Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta radite u situaciji

I meni se jednom desilo da sam isla od Zvezdare do autokomande, da bi zena ustanovila da joj je neseseri premali (pritom je dobila mere). Od tad moze licno preuzimanje na lokaciji koja nije moja kuca, ali samo pri kupovini, naglasim da ne nosim stvari da bi ih ljudi pogledali. Kao sto im ni radnici iz Usca i Delte ne nose stvari na noge da pogledaju, tako ne mogu ni ja. Po meni je ovo za negativnu jer je bukvalno nepreuzimanje paketa.
2017 06 05
I ja se slazem da je za negativan . Do saradje je doslo jer ste se nasle ,to je isto kao da ne preuzme paket iz poste i da se paket vrati uz duplu postarinu .
2017 06 05
Dete nisam spomenula da bih lakse obavila prodaju, jer sam mogla da posaljem paket. Samo sam ispisala celu pricu, kako i sta se izdogadjalo. Zene bez dece cesto ne shvataju sta su obaveze zena sa decom i kako funkcionise dan sa istima. Sama sam se ponudila i vidim da je to glupo, jer zaista malo ko ceni neciju predusretljivost. Ali, svaka lekcija nas uci necemu. Hvala svima na komentarima. Ima divnih clanica, pa ne treba to zaboraviti 😊
2017 06 05
A koje je njeno obrazloženje svega, nakon svega? Meni se desilo da jednom kupim od clanice neki predmet, iako mi je uzivo izgledao katastrofa, ali me je iskreno bilo sramota da ga vratim jer se devojka bas iscimala i progutala sam to sto je oštećenje spomenula tek prilikom viđenja. Jednostavno sam u njoj videla trud koji nisam zelela da povredim. A ne znam kako bih tek mogla da ispalim nekog ko se toliko cimao i da je pri tom naglasio sve sto se uzivo moglo i videti. Za negativnu.
2017 06 06
> jacaikaja: > Dete nisam spomenula da bih lakse obavila prodaju, jer sam mogla da posaljem paket. Samo sam ispisala celu pricu, kako i sta se izdogadjalo. Zene bez dece cesto ne shvataju sta su obaveze zena sa decom i kako funkcionise dan sa istima. > Sama sam se ponudila i vidim da je to glupo, jer zaista malo ko ceni neciju predusretljivost. Ali, svaka lekcija nas uci necemu. Hvala svima na komentarima. Ima divnih clanica, pa ne treba to zaboraviti 😊 Apsolutno se slazem Od SAda pa na dalje I ubuduce iskljucivo kod vas Jer uvek se nadju ti koji nece ceniti vase vreme
2017 06 06
Obrazlozenje je bilo odmahivanje glavom, jer nije nasla oznaku brenda, sto je tacno stajalo u opisu. Sandale sam poodavno dobila u razmeni uz jos par predmeta i sve ostalo se poklapalo sa oznacenim brendovima, tako da mi nije padalo na pamet da sumnjam, verovatno jer mi nije ni bilo bitno. Ipak sam pogledala dobro sandale i videla da logo nije utisnut na snali, a nema ga ni na tabanici, pa sam i to napisala u opisu. Ono sto je neobicno jos, je to da je stavila u omiljene i torbu koju imam na profilu, a koju sam stavila dzabe i bez sumnje je skupoceni original sa uslikanim dokazima. Nju nije trazila, a nema sumnje da nije original I mene je sramota da ne kupim ako sam ugovorila kupovinu i nalazenje. Jednom sam kupila divan par obuce i ispostavilo se da su mi vece, ali mi ne pada na pamet da nekog maltretiram i vracam predmet.
2017 06 06
Ahaaa...sad znam o kome je rec! :) ...samo, to nije nov nalog, a prvi i jedini utisak joj je ostavljen tek pre 11dana.
2017 06 06
Meni licno se mutavo nedefinisani tipovi ljudi ne svidjaju nikako. Uz obrazlozenje i izvinjenje mogu svasta da progutam. Ali kad na necije cimanje zarad vas samih kazete da ste se i vi cimali zarad samog sebe...to mi je skroz out
2017 06 06
> jacaikaja: > Meni licno se mutavo nedefinisani tipovi ljudi ne svidjaju nikako. Uz obrazlozenje i izvinjenje mogu svasta da progutam. Ali kad na necije cimanje zarad vas samih kazete da ste se i vi cimali zarad samog sebe...to mi je skroz out Kažem ja tebi ženo trebala si je ''raspizditi '' onom sandalom -cipelom i eto loga na njenom čelu. Jel je pojedincima ovde log jako bitan i ako kući jedu leba i jezika. I dalje teže za brendom a ne znaju osnovnu kulturu. Negativna ko vrata, pa nek poseti psihijatra pošto zaključujem da ne zna šta uopšte hoće. Tebi svaka čast i ceni ženo sebe i svoje vreme, Mani pokondirane tikve .😎😁
2017 06 06
Ma, sve bi bilo u redu da smo normalno komunicirali i pitala me da se logo nije negde sam pojavio 😅 Jeste, ovde vlada velika teznja ka nebitnim stvarima. Poremecaj vrednosti. Kupuju se sinteticke majice u skupim radnjama, ali jede parizer, ne placaju se racuni, ali dizu se krediti zarad markiranih krpa i skupih telefona. Onda navuces skupu krpu i osecas se lepo, jer mislis da gledajuci u krpu manje obracaju paznju na ono sto ti stvara kompleks, a niko ne primecuje ni jedno, ni drugo. Najstarija cerka ima drugaricu izuzetno zgodnu i sto cerka kaze- moze i dzak da obuce i to ce da joj ekstra stoji. Nikom ne pada na pamet da to sto nosi nije dizajnerski komad 😉
2017 06 07
1 2