Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Malo smeha jer ljudi su čudo! :)

> ninna00: > > lokibg: > imamo mrzitelje pasa koji navodno strahuju za svoj život pa je tako jedna žena zastranila toliko da nosi električni teaser sa sobom(!!!) a ima i nas dosta koji ih hranimo, sterilišemo, zovemo hitnu pomoć za životinje kada je neophodno > Svaka čast za ovo. > Samo bih dodala u vezi slučaja da vozač nije promislio kolika je snaga potrebna da se otkine branik. Moj bernadinac od metar i kusur to ne bi mogao da uradi, a kamoli neko malo štene. Ali to nije bilo tamo neko obično štene, to je bilo RAZJARENO ŠTENE!!!! :') :') :') :') :') :') :') A to za jačinu koja je potrebna za otkidanje branika je pokušao i moj muž da mu objasni, ali ne vredi-čovek ne odstupa! x-)
2017 06 06
Mozda je mladic na drogama i snaznije mu se doima stene. Skoro gledam jednu devojku koja hoda usporeno ulicom ublazavajuci svaki korak i povremeno bacajuci pogled sa strane, da uoci reakciju drugih na njenu brzinu. Kazu da jedna sinteticka droga ima subjektivni osecaj velike brzine i oni koji je uzmu se trude da uspore svoje kretanje pred drugima, jer misle da jure. Mozda je mladic koristio nesto sto hiperbolizuje okolna dogadjanja 😅
2017 06 06
hahahahhahahahahahahahah bas tako, ljudi su cudo. :D :D :D
2017 11 15
1 2