Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ovih dana...bezobrazluka za izvoz

naleteh na toliku kolicinu bezobrazluka, neljubaznosti i foliranja kakvu nisam do sad dozivela za sve ove godine, nemam reci. bahatih i razmazenih korisnica na sve strane, aman vise ko vas vaspitava...
2017 09 25
> precious: > naleteh na toliku kolicinu bezobrazluka, neljubaznosti i foliranja kakvu nisam do sad dozivela za sve ove godine, nemam reci. > bahatih i razmazenih korisnica na sve strane, aman vise ko vas vaspitava... Isto sam zapazila u poslednje vreme, cini mi se da dosta clanica uzivelo u neku ulogu poslovnih, preokupiranih zena, kao da vode kompaniju od 100 ljudi, a ne onlajn profil..Imaju milion zahteva od drugih, pri tome ni malo postovanja. Malo vise ljubaznosti svakako ne bi bilo lose :)
2017 09 25
Na kojim sajtovima jos prodajete?Ovde istina katastrofa ide prodaja,isto vecinom za razmenu stizu poruke...onda meni se redovno to desava a to me zaista iritira kad mi stigne "Zelim" i link sa predmetom i nista niti hoce da kupi niti napise razmena,bilo sta,ja onda napisem da li zelite da kupite,a onda naravno nista od odgovora,ni zelim,ni ne zelim,ni greska,ma nista.To mi je vrhunac nekulture...(meni ne smeta kad pitaju za dimenzije jer mi je logicno da ako neko hoce da kupi mora da vidi da li mu odgovara).Ali tako ima nas raznih...
2017 09 25
> precious: > naleteh na toliku kolicinu bezobrazluka, neljubaznosti i foliranja kakvu nisam do sad dozivela za sve ove godine, nemam reci. > bahatih i razmazenih korisnica na sve strane, aman vise ko vas vaspitava... Vaspitava ih ulica, Parovi i Farma...Na pitanja razmene ne odgovore ni hvala , ni ok ..ni MUUU. Opsta kultura 0, a za svadju i prevare spremne na keca. Tako da Vas razumem.
2017 09 25
Upravo tako dame... I ja dođoh na preporuku i na ovaj sajt sa ciljem širenja prodaje ali izgleda da ovde nema ni p od prodaje i poslovnosti... Imao sam samo jednu prodaju do sada i da budem iskren jako lepo iskustvo... ali.... inače..... sve stalo.... Do sada su mi se javljale cure samo za razmenu a šta će mi to pa ja sam muško majku mu :D I cene su mi stvarno pristupnačne i dajem i poklone... Recimo ko kupi paletu senki dobija još jednu ili ako kupi četke tu je paleta senki gratis - to mi je sada aktuelno kao akcija ovde ali opet ništa samo razmena, zamena.... ili tako neko se javi postavi milion pitanja od porekla pa na dalje i onda odjednom samo muk... mislim stvarno... Inače KP i kupindo koristim odavno....
2017 09 25
> janavoj: > > precious: > > naleteh na toliku kolicinu bezobrazluka, neljubaznosti i foliranja kakvu nisam do sad dozivela za sve ove godine, nemam reci. > > bahatih i razmazenih korisnica na sve strane, aman vise ko vas vaspitava... > Isto sam zapazila u poslednje vreme, cini mi se da dosta clanica uzivelo u neku ulogu poslovnih, preokupiranih zena, kao da vode kompaniju od 100 ljudi, a ne onlajn profil..Imaju milion zahteva od drugih, pri tome ni malo postovanja. Malo vise ljubaznosti svakako ne bi bilo lose :) Apsolutno ste u pravu...prodavac treba pre svega da bude ljubazan ...
2017 09 25
Meni u poslednje vreme ne odgovaraju na poruke kada hocu da kupim predmet, a svaki za koji sam pitala kosta od 1500 din pa navise.. Pocinjem da mislim da se ovde kace predmeti da privuku paznju, zasto pobogu ne bi htele da zarade?
2017 09 25
I meni ne odgovaraju na poruke :') bas cudno i upravo to sve su skuplji predmeti u pitanju 😁
2017 09 25
danasnja situacija, pitam doticnu za duzinu gazista cipela broj 37 i ona mi kaze 26?! rekoh jesi merila spolja ili iznutra jer ovo nema veze sa ovim brojem vec sa brojem negde 40...to uzmes santim meki i pokusas da izmeris unutra koliko god je to moguce jer sam ovde bacila dobru lovu na promasene brojeve ili cak i ne izmeri uopste. kaze ona..kad tako sve znate sto me onda ista pitate? HAAAAA ?! hahaha...reko izvini molim te zbog deranziranja, evo ne smetam vise.
2017 09 25
Zdravo svima nova sam , pa sada citam vase utiske i dobila sam neka pitanja za vas ako neko moze da mi odgovori. Jel prodaja stvarno ide toliko lose ovde ? Meni takodje stizu samo pitaja za razmene. II jel mozete da mi predlozite neki drugi sajt ? Hvala.
2017 09 25
> milaaaaaaa: > Zdravo svima nova sam , pa sada citam vase utiske i dobila sam neka pitanja za vas ako neko moze da mi odgovori. > Jel prodaja stvarno ide toliko lose ovde ? Meni takodje stizu samo pitaja za razmene. > II jel mozete da mi predlozite neki drugi sajt ? > Hvala. kupujem prodajem, kupindo, lalafo, ja te koristim
2017 09 25
> stefaniii: > > milaaaaaaa: > > Zdravo svima nova sam , pa sada citam vase utiske i dobila sam neka pitanja za vas ako neko moze da mi odgovori. > > Jel prodaja stvarno ide toliko lose ovde ? Meni takodje stizu samo pitaja za razmene. > > II jel mozete da mi predlozite neki drugi sajt ? > > Hvala. > kupujem prodajem, kupindo, lalafo, ja te koristim i ja sam na lalafo i isto kao ovde tamo lajkuju predmete i nista :// A pre nego sto sam pocela ovim da se bavim svi su mi govorili kao sve je super prodaja ide super
2017 09 25
Sve sto ste naveli, primetila sam i ja. Ipak, na mene najveci utisak ostavlja cinjenica da se najvise trazi razmena, cak i u tom podforumu "Trazim" navode se najmodernije stvari, najaktuelniji krojevi i boje...a naglasava da se jave SAMO oni spremni za razmenu. :/
2017 09 26
> MALAODSTILA: > Sve sto ste naveli, primetila sam i ja. Ipak, na mene najveci utisak ostavlja cinjenica da se najvise trazi razmena, cak i u tom podforumu "Trazim" navode se najmodernije stvari, najaktuelniji krojevi i boje...a naglasava da se jave SAMO oni spremni za razmenu. > :/ To mi tek nije jasno osim ukoliko clanica zaista nema stvari istog ranga. Kad pocnu da traze skupe najaktuelnije stvari samo za razmenu, ostanem u soku..
2017 09 26
> Natasa969: > > precious: > > naleteh na toliku kolicinu bezobrazluka, neljubaznosti i foliranja kakvu nisam do sad dozivela za sve ove godine, nemam reci. > > bahatih i razmazenih korisnica na sve strane, aman vise ko vas vaspitava... > Vaspitava ih ulica, Parovi i Farma...Na pitanja razmene ne odgovore ni hvala , ni ok ..ni MUUU. Opsta kultura 0, a za svadju i prevare spremne na keca. Tako da Vas razumem. Tako je !
2017 09 26
1 2 3