Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Preporuceno: Da ili Ne?

Ja sam slala i preko 700gr. preporuceno, bude oko 100, 110 postarina, ali, kod nas u posti sve moze [:lepota] A ne znam tacno koliko najvise moze da meri posiljka, evo brljam po netu pa javljam, mada, mislim da to stvarno zavisi od poste do poste, pa cak i od tete do tete [:smejuljiti]
2013 07 28
Jedino sto meni nisu hteli da salju preporuceno je video rekorder [:smejuljiti] a inace 70% stvari koje saljem tako idu i samo se taj jedanput zagubilo, ali se na kraju vratilo meni...
2013 07 28
hvala @dstankovac meni se tu i javlja problem, dogovorim sa kupcem preporuceno, uplati mi unapred za postarinu, kad teta u posti imala los dan pa nece da primi paket [:isfrustriran] [:isfrustriran] [:isfrustriran]
2013 07 28
Neeee, nikako, postexpress nije nikada ispod 150 dinara, skoro uvek je oko 200 i vise za teze stvari, a ja sam sada slala dosta nakita preporuceno sa pracenjem i ukupno mi je izaslo 106 dinara!
2013 07 28
Jeste, kad kupis jednom, dva puta, ne ustedis mnogo, ali posle nekoliko kupovina ne smes ni da racunas koliko si samo da drzavi nizasta [:vrtoglav] Ja tu nemam stroga pravila, sve je stvar dogovora, treba i kupac da bude zasticen.. Ja sam jednom uplatila devojci na racun parice i cekala 10 dana da mi posalje paket a iz Beograda je i moze da bira postu [:smejuljiti]
2013 07 28
To je vec do nje [:smejuljiti]
2013 07 28
Hehe, ima nas raznih ovde [:smejuljiti]
2013 07 28
Ok, razumem. Znaci kazete da je ipak bolje preporuceno, ali da uzmem elektronsko pracenje ako se npr izgubi negde ili slicno. Inace, ja sam jako odgovorna osoba, ali ne kazem to kao sto svi kazu za sebe. Neuroticna sam kada su obaveze u pitanju. Zato saljem istog dana kada se uplati novac, ako je uplata do 5h, jer mi stizu poruke iz banke kada mi legne novac i ja to do 7-8h posaljem istog dana. I to uvek napomenem potencijalnim musterijama. Tako stitim i svoje kupce naravno.
2013 07 28
Ja sam veliki fan preporucenog!!! Koristim ga 99% osim ako neko ne zeli. Nisam imala ni najmanji problem dok sa postekspresom jesam. Primalac nije bio u mogucnosti da primi paket a meni se vratio poluotvoren i unisten. Do skoro je maksimum tezina za slanje bila 2 kg mislim da je to bilo 120 din. E sad stalno nesto izmisljaju i menjaju,ne znam dal je jos uvek tako. Isto tako dosta zavisi do samog mesta poste tj. salterusa u u odredjenoj posti.... Znaju redovno da sviraju kojesta i izmisljaju neka pravila...
2013 07 28
Ja sam slala par puta preporuceno i nisam imala problema . Bitno je samo da dodatno oblepis kovertu selotejpom, tj gornji deo , nasmesis se salterusi u posti i that's it [:smejuljiti]
2013 07 28
Hvala na odgovorima.
2013 07 28
Ima opcija pracenja, mnogo je jeftinije, tako da definitivno da
2013 08 12
1 2