Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je ovo dozvoljeno uopšte?

Već danima jurim kupaci na sajtu , treba mi pošto sam u Nemačkoj zaboravila onaj koji najviše volim i prosto ne mogu da verujem šta sve članice ne rade. Izaslo mi je naravno milion bikinija, monokinija sa ali expressa sa neverovatno nabudzenim cenama, pa dotle je došlo da jedna članica prodaje iste za 3500 , 3900 , uđem na ali, kad tamo izadje dosta tih modela i cene im se krecu od 7 do 14e. To članice konstantno rade, a zar nije komercijalna prodaja zabranjena? Ajde da su malo podigle cenu, ali troduplo? Fer članice prodaju brendirane kvalitetne kupace do 2000
2017 06 12
pa sto bi narucivala onda od tih clanica kad mozes sa ali expresa....a videla sam i na instagramu prodaju kupace sa ali-a za jos vece cene...alavi ljudi :)
2017 06 12
Slažem se ja sve, ali ne znaju baš svi da naručuju sa ali expressa..videla aam i ja na instagramu, ali je valjda ovaj sajt namenjen za nešto drugo
2017 06 12
Slazem se sa temom. Ok je za trud da se doda malo, ali 2000 nije humano. Otprilike racunica sa Alija (nasi naplate porez 20% i postarinu od carine do kuce 150rsd, nema carine 10% ako je iznos manji od 50e) ako je 10e izadje oko 1650rsd ako je 15e izadje oko 2400rsd Na Google je moguca pretraga po slici, proverite pre nego sto kupite. I na Aliju ima raznih cena za iste proizvode. Prvo se vide uglavnom oni koji se reklamiraju. U pretrazi odaberite da cena ide od najnize i da je postarina (njihova) besplatna.
2017 06 12
Meni na Facebook salno iskacu preporuke za stranice koje su pune sminke, satova, kupacih, odece itd sa Alija po astronomskim cenama ... pa kad vidim par stotina lajkova i pitanja za porucivanje bude mi zao. Cene su bukvalno nehumano vise a slike takodje sa Alija, znaci ne pomuce se ni da fotkaju. Samo copy paste i shishaj.
2017 06 12
Ali Express ti je obicna navlakusa . Kupis nesto za bagatelu a postarina te odere . Sarena laza i gluposti ,.Ja bih takve sajtove zabanila .
2017 06 12
Zar nema u gradu po radnjama dobrih kupacih koji mogu i da se licno vide i probaju? Ja na sajtu kupujem ono sto je jeftinije nego u radnji. Koja je logika da se sve kupuje putem interneta, sem ako se ne mrda iz kuce..mada u tom slucaju nam ne treba ni kupaci, ni cipele.. 😅 Druga stvar u vezi ugradjivanja u cenu- zato sto mnogi ne znaju da naruce, postoje oni koji se time bave i od toga zive. Pa, ako ste bas zapeli za taj kupaci i ni jedan drugi ne zelite, onda platite. Treca stvar- to je nekvalitetna roba uglavnom i mislim da uglavnom nije onakvo kako izgleda na slikama, jer sam gledala slike i uzivo to isto -jaknu konkretno- i bila je uzivo uzasna.
2017 06 12
Meni nije jasno zasto clanice nove kupace kostime slikaju na sebi obucene??? A sto nosene kupace kostime cene i 2000 dinara to je tek druga prica :') :')
2017 06 13
Jeste, problem je veci sto su noseni skupi
2017 06 13
Nikolina , moram pogledati na toj stranici sandale, baš su jeftine, meni su se svidela i jel mi veruješ ih umalo nisam kupila ovde za 2500? 😁 Tirkizz, ne znam da li atakujes na mene evo sad cu ti objasniti, vidiš nov kupaci kupaci u prodavnici neko već proba, ne neko nego desetine zainteresovanih devojaka , svaki kupaci ima zaštitu da se ne bi isprljao pri probanju 😊 a naravno da se treba probati , jel kako bi drugačije potencijalni kupac video kako kupaci stoji, on je iz Vranja , ja iz Valjeva, da nece možda doci da ga proba?
2017 06 13
Ja licno nisam za isprobavanje donjih delova kupacih kostima, slazem se da on ima zastitu, ali zamisli situaciju, isproba ga jedna, druga, treca, onda ti... Otprilike svako zna kakav model i koji broj gaca mu odgovara, ako nista poneses metar i izmeris na licu mesta x-)
2017 06 13
Ni na koga ja ne atakujem, niti znam ko si, ne pises ni sa pravog profila, jednostavno primetila sam da dosta clanica slika nov kupaci na sebi pritom se ni ves da imaju ispod ne vidi, ne bi me cudilo ni da ga nemaju, meni se licno to ne svidja, to te odbije u startu da kupis, to je neko moje misljenje... A izmedju ostalog meni licno je glupo i da potencijalni kupac gleda moje slike u kupacem da bi video kako stoji...Ipak je to neka vrsta vesa, svako od nas je razlicite gradje i svakom ce stajati drugacije, ne mora da znaci da tako kako tebi stoji da ce i meni stajati, tako da to po meni i nije neko merilo... Kod kineza na NBG ne daju ni gornji deo da se proba, a kamoli ceo, vidis kakav je kupaci, hoces, neces i to je to. Svako ima pravo na svoje misljenje.
2017 06 14