Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Admin nije fer

Gde ste devojke?, ja sam Carapica13 ,otvorila sam ovaj nalog jer me iznervirala nepravda, morala sam ovo da podelim sa vama. Pre preko mesec dana sam blokirana na forumu , nije mi bilo jasno, što, zbog čega.. kad nista lose uradila, pogotovo se nisam reklamirala.. nisam odmah ni skontala da sam blokirana, ali sam pitala Olgu da li postoji šansa da jesam pošto mi uopšte nema opcije da odgovorim na forumu.. ona mi je onda rekla da sam blokirana i pitam admin zbog čega. Adminku sam pitala, ona mi je naravno posle 5 dana dogovorila kratko, i poslala onaj link gde pišu pravila i zabranjeno reklamiranje. JA NE MOGU DA VERUJEM, Hajde mi vi recite da li ste ikada videle da se ja reklamiram na ovom sajtu, boli me uvo što sam blokirana, ali ne me boli i nepravda, koliko sam puta opomenula ove članice sto se reklamiraju u temu tražim.. ovo nije normalno.
2017 05 24
Meni je ovo isto drugi nalog koji sam otvorila pre par dana , jer sam na prvom bila blokirana .. Ne znam sta se uopste desilo i zasto sam bila blokirana pre par meseci ( nova sam u svemu ovome ) i ne znam o kakvom reklamiranju mislis .. Ja sam ubedjena da sam blokirana jer ne radim zamenu , ja sam lepo naglasila da radim samo prodaju decijih stvari i nista drugo, imala sam par zahteva za razmenu i rekla sam da ne radim,posle par dana ne mogu da nadjem profil i valjda je bio prijavljen .. Dobro da je neko pokrenuo ovu temu posto eto i meni se to desilo a zaista nemam predstavu sta se desava . Pozdrav svima i ugodan dan :)
2017 05 24
Ne bi trebalo da si blokirana zbog toga sto ne radiš razmene jer to je tvoje lično pravo. Ali moguće da te neko iz zlobe prijavio. Ja sam samo tom adminu lepo tražila dokaz, link gde sam se ja to reklamirala.. a da ne pričam o obrisanim predmetima koji su bili postavljeni po svim pravilima sajta. Osećam se kao član petog reda, niti mogu da vidim slike kada neko nešto traži.. pored toliko prevaranata povratnika ja da budem blokirana.
2017 05 24
Moguće je da si blokirana zbog slika sa interneta, dozvoljene su ukoliko nisu na naslovnoj , ili kolaž od dve fotografije, jedna sa neta, jedna uživo.
2017 05 24
> valentina884: > Meni je ovo isto drugi nalog koji sam otvorila pre par dana , jer sam na prvom bila blokirana .. Ne znam sta se uopste desilo i zasto sam bila blokirana pre par meseci ( nova sam u svemu ovome ) i ne znam o kakvom reklamiranju mislis .. Ja sam ubedjena da sam blokirana jer ne radim zamenu , ja sam lepo naglasila da radim samo prodaju decijih stvari i nista drugo, imala sam par zahteva za razmenu i rekla sam da ne radim,posle par dana ne mogu da nadjem profil i valjda je bio prijavljen .. Dobro da je neko pokrenuo ovu temu posto eto i meni se to desilo a zaista nemam predstavu sta se desava . Pozdrav svima i ugodan dan :) Vi ste blokirani jer su vam slike sa interneta To Nije dozvoljeno Morate vase slike uzivo imati Ponovo ce vas blokirati Izmenite slike da vam se ponovo to Ne dogodi
2017 05 24
Hvala nisam znal da je to u pitanju. Sada cu promeniti , hvala jos jednom
2017 05 24
Carapice, iskreno mi je žao zbog ovakve situacije jer koliko je meni poznato uvek ste poštovali pravila sajta i foruma! :/ Ne vidim nijedan opravdan razlog da budete blokirani Vi koji ste pošten član ovde i da, sećam se da ste skretali pažnju članicama koje su se reklamirale u pogrešnim podforumima što iz neznanja, što iz bezobzirnosti. U poslednje vreme inače primećujem taj trend da se poštene članice ovog sajta blokiraju za neki presmešan previd ili prestup ili čak kao u ovom slučaju neopravdano dok sa druge strane prevaranti vršljaju danima i nedeljama pre nego što su blokirani..... Moje mišljenje je da je to sramota i veliki minus za Adminku i iako je realnost da ona sama zaista ne može da postigne sve ipak jako upada u oči selektivna pravda koju svesno ili nesvesno sprovodi.
2017 05 24
////
2017 05 24
I ja sam blokirana na mom drugom profilu vec skoro mesec dana
2017 05 24
I ja sam blokirana na mom drugom profilu vec skoro mesec dana
2017 05 24
Bila sam i ja do skoro, zbog reklamiranja u pogrešnom podforumu. Što sam najverovatnije nesvesno učinila. :s I ja smatram da bi bilo fer da Adminka prvo pošalje neku poruku upozorenja. Ja čak i ređe koristim forum za reklamiranje, bitnije mi je da se javljam u temama za razmenu i linkujem svoje stvari koje dajem na poklon u predviđenim temama takođe.
2017 05 24
Upravo tako Loki , sve članice koje su aktivne na forumu mogu da posvedoče da se nisam reklamirala.. ti znas prva .. ne , pomislila sam da sam nešto pogrešno uradila , otkud znam ljudi smo, grešimo.. nije mi bilo jasno šta.. .možda mi je nešto promaklo..ali kad mi je poslala link o pravilima reklamiranja, poludela sam .. Zaista mi je krivo, pogotovo sto znam šta sve ovde odredjene osobe rade i to se tolerise..
2017 05 24
Javljam se i ja koja sam blokirana na forumu,razlog reklamiranje u pogresnom forumu.Na moje pitanje adminu gde sam se to reklamirala jer se ne secam dobila sam odgovor da je izbrisano.Javljam se sada sa drugog profila,prethodno sam trazila dozvolu,gde cu prodavati samo decje stvari.
2017 05 24
I ja sam skoro bila blokirana jer sam u jednom danu 2x otvorila temu da trazim nesto u podforum "trazim" ... :|
2017 05 24
> 11Ivana11: > I ja sam skoro bila blokirana jer sam u jednom danu 2x otvorila temu da trazim nesto u podforum "trazim" ... :| Uuuuuuu nema šta, to je pravi kriminal na ovom sajtu! Kako li spavaš noću, ali srećom imao je ko to brže bolje da primeti i da te prijavi hahahahaa :') :') :') :') :') :') :') Bitno da je članica koja je prevarila devojku za 15.000din "čekala" na blok dovoljno dugo da je stigla da ojadi još jednu! :@ Ali, to je prava sitnica naspram ovih vaših grehova.....
2017 05 24
1 2