Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta da raaadim?

Ovako... Dogovorila sam se sa članicom oko ličnog preuzimanja. Trebalo je da dođe po cipele i došla je. Sve je proteklo kako treba. Ja sam joj prodala apsolutno nove cipele koje su stajale sve vreme u kutiji i nikada nisu nošene. Kada ih je pogledala rekla je da i sama vidi da su skroz nove. Pre toga sam joj malo spustila cenu. Sada kaže da bi da ih vrati, jer su joj tesne. Meni na profilu jasno piše da ako se neko odluči na lično preuzimanje znači da tu stvar i uzima. Pošto se radi o novim cipelama, ja joj ne bih vraćala novac, jer znam šta sam prodala i znam da je bilo novo. Sa moje strane je dogovor ispoštovan. I sa njene je, ali sada je nastao problem.
2017 08 26
Predlozi joj da ih stavi na prodaju na krpicama, nisi ti kriva sto su joj tesne :)
2017 08 26
Тако је, није до тебе што су јој тесне. То је ризик овакве куповине где не можеш да пробаш. Не знам ког су материјала, али можда јој не буду тесне кад их мало разгази. У сваком случају, ниси дужна да их узимаш назад и враћаш новац ако већ не постоји никакво оштећење него само то што јој ширина не одговара.
2017 08 26
Tako sam i ja mislila. Kupovala sam i ja ovde i cipele i odeću i desilo se više puta da mi ne odgovara, pa sam te stvari prodavala ovde. Ostavljala sam pozitivan utisak, jer je dogovor ispoštovan. Jedino se sad plašim da mi ne ostavi negativan utisak jer neću da vratim novac. Možda nije fer sa moje strane, ali lično ih je pogledala i stvarno nisu imale oštećenja.
2017 08 26
pa sto ih nije probala kad je vec licno preuzimanje,kod licnog preuzimanja valjda se sve proveri,posebno br i gaziste
2017 08 26
Slažem se sa članicom Kiki87,zašto nije probala kada je već bilo lično preuzimanje? Jednostavno se samo iz nekog razloga predomislila i setila da želi da ih vrati,ali to nije fer i korektno,tako da to nije tvoj problem i nemoj pristajati da joj vratiš novac. Neke članice stvarno umišljaju da mogu takve stvari da rade... Ako su cipele nove one će se svakako opustiti barem malčice. Tako da,moje misljenje je da ne pristaješ na takav kompromis...
2017 08 26
Nisam ni pristala. Bile su klupe u okolini i mogla je da proba. Normalno da stežu kada su nove. Kupila sam ih, jer sam ja neko ko kupuje cipele kao da je sudnji dan. Posle sam shvatila da ih nikad neću nositi i okačila sam ih ovde. To sam joj i rekla kada smo se videle. Spustila sam cenu, došla sam u grad zbog toga i ja mislim da je sa moje strane korektno.
2017 08 26
> Išizzzu: > Nisam ni pristala. Bile su klupe u okolini i mogla je da proba. Normalno da stežu kada su nove. Kupila sam ih, jer sam ja neko ko kupuje cipele kao da je sudnji dan. Posle sam shvatila da ih nikad neću nositi i okačila sam ih ovde. To sam joj i rekla kada smo se videle. Spustila sam cenu, došla sam u grad zbog toga i ja mislim da je sa moje strane korektno. Apsolutno!
2017 08 26
Hvala vam svima na savetima :D :") :") :") :")
2017 08 26
Tacno tako, kakvo bre vracanje ako je sve zivo ispostovano.
2017 08 28
Izašla sam joj maksimalno u susret. Bio mi je cilj da prodam cipele i kupim nove. Nisam htela da uvaljujem, jer da jesam ne bih se lično sastala sa njom. Kad smo se srele odmah sam joj rekla da otvori kutiju i pogleda ih. Pokazala sam joj đonove, rezervne flekice su došle uz njih i bile su umotane u papir. Rekla je da vidi da su nove, dala mi novac, pozdravile smo se i to je to. Devojka je bila ljubazna, znači ne mogu da kažem da je bila neprijatna, ali taman kada sam pomislila da je jedna super saradanja završena, ona se javlja i pita da ih vrati. Kulturno me je pitala, da se ne ogrešim, ali ne mogu da ih primim nazad. Žao mi je što joj ne odgovaraju, ali opet to pripisujem činjenici da su nove i da svaka nova obuća manje više steže dok se malo ne rastegne. Ne naslađujem se ničijoj nesreći i ne radujem se ni ja kada nešto poručim, pa ne valja, ali imala je priliku uživo da proba. Tako sam ja jedan kaput na sred Vukovog spomenika probavala :') ali bilo me je briga šta će ko da misli, jer ga plaćam novcem, a on se ne bere na drvetu. :')
2017 08 28
> Išizzzu: > Tako sam i ja mislila. Kupovala sam i ja ovde i cipele i odeću i desilo se više puta da mi ne odgovara, pa sam te stvari prodavala ovde. Ostavljala sam pozitivan utisak, jer je dogovor ispoštovan. Jedino se sad plašim da mi ne ostavi negativan utisak jer neću da vratim novac. Možda nije fer sa moje strane, ali lično ih je pogledala i stvarno nisu imale oštećenja. Ako ti ostavi negativan utisak, samo objasnis adminima sajta sta se desilo, i oni ce ukloniti taj negativan utisak(posto si ti u pravu) Znam iz iskustva, jer sam ja jednoj clanici dala negativan koji je zasluzila, pa je i ona meni ostavila negativan utisak. Poslala sam poruku adminima i oni su ga obrisali.
2017 08 29
Nije mi ostavila nikakav utisak i možda je i bolje tako. Nisam ni ja njoj. Samo me nervira to, jer sam sigurno za jedno desetak utisaka što kao prodavac što kao kupac u manjku, jer članice prosto ne ostavljaju, a meni je glupo da svakoga cimam za rukav da ostavi utisak.
2017 08 29
A o tome mi ne pricaj, i meni manjka dosta utisaka... jave se da je stiglo i da su zadovoljne, a ne ostave utisak 😕 jos i napomenem da sam ja ostavila njima i ako je sve u redu da ostave i one meni-ali ne vredi...jednostavno ignorisu, tako da vise ni ja necu da molim za utiske.
2017 08 29
Ahahahha, isti slučaj. Ispada da prodajemo i kupujemo samo zbog utisaka, ali hteli, ne hteli da priznamo oni znače. Nije isto kada neko ima 100 pozitivnih i 10. Utisak povlači još kupovina, a to nam je svima cilj, zar ne? Ali šta da se radi? Ipak je najbitnije da sve prođe kako treba i da ne bude nikakve prevare.
2017 08 29