Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Nega tela, lepota, kozmetika /

Sta se bese ono koristi prirodno za brzi rast kose??

Sta se bese ono koristi prirodno za brzi rast kose?? tipa neko ulje neke kapi se utrljavaju u teme
2017 08 06
Ricinusovo ulje 😂
2017 08 06
Imas u apotekama. Nije skupo
2017 08 06
Meni je kokosovo ulje doprinelo brzem rastu, inace mi kosa bas brzo raste a sada raste duplo brze I nenormalno je zdrava :)
2017 08 06
> Lepotica5: > Meni je kokosovo ulje doprinelo brzem rastu, inace mi kosa bas brzo raste a sada raste duplo brze I nenormalno je zdrava :) E odlicno ,bas je super tema :) Samo me intresuje kako koristis kokosovo ulje ,tj. na koliko vremena ,kojim postupkom,pa tako uspeva ? :") A ricinusovo je dobro i za obrve :")
2017 08 06
Pa uzmem pola kasicice ili celu kako kad nekad zagrabim vise nekad manje posto ga drzim u frizideru pa je u cvrstom stanju. To mi se istopi medju dlanovima. Nanesem na celu kosu, najvise na krajeve I ostavim sto duze da odstoji (ceo dan ili preko noci). Lako se ispira, nije masno a prelepo mirise. Na teme sam stavila jednom samo dok sam imala perut I posle toga je vise nemam. A koristim ulje vec 8,9 meseci. To radim pred svako drugo ili trece pranje posto kazu da ne valja bas cesto, a perem kosu na nekih 5 dana jer mI se sporo masti :) A isplati se jer nisam ni pola teglice potrosila a veoma je zdravo I prirodno kako za kosu tako I za kozu. :)
2017 08 07
Da li ste probale ampule za kosu? Kakva su vam iskustva? :)
2017 08 08