Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

cene u Sephori

Drage moje. Posto sam bila u Juznoj Koreji i obratila paznju na cene, moram da podelim ovo sa Vama. U Sephori prodaju korejsku kozmetiku po 3 do 8 puta vecim cenama. Cak i transport i uvoz robe nisu toliko skupi da nesto kosta 8 puta vise 😣 tako da znate, ne povecavaju samo devojke na krpicama cene. 😞 ja inace ne volim da kupujem u sephori, uglavnom samo udjem da vidim sta ima novo, ali juce kada sam usla i videla cene, zgranula sam se. Cak i da porucite onlind nece Vas toliko kostati sa sve postarinom koliko u Sephori. Eto, zemlja Srbija. Sta drugo reci
2017 09 24
> JelenaSokic: > Drage moje. Posto sam bila u Juznoj Koreji i obratila paznju na cene, moram da podelim ovo sa Vama. U Sephori prodaju korejsku kozmetiku po 3 do 8 puta vecim cenama. Cak i transport i uvoz robe nisu toliko skupi da nesto kosta 8 puta vise 😣 tako da znate, ne povecavaju samo devojke na krpicama cene. 😞 ja inace ne volim da kupujem u sephori, uglavnom samo udjem da vidim sta ima novo, ali juce kada sam usla i videla cene, zgranula sam se. Cak i da porucite onlind nece Vas toliko kostati sa sve postarinom koliko u Sephori. > Eto, zemlja Srbija. Sta drugo reci Zdravo! Obozavam Sephoru, ali retko tamo kupujem bas zbog cena. Uglavnom uzimam ovde polovno. A preko kog sajta moze da se naruci kozmetika iz Koreje?
2017 09 24
Samo je razocaravajuce da zemlja koja ima 10 puta vece plate od nas, ima kozmetiku i garderobu po istim ili nizim cenama. Da ne pricam o tome sto je kvalitet bolji. 😞
2017 09 24
Ja sam razočarana Sephorom,moja sestra je kupila Dior kreon pre nekoliko godina,platila ga je papreno a kvalitet je užasan,totalno suva olovka koja neće da se iscrtava,rukovodjena njenim iskustvom šminku kupujem u inostranstvu jer je kvalitet mnogo bolji.
2017 09 24
Srbija . ( dovoljno )
2017 09 24
U Sephora-i je maskari Too Faced better than sex 4,8ml cena 1500 RSD, a ja kupljene u Italiji prodajem za 700 RSD, nove naravno, neotvarane, ali devojke/žene verovatno sumnjaju da je "to to", pa radije idu u Sephora i plate dosta više 😄 Želela sam da kažem... dobra ti je Tema, ali većini verujem da ništa ne znači 🤔 Čim je nešto povoljnije "ma nije to to.. mora da nešto tu nije ok", a kada neko oglasi nešto po ceni koju neko smatra jakom "gle što precenjuje stvar, ja znam gde ima jeftinije"... tako da... Inače, gledala sam u Sephora tečni puder Dior Forever, ali dok se odlučim da li njega uzimam ili ipak neki drugi, volela bih da znam ako je neko upućen.. ko Dior pudere prodaje osim njih? Pretpostavljam da bi drugde bili povoljniji...
2017 09 24
Ko može neka šminku kupuje u inostranstvu,još pre 20 god sam iz Amerike dobila na poklon puder,senku i karmin Lorealov,kvalitet fantastičan,čak su mi usne bile nekako punije,uporedjujući ovaj krš koji nam uvaljuju i šminku za zapadno tržište mogu reći da je razlika ogromna.
2017 09 24