Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Poliklinika Nada Diva

Da li je neko imao iskustva sa ovom poliklinikom? Naime, juče sam bila tamo jer sam zakazala radio talasno uklanjanje fibroma. Dočekala me je nimalo ljubazna doktorica (pretpostavljam dermatolog) koja me je pitala šta sam toliko čekala, a na moj odgovor da mi ne smeta i da to radim iz estetskih razloga, podrugljivo se nasmešila i rekla da ljudi dolaze i zbog mikroskopskih promena na koži. Juče nije htela ništa da radi, jer je smatrala da je potrebna hirurška intervencija koja košta 16.000,00 + 2.200,00 za nalazu, a na to još dodajte i svaki moj odlazak u NS na previjanje i skidanje konaca, znači cca 25.000,00. Intervenciju sam zakazala za sutra. Međutim, nakon što sam na nekim forumima pročitala da se radi o nabudženoj, izreklamiranoj klinici sa dosta nezadovoljnih pacijenata i ako uzmem u obzir da ovu intervenciju mogu uraditi i besplatno u državnoj bolnici, bez cimanja u drugi grad, premišljam se da li sutra uopšte i da odem tj. već sam odustala :)
2017 06 18
Ne znam zasto ici u privatnu kliniku, ako vec moze da se zakaze u drzavnoj i da ne plati ili plati mnogo manje, a nije zurba? Sto se tice tih doktora koji glume ludilo- muka mi je od takvih osoba. Oni su duzni da pomognu coveku i da ga utese ako treba, a ne da ponasaju egoisticno. Citajuci o raznoraznim privatnim klinikama, tj lose odradjenim operacijama, dosla sam vec odavno do cinjenice da su drzavne ustanove profesionalnije i bezbednije.
2017 06 19
ja sam pre 2 godine vodila cerku, inace tinejdzera, zbog problema sa licem i komedoima.. "lecenje je trajalo oko 6 meseci, sto cedjenje, sto laser sto kupovina kozmetike koju ona prodaje a pri tom preskupa .. i na kraju je sifra bila preko 1500 eura bez pomaka naravno..lice uzas...onda smo se muz i ja sracunali i vec digli ruke jer nije bilo svrhe bacatit olike novce a nikakvih rezultata pri tom...i tako pricam koleginici ona mi kaze sto ne ideete na VMA...pozovem ja, tada je bilo cetvrtkom posle podne za civilna lica, dr, Sofranac ili tako nekako...izneverovao je jer je neposredo pre toga bila na cjdjenju kod Nade Dive na sta je koza licila i koliko je tkivo bilo povredjeno, uradili analizu jetre prepisao neki lek pila 6 messeci, za to vreme jos neka kontorola a cena pregleda kao i kod nasih dermatorloga ..tako da ja iz iskustva jednog roditelja kazem.. ne nikako Nada Diva, ne nikako kozmeticki saloni, idite na VMA-a..njeno lice je inace sada cisto bez ijedne bubuljice ..ima par rupa koje su ostale od cedjenja bas u pomenutoj klinici...
2017 06 19
Hvala na uključenju :) Nisam danas ni otišla, a nisam im ni javila da otkazujem termin zbog neljubaznosti i tretiranja kao da smo bića nižeg reda u odnosu na njih prepodobne lekare. Jedino zbog čega sam se prvobitno opredelila za privatnu kliniku je što sam mislila da će se uklanjanje raditi radio talasima, što u našoj bolnici ne rade. U ovoj situaciji kada mi je jedina opcija hirurško uklanjanje, ne vidim razlog da to ne uradim u našoj bolnici bez troškova i cimanja do NS-a. Jeste da ću malo duže čekati, ali ne smeta. Nije ništa hitno.
2017 06 19
mislim da je to prava odluka..zelim Vam svu srecu :)
2017 06 19
Jedna od doktorki u prvim redovima na slikama strucnog tima Diva centra predaje u srednjoj skoli. Pre Dive se godinama usavrsavala skolskom tablom i kredom. Pa srecno svima.
2020 12 16