze cak ni ime nisam pominjala iako imam sve podatke. Ne zelim da jos neko ovako prodje bolje je uciti se na tudjim greskama. > Naravno, naravno... Ispravno si postupila. > Nadajmo se da će ti uplatiti za duplu poštarinu. Ukoliko se to ne desi, imaš pravo da objaviš njene podatke na forumu jer je naručivanje i nepreuzimanje paketa vid prevare. Eh, iz priloženog bih baš rekla da će potrčati u banku i poštu da uplati duplu poštarinu, nego se plašim da će je gužve ipak omesti-znate kako je kad penzioneri navale prvo sa podizanjem penzija, pa iz dva puta, pa onda navale da plate račune, pa onda naravno tu uvek bude i neka trudnica preko reda ili majka sa malom decom....uhhhhhh.....gadne su te gužve stvarno! :') :') :') :') :') Šalim se naravno. Rekla bih da članicu uopšte ne grize savest što će neko plaćati zbog njene neodgovornosti. Aman, zašto to radite??? Ako nemate novac ne naručujte garderobu i obuću-pa nije to nešto neophodno, valjda kupujete onda kada imate novac! A ako se nešto dogodi pa slučajno ne preuzmete paket tog dana kad vam stigne 5 dana je sasvim dovoljno vremena da ga ipak preuzmete! Baš bezobrazno stvarno! :@
2017 03 18
Pritom je sama rekla da, saljite sutra. Zato ja samo uplatu post netom prvo radim, pa ko nece i ne mora, da se tresem ko pre po par dana da li ce neko preuzeti ne pada mi na pamet. Ja ako mi neko salje provizijom, ja alarmiram celu kucu da budu budni da slucajno ne promakne kombi post expresa , jer ne ulaze do vrata, trube samo. Nevaspitano je i grozno to sto ste uradili!
2017 03 18
> lokibg: > > PrincessX: > > > suncee: > > > Ja sam htela da upozorim ostale clanice da ne prodju kao ja i prilozila dokaze cak ni ime nisam pominjala iako imam sve podatke. Ne zelim da jos neko ovako prodje bolje je uciti se na tudjim greskama. > > Naravno, naravno... Ispravno si postupila. > > Nadajmo se da će ti uplatiti za duplu poštarinu. Ukoliko se to ne desi, imaš pravo da objaviš njene podatke na forumu jer je naručivanje i nepreuzimanje paketa vid prevare. > Eh, iz priloženog bih baš rekla da će potrčati u banku i poštu da uplati duplu poštarinu, nego se plašim da će je gužve ipak omesti-znate kako je kad penzioneri navale prvo sa podizanjem penzija, pa iz dva puta, pa onda navale da plate račune, pa onda naravno tu uvek bude i neka trudnica preko reda ili majka sa malom decom....uhhhhhh.....gadne su te gužve stvarno! :') :') :') :') :') > Šalim se naravno. Rekla bih da članicu uopšte ne grize savest što će neko plaćati zbog njene neodgovornosti. Aman, zašto to radite??? Ako nemate novac ne naručujte garderobu i obuću-pa nije to nešto neophodno, valjda kupujete onda kada imate novac! A ako se nešto dogodi pa slučajno ne preuzmete paket tog dana kad vam stigne 5 dana je sasvim dovoljno vremena da ga ipak preuzmete! > Baš bezobrazno stvarno! :@ Pa da najbolje da pustim da nas sve ovde vuce za nos ovakva neodgovornost ne treba da se oprosti jos mi kaze ne moze do petka podici petak prodje i ...bas tako ne grize je savest jos misli da je u pravu 👏
2017 03 18
Nema ona nista od izvini.
2017 03 18
> vodavoda: > Nema ona nista od izvini. Apsolutno, doduse imam duplu postarinu i clanicu koju sam odbila jer sam rezervisala predmet.
2017 03 18
.
2017 03 18
E baš hoću namerno da se mešam :") :") :") :") Kako sam shvatila: tražila je dodatne slike, mere, rezervaciju i potvrdila da se paket pošalje, paket nije podigla i vraća ti se!!! Ako je tako,onda je, je jedan negativan ništa, za ovakve bezobrazne, bestidne ,bez moralne članice..... takav tip osobe ti sigurno neće nadoknaditi poštarinu
2017 03 18
😚😚😚😚😚😚😚😚
2017 03 18
Posto se i u drugom negativnom utisku koji clanica Ivanalane ima ,govori o duploj postarini ,ocigledno da doticna clanica ima problem sa placanjem iste . Kada se dve osobe zale skoro identicno ,ne znam onda u ''kome '' je problem .
2017 03 18
Preuzet je paket Stellagniss samo je ona sama platila postarinu greskom i od mene potrazila da joj uplatim istu. Malo bolje procitajte. Hvala 💋💋💋
2017 03 19
> Ivanalane: > Preuzet je paket Stellagniss samo je ona sama platila postarinu greskom i od mene potrazila da joj uplatim istu. Malo bolje procitajte. Hvala 💋💋💋 Zar te ne grize savest sto si zeni koja je prema tebi bila korektna napravila problem i trosak? Treba da se pokrijes usima i cutis jer si ispala pokvarenjak a ne da lupas te poljupce. Pokazala si kulturu, aplauz... -.-
2017 03 19
> Lukiickaa: > > Ivanalane: > > Preuzet je paket Stellagniss samo je ona sama platila postarinu greskom i od mene potrazila da joj uplatim istu. Malo bolje procitajte. Hvala 💋💋💋 > Zar te ne grize savest sto si zeni koja je prema tebi bila korektna napravila problem i trosak? Treba da se pokrijes usima i cutis jer si ispala pokvarenjak a ne da lupas te poljupce. Pokazala si kulturu, aplauz... -.- Super si 😁😁😁 Ajde sad odi do svog profila,vidi koliko i zbog cega imas negativnih ocena pa onda meni nesto pricaj!
2017 03 19
> dana23: > E baš hoću namerno da se mešam :") :") :") :") > Kako sam shvatila: tražila je dodatne slike, mere, rezervaciju i potvrdila da se paket pošalje, paket nije podigla i vraća ti se!!! > Ako je tako,onda je, je jedan negativan ništa, za ovakve bezobrazne, bestidne ,bez moralne članice..... > takav tip osobe ti sigurno neće nadoknaditi poštarinu Upravo tako , to mi je jasno samo ne razumem cemu toliko maltretiranje ako nece nesto da kupi jednostavno ne treba da porucuje a ne da se ovako ponasa pri tom se i ismeva sta cu ja uraditi zvog toga, verovatno se temi nije nadala.
2017 03 19
> Lukiickaa: > > Ivanalane: > > Preuzet je paket Stellagniss samo je ona sama platila postarinu greskom i od mene potrazila da joj uplatim istu. Malo bolje procitajte. Hvala 💋💋💋 > Zar te ne grize savest sto si zeni koja je prema tebi bila korektna napravila problem i trosak? Treba da se pokrijes usima i cutis jer si ispala pokvarenjak a ne da lupas te poljupce. Pokazala si kulturu, aplauz... -.- Ovakvi izgleda nemaju savesti , sve pokazuju ovakve reakcije.
2017 03 19
> lidija18: > obozavam ove clanice koje se ukljuce na temu i napisu da se clanice ne mesaju > ja gazdu nemam nikada ga nisam ni imala tako da apsolutno mogu da radim sta hocu moja valja sta cu da komentarisem i gde cu da komentarisem kome se ne svidjaju moju komentari mogu slobodno da ih preskoce ne teram ja nikoga da cita > vec postaje iritantno tema je javna svako ima prava da iskomentarise sta mu je volja bez obzira da li se to nekome svidja ili ne Pa na ovaj nacin jos bolje sebe predstavlja, kakva osoba moze da stavlja kezista i poljupce na ovakav svoj postupak , to nam je svima jasno.
2017 03 19