Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

SAVET! Da li je za negativnu ocenu!?

Cao devojke, od letos koristim sajt i zelim svoje prvo lose iskustvo da podelim sa vama. Cisto da vidim sta bi uradile na mom mestu... Naime vrsila sam razmenu sa jednom novijom clanicom (na moju inicijativu). Ona je meni poslala duks i donji deo trenerke a ja njoj dzemper, duks i baggy farke... Posto mi je opisala da su stvari kao nove, pristala sam jer mi je bilo hitno. Stigla mi je trenerka sa tragovima rdje i duks prepun cupkica (ok, to za nekog nije ostecenje ali su definitivno vidljivi tragovi nosenja)... Da ne tupim dalje, ona je prezadovoljna mojim stvarima s' tim sto su joj farke male pa ce njih vratiti i tako ispraviti svoju gresku. E sad od tada je proslo 15 dana i sve danas cu/sutra cu,ne stize a prodaju redovno vrsi... Da bi me malo pre napala porukama sta ja hocu, poslace kad stigne itd... PS. Imam sve screen shotove prepiski. POMOZITEEE :)
2017 04 03
Po meni su to velika oštećenja(to su stvari za kontejner),ako je rekla da su stvari kao nove , zaslužuje negativan utisak i neće ti vratiti farmerke(da je htela dosada bi ti ih poslala)
2017 04 03
Za negativnu je.
2017 04 03
Tragove rdje tesko da ces skinuti tako da se slazem sa danom sto se tice ostecenja
2017 04 03
Za kontejner!!!! s tim krpama ne možeš ni da potreš,a ni za kola da ostaviš,pošto je sintetika.... ja kada dam ciganki kesu sa stvarima,odmah na vratima joj kažem da izabere šta joj odgovara,da ne bi bacala svuda redom posle,veruj mi takve stvari ni oni neće! Sramota šta sve članice uvaljuju i treba ovde da staviš njen profil,pošto je za izbegavanje. dokaze čuvaj u slučaju osvetničke negativne,da bi ti je admin obrisao( meni je par puta obrisana uz dokaze)
2017 04 03
Ja takve stvari bacam. Tacno se vidi da im je dusa iznosana. Ostavi negativnu i stavi na crnu listu. Bezobrazluk.
2017 04 03
Ako sam dobro razumela, ona je vama poslala dve stvari sa oštećenjima, a vi njoj tri ispravne i vratiće vam jednu vašu? Vama te stvari ne mogu služiti ni za šta. Ja bih najljubaznije tražila na vašem mestu da se vaše stvari vrate, vi njoj njene. Sve izvan toga je za negativnu ko vrata. I crnu listu. Inače sam viđala neko sredstvo u malom pakovanju u Rodiću za fleke baš od rđe, al mislim da nije suština u tome. Veoma podmuklo. O kojoj članici je reč?
2017 04 03
Kako se uopšte hvata rdja na tkanini????
2017 04 03
> _tanja_: > Ako sam dobro razumela, ona je vama poslala dve stvari sa oštećenjima, a vi njoj tri ispravne i vratiće vam jednu vašu? Vama te stvari ne mogu služiti ni za šta. Ja bih najljubaznije tražila na vašem mestu da se vaše stvari vrate, vi njoj njene. Sve izvan toga je za negativnu ko vrata. I crnu listu. > Inače sam viđala neko sredstvo u malom pakovanju u Rodiću za fleke baš od rđe, al mislim da nije suština u tome. Veoma podmuklo. O kojoj članici je reč? Apropo tog sredstva ona mi je rekla da kupim masinicu za uklanjanje cupkica :) ali sto kazes nije to poenta da ja ulazem u stvari koje svakako nisu nosive niti za prodaju, da mogu bar deo novca da povratim.
2017 04 03
> Ivanamand: > Kako se uopšte hvata rdja na tkanini???? Kontam da moze pri pranju da predje od nitni sa farmerica il slicno... Ona kaze da je sa radijatora ta fleka.
2017 04 03
> > Inače sam viđala neko sredstvo u malom pakovanju u Rodiću za fleke baš od rđe, al mislim da nije suština u tome. Veoma podmuklo. O kojoj članici je reč? > Apropo tog sredstva ona mi je rekla da kupim masinicu za uklanjanje cupkica :) ali sto kazes nije to poenta da ja ulazem u stvari koje svakako nisu nosive niti za prodaju, da mogu bar deo novca da povratim. Negativna ko vrata! I, sredstvo za rdju i masinicu za cupkice kupujes da sredis SVOJE stvari a ne one koje kupis ovde, na sajtu ili dobijes u razmeni. Podrazumeva se da se takve stvari i ne nude ovde. Ili ne ...?
2017 04 03
Ovakve članice su zastrašujuće :o
2017 04 03
Eto, još se pomenuta i uvredila što je uvalila ofucane stvari i sad neće da vrati. Ništa novo! Naravno, ni sama se ne bi obradovala da joj se desilo slično. Ciganisanje- posebno zanimljivo! Dakle, vi trebate biti velikodušni prema ovakvoj osobi. Katastrofa. Ali upravo tu je i razlika izmedju korektnih članica i potencijalnih prevaranata i uvaljivačica. Možete joj sastaviti takvu rečitu negativnu sa jasnim slikama da će se svako zamisliti pre nego što joj se ubuduće javi! Meni inspiracije ne bi bi falilo 😄 A ubuduće, tražite i sto slika ako treba, i opisa, pošteni članovi će vam rado poslati sve što treba. ☺
2017 04 03
> _tanja_: > Eto, još se pomenuta i uvredila što je uvalila ofucane stvari i sad neće da vrati. Ništa novo! Naravno, ni sama se ne bi obradovala da joj se desilo slično. > Ali upravo tu je i razlika izmedju korektnih članica i potencijalnih prevaranata i uvaljivačica. > Možete joj sastaviti takvu rečitu negativnu sa jasnim slikama da će se svako zamisliti pre nego što joj se ubuduće javi! Meni inspiracije ne bi bi falilo 😄 A ubuduće, tražite i sto slika ako treba, i opisa, pošteni članovi će vam rado poslati sve što treba. ☺ Ako hoces iskreno poremetila mi je totalno koncepciju, samim tim i inspiraciju da bilo sta kazem 😂 msm da ce biti dovoljno da stavim link ove teme gde se apsolutno sve vidi.
2017 04 03
Zao mi je zao sto ti se ovo desilo :( stvari su zaista u losem stanju.. :( A rdja moze nastati od susilice za ves :/ meni se to desilo na jednoj bluzici, jer je farba na susilici bila ogrebana a ja je bas tu zakacila jer nisam videla.. samo sam promenila susilicu :D I sada pazim kako kacim stvari :)
2017 04 04
1 2