Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Post net ili post express sa otkupom? Pomoc!

Da li je jeftinije uplatiti novac post netom pre uplate, pa platiti samo postarinu ili platiti postaru i postarinu i otkup kad stigne paket? Ako uopste ima razlike :) P. S. Kalkulator na sajtu poste mi ne radi, tako da ne mogu da izracunam. Radi se o iznosu od 1100 din
2017 06 14
Najjeftinije je uplatiti iznos u banci u kojoj clanica ima racun jer tada nema provizije i tada uplacujete samo postaru negde oko 150 dinara kada postar donese paket ako verujete osobi od koje uzimate da ce Vam poslati paket posle uplate na racun.Ako ne ,onda vam jedino preostaje da platite sve pri preuzimanju paketa ,tada se postarina krece okvirno 280 dinara . Post net isto placate proviziju .
2017 06 14
Nema racun u banci :( Znam sve to, ali cini mi se da se zbog otkupa naplacuje i jos 50ak din osim provizije. Pa da bude 70 din provizije za post net, jos 50ak din jer je to dodatna usluga i jos 150 za postarinu
2017 06 14
Za 1100 uplata post netom je 81d,a na otkup 93,ako je paket do 500g ptt je 150 din +93+1100, ako je ptt 240,onda 240+1100+93, mozda od zbira na otkup 10-20din ali tu je otprilike, kao i za post net,cene su blizu nije velika razlika otkup i post net
2017 06 14
Kada su te varijante da prodavac nema tekuci racun, uvek vise preferiram da platim paket pouzecem, nego uplatu postnet-om, bas neka minimalna razlika, tipa 10 do 20 dinara vise a jos bih za postnet morala da se cimam da idem do poste :)
2017 06 14
> SandraKg93: > Kada su te varijante da prodavac nema tekuci racun, uvek vise preferiram da platim paket pouzecem, nego uplatu postnet-om, bas neka minimalna razlika, tipa 10 do 20 dinara vise a jos bih za postnet morala da se cimam da idem do poste :) Bas to ,ako je kupac/prodavac proveren pouzecem uzimam/prodajem, Ako nije dajem racun
2017 06 14
Hvala vam devojke <3
2017 06 14
Postnet je bas skup... Trebalo bi da ko trguje ima I svoj racun...
2017 06 14
> Grejsi: > Postnet je bas skup... Trebalo bi da ko trguje ima I svoj racun... razlika u uplati je 25 dinara ja kad kupujem placam predmete pre slanja uvek u posti i placam proviziju od 45 dinara jer mi se ne isplati da jurim po gradu banku u koju bi uplatila bez provizije jer bi svakako platila kartu za bus sto me izadje jos skuplje tako da ono imas opciju licno, imas pouzecem i imas post net pa ako ne odgovara zao mi je ne otvaram racun ni zbog koga moj izbor, svaki prodavac ovde ima svoje neke uslove prodaje neko ne radi licno, neko ne radi pouzecem a neko nema racun ,STVAR IZBORA
2017 06 15