Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Pravo na izbor

.
2017 04 11
.
2017 04 11
.
2017 04 11
Naravno da treba da imamo pravo na izbor s kim cemo saradjivati.. posebno ako je profil malo sumnjiv ili ima bar jednu negativnu. A necu ni da komentarisem one sto se naljute kada im kazes da je bas taj predmet koji oni pozele rezervisan.. Cemu drndanje..?! :s Jos se stvarno trudim da uvek svima izlazim u susret, i samo ocekujem isto i s druge strane.. To je smisao SARADNJE.
2017 04 11
> AyraMe: > > Da li iko procita ono na samom pocetku vase stranice,u opisu? Recimo ja citam i kapiram da to sto pise, cesto nije istina. X puta se desilo da pise da rade razmenu a onda na upit odgovore nesto tipa ''ne radim razmenu, samo prodaja''. E to me izludi! Sto se tice prednosti, ljubaznost mi je na prvom mestu. Problem je sto je to, u poslednje vreme retka pojava :/
2017 04 12
Ili obrnuto, na profilu im pise velikim slovima da ti izbode oci: "NE RADIM RAZMENE", a ovamo u temama za razmenu se redovno javljaju :s
2017 04 12
Meni se javila clanica sa pitanjem jel imaju ostecenje neke kosuljice, odgovorim, 2 dana kasnije javlja se jel moze jos slika, posaljem, dva dana kasnije opet pitanje e super jel imaju ostecenje, vise joj nisam odgovarala posto smatram da nema smisla da idemo sve ispocetka xD Jedino sto ne razumem i sto nikad necu razumeti a dogadja se stalno, dobijam konstantno pitanje Jel prodato? odgovorim nije, dostupno je i to je to clanica se vise nikad ne javi i tako non stop.
2017 04 12
To zavisi. Ako sam procenila da je prva clanica ozbiljan kupac ali da je trenutno u frci, sacekam je iako se javio jos neko. Drugu clanicu obavestim da cu javiti ako se stvar ne proda. Ali ako se desi da se javi neko ko je ozbiljan kupac, i hoce da kupi, obavestim obe clanice o situaciji i dogovorim sa sa kim mi je lakse. Isto kao sto je prvoj clanici problem da skupi i plati, i meni je novac nekad potreban i moje pravo je da prodam stvar nekome ko deluje ozbiljno. Nsam imala problema do sada.
2017 04 12
Mene pitaju jel moze za tipa 400 din nesto sto kod mene vise kosta, ja kazem moze i vise nit pitaju ni daj boze...
2017 04 12
Meni kad se javi vise njih za jedna predmet,na kraju nedam nikom i kraj. Nema kod mene 'ocu ja, 'ocu ja ,:)
2017 04 15
I kod mene uvek presudi nacin komunikacije i intuicija, bez obzira ko se prvi javi :)
2017 04 16
1 2