Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

"Želim da kupim,ali ne želim da kupim" kupci

Ja za sebe ne mislim ni da sam mrgud ni da sam namcor, a opet mi smeta nepostovanje MOJIH pravila na MOM profilu. Kao sto sam nailazila na drugim profilima npr licno preuzimanje iskljucivo u Zemunu ili cene su fiksne itd pa se nikad do sad nisam pravila pametna da ovu pitam da dodje do Vozdovca ili ovu drugu da li moze popust ako nesto jasno pise. A zivot mi je nekad extra, nekad smor, nekad bi ceo dan preplakala, nekad mislim da sam najjaca na svetu itd sto smatram sasvim normalnim i prirodnim i kako god sam raspolozena stavovi su mi isti.
2017 09 05
Ljudi....ovo su samo MojeKrpice. Preterano ozbiljno dozivljavate i ovaj sajt, a na kraju krajeva rec je o obicnim krpama ma kakav natpis imale. Nevidjeno je bespredmetno nervirati se oko bilo cega ovde! Kao sto sam vec navela jedino sto mi smeta je pojava prevarantkinja ili uvaljivacica a sve ostalo.....pffffff ;)
2017 09 05
Sve je to ok, realno ne treba covek ni oko cega da se nervira ni na ovom sajtu ni u RL. Ja nisam rekla da se kidam od besa, nego sam htela da docaram fenomen "SAMO PRODAJA-jel ipak moze razmena" jer se u nekom momentu na ovoj temi povela rasprava u vezi toga.
2017 09 05
Ne znam zasto se pronadjoste jer sam pod mrgudima mislila na one dve osobe koje su joj drsko odgovarale u porukama. Sa druge strane nemam pojma ko Vas je vredjao u komentarima kao ni zasto ste povodom nebitnih komentara dobili inspiraciju da nam opisete svoj zivot, aktivnosti i slicno....
2017 09 05
"te na prirodnoj svetlosti, ovako, onako - te sigurno nece kupiti." CItam ovu temu i ne slazem se sa ovim... ja prva trazim fotkanje na dnevnoj svetlosti, boja se najbolje vidi, materijal, kroj, sve pa kupim stvar, ne kupim ako mi se ne dopadne kako izgleda na dnevnoj svetlosti. Za prevenciju dodatnog fotkanja ja slikam stvari na dnevnoj svetlosti, a i kad mi traze da fotkam ili izmerim sto ne bih to uradila. Clanica odmah zna da li joj odgovara ili ne i realno stanje predmeta.
2017 10 14
1 2 3 4