Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ivanalane prevarant oprez

> suncee: > > lidija18: > > obozavam ove clanice koje se ukljuce na temu i napisu da se clanice ne mesaju > > ja gazdu nemam nikada ga nisam ni imala tako da apsolutno mogu da radim sta hocu moja valja sta cu da komentarisem i gde cu da komentarisem kome se ne svidjaju moju komentari mogu slobodno da ih preskoce ne teram ja nikoga da cita > > vec postaje iritantno tema je javna svako ima prava da iskomentarise sta mu je volja bez obzira da li se to nekome svidja ili ne > Pa na ovaj nacin jos bolje sebe predstavlja, kakva osoba moze da stavlja kezista i poljupce na ovakav svoj postupak , to nam je svima jasno. Ne kaze se kezista nego emotikoni ili smajlici 😉
2017 03 19
Zadnji put bih da se oglasim, paket nisam preuzela istina je,izvinjenje je doticna dobila i puno objasnjenje koje mogu da objavim. Odmah je krenula sa vredjanjem i otvaranjem tema o meni. Ponudila sam da joj platim duplu postarinu imam i to uslikano. Imala sam puno lepih saradnji i kao kupac i prodavac,mozete i sami videti na mom profilu. Pozdrav i sve najbolje!
2017 03 19
Ono kad osoba koja bi trebalo da se pokrije ušima deli ironiju..... :s Pa vi idete onom logikom "ponuđen k'o počašćen"? Hahahahah....pustite tu lepu priču i sutra fino put pod nogice pa pravac pošta da uplatite tu duplu poštarinu! ,:) ,:) :') :') :')
2017 03 19
ne radi se ovde samo o duploj postarini bar mene vise iz iritira da cekam svoj paket nedelju dana da mi se vrati i da mi se stvari vucu po mogacinima poste lakse mi bude kada kupac odmah odbije da primi paket pa mi se vrati odmah isla sam par puta u postu da zahtevam da mi se paket vrati odmah ali u tom slucaju potpisujes gomilu papira i placas 78 din
2017 03 19
Vredjanje je otvaranje teme zbog prevare ? Zanimljivo. Upravo tako vredna stvar se povlaci svugde, postarinu da je bila ozbiljna da uplati bar bi trazila racun, toliko o tome a svakako ni to ne moze nadoknaditi moje gubljenje vremena, nedelju dana rezervacije, odbijanje ozbiljne clanice koja je htela da kupi predmet, cimanje do poste, pa sada ovakvo maltretiranje cekanje svog predmeta za koji cu na kraju platiti duplu postarinu.Od silnih problema u porodici kako kaze devojka je sposobna da se ceo dan svadja na sajtu sa nas deset.
2017 03 19
> Ivanalane: > Zadnji put bih da se oglasim, paket nisam preuzela istina je,izvinjenje je doticna dobila i puno objasnjenje koje mogu da objavim. Odmah je krenula sa vredjanjem i otvaranjem tema o meni. > Ponudila sam da joj platim duplu postarinu imam i to uslikano. > Imala sam puno lepih saradnji i kao kupac i prodavac,mozete i sami videti na mom profilu. Pozdrav i sve najbolje! Nije li malo sramota da se ovako ponasas Ok izvinjenje je dobila,ok i to svakome od nas moze u sekundi da se desi da iskrsnu neplanirani troskovi,ali budi za toliko covek pa uplati clanici tu postarinu umesto sto si tako ironicna ovde
2017 03 19
> ElenaPt: > > Ivanalane: > > Zadnji put bih da se oglasim, paket nisam preuzela istina je,izvinjenje je doticna dobila i puno objasnjenje koje mogu da objavim. Odmah je krenula sa vredjanjem i otvaranjem tema o meni. > > Ponudila sam da joj platim duplu postarinu imam i to uslikano. > > Imala sam puno lepih saradnji i kao kupac i prodavac,mozete i sami videti na mom profilu. Pozdrav i sve najbolje! > Nije li malo sramota da se ovako ponasas > Ok izvinjenje je dobila,ok i to svakome od nas moze u sekundi da se desi da iskrsnu neplanirani troskovi,ali budi za toliko covek pa uplati clanici tu postarinu umesto sto si tako ironicna ovde Malo je reci ironija, meni je neprijatno zbog njenog ovakvog ponasanja prema ostalim clanicama koje samo realno sagledavaju situaciju i moj gest da skrenem paznju na saradnju sa ovom i slicnim clanicama.
2017 03 19
Veruj mi ja posle ovakvog njenog ponasanja i obracanja i da nema ni jednu negativnu ne bih u zivotu saradjivala. Ne znam kako ne kapiraju da sve mi clanice na ovom sajtu joj nekada u buducnosti mozemo biti potencijalne musterije i treba pokazati malo postovanja. Sa ovakvim stavom verujem da svaka clanica koja ga procita nece ni pogledati njene predmete niti pozeleti bilo kakvu saradnju
2017 03 19
Koliko vidim stvarno ispada najbolje osim sa clanicama sa kojima je vec bilo neke saradnje svima ostalima traziti uplatu i za predmet i postarinu unapred pa onda neka se zezaju za svoj novac a ne tudji
2017 03 19
> ElenaPt: > Koliko vidim stvarno ispada najbolje osim sa clanicama sa kojima je vec bilo neke saradnje svima ostalima traziti uplatu i za predmet i postarinu unapred pa onda neka se zezaju za svoj novac a ne tudji U tome i jeste moja poenta maksimalno nepostovanje tudjeg vremena novca i licnosti naravno.Od sada bas tako samo sa proverenim clanicama i unapred uplata.
2017 03 19
Ja mislim da cemo svi morati tako,cak i mi sa mali utisaka pa ko hoce neka kupuje
2017 03 19
Ja sam i negativnu zbog toga dobila od tebe i to ne jednom nego dva puta Ipak si bolje prosla nego ja ;)
2017 03 21
Neosnovane optuzbe??? Helanke sam dobila od tebe (opisane bez ostecenja i grudvice) platila sam 300din da povratim moju stvar ! Valjda je bilo logicno da izmiris moje troskove ,ja bih bar tako uradila da sam pogresila a ne jos tako drsko da se ponasam Strasno ,mrzi me da trazim prepisku sa tobom ,ono kad si mi rekla koliko si ih platila i da moj duksic je turski i da verovatno onako nov vredi kao tvoje ucebane helanke O boze Ista ta adminka je meni rekla da ti dam negativnu zato sto je zasluzujes ,lepo kulturno sam je pitala Zahtevam da administrator javno mi objasni kako je moja negativna neosnovana !
2017 03 22
Po tvom principa rada sada ivanalane treba da ti da i negativnu ,mozda bi dalji tekst tada i razumela
2017 03 22
> drajel: > Neosnovane optuzbe??? Helanke sam dobila od tebe (opisane bez ostecenja i grudvice) platila sam 300din da povratim moju stvar ! Valjda je bilo logicno da izmiris moje troskove ,ja bih bar tako uradila da sam pogresila a ne jos tako drsko da se ponasam Strasno ,mrzi me da trazim prepisku sa tobom ,ono kad si mi rekla koliko si ih platila i da moj duksic je turski i da verovatno onako nov vredi kao tvoje ucebane helanke O boze > Ista ta adminka je meni rekla da ti dam negativnu zato sto je zasluzujes ,lepo kulturno sam je pitala > Zahtevam da administrator javno mi objasni kako je moja negativna neosnovana ! Mislim ste zalutali u ovu temu administratorka je obrisala negativnu koju ste dali bez osnova dobili ste Vasu stvar natrag koju nisam ni videla i moju na poklon jer sa takvim ljudima je najlepse biti velikodusan i ciste savesti.
2017 03 22