Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Kada neko ne preuzme paket??????

Sta se desava kada neko ne preuzme paket? Negativna ocena je jedino sto mozemo? Moze li clanica zbog toga da bude blokirana? Meni je to u rangu sa prevarom, neko vam napravi dupli trosak.
2017 07 20
> Savana333: > Sta se desava kada neko ne preuzme paket? Negativna ocena je jedino sto mozemo? Moze li clanica zbog toga da bude blokirana? > Meni je to u rangu sa prevarom, neko vam napravi dupli trosak. Jedino negativna ocena. Pisala sam Adminu da blokira clanice koje su me prevarile na taj nacin, medjutim nista od toga. Par puta sam vec placala duplu postarinu, naravno one nisu platile to i oduzile se. Samo gubutak za Vas.
2017 07 20
Naravno da je prevara- neko neodgovoran ti trosi vreme, novac i zivce! Mislim da treba napraviti "crnu listu" takvih clanica i objaviti im podatke.
2017 07 20
Prevara, u najmanju ruku. Neodgovornost i nepoštovanje. I ne može se ništa, sem eventualno pažljivijeg biranja kupaca, mada često ni broj uspešnih saradnji nije garant da će se sve završiti kako treba. Ako Vaš obim prodaje ne "pokriva" rizike slanja pouzećem i eventualne štete nastale takvim slanjem, obustaviti takav vid slanja i zahtevati uplatu unapred. A u negativnoj oceni obavezno navesti da je reč o nepreuzimanju i time člana oceniti kao nepouzdanog za saradnju. Nažalost, to je sve što možemo :s
2017 07 20
U sustini sam i mislila da je negativna ocena jedino sto moze da se uradi, ali bi bas valjalo da se tu nesto promeni. Vise puta mi se to desilo, ne razumem zasto neko porucuje nesto sto ne planira da podigne!
2017 07 20
Ja bas iz tog razloga ne saljem pouzecem. Prvo uplata pa posle ne moraju ni da podignu ako ne zele. Bolje da sam detetu kupila nesto od tih para koliko sam bacila na duple postarine.
2017 07 21
Takodje, volim da kupujem preko interneta i ne predstavlja mi problem kada treba da uplatim unapred. Naravno, gledam da ima vise utisaka. Mada generalno internet kupovina je kocka.
2017 07 21
ja sam puno stvari kupila ovde,i vecinom placam pouzecem,posto zivim u selu i nemam postu,a ne idem cesto za grad....nikada ne narucujem ako nemam pare da platim,uvek sam preuzela paket,samo mi nisu jasne zasto narucis nesto a ne preuzmes...ja uplatim nekad unapred kad znam sigurno da idem u grad...ili ako nadjem nekog da uplati..
2017 07 21
Ja sm imala super saradnje, nisam nikad trazila uplatu unapred jer sam se vodila time da kada neko nesto poruci, znaci da zeli tu krpicu i da ce je podici, ali sve je vise ovih losih primera. Sad sam pocela da trazim uplatu unapred, devojke se sve super dogovore, a kad kazem da prvo ide uplata pa slanje, vise se ne jave, bez obzira sto smo se prakticno dogovorile za slanje....i to uglavnom clanice sa vise negativnih ocena zbog ne preuzimanja paketa.
2017 07 21