Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Sta znači kada je neko blokiran

Naručila sam Furla torbicu koja treba da stigne za neki dan..a korisnica je blokirana,nema više slika..jel u pitanju prevara ili može da bude nesto drugo u pitanju? Ako moze neko da mi pojasni.
2017 10 04
Pa verovatno je blokirana zato sto je prekrsila ko zna kakva pravila :| .Da li ste platili unapred torbicu ili cekate pouzecem da platite ?
2017 10 04
Čekam pouzećem da platim...dopisujemo se preko vibera,poslala mi je slike...al.sada vidim blokadu pa.mi nije svejedno.
2017 10 04
Pa onda mozda budete imali srece ,mada verovatno nije bez razloga blokirana . . . Pitajte je o cemu se radi ,posto ste primetili da je profil blokiran ...Ne znam sta bih Vam rekla ,rizik jeste ali opt ,ko zna ,mozda bude sve korektno .. Da vidimo sta i ostale clanice misle ... Bitno je da niste platili unapred .. Da li znate kakvo je bilo stanje sa njenim utiscima ?
2017 10 04
Pa kao nova je ...u suštini i ja sam nova,pa i ne znam dovoljno pravila..a ja u suštini kupujem,ne prodajem. Ovako je bila korekta sto se tiče saradnje,slika...al možda slike nisu njene..pa zato je blokirana...što me je dovelo u sumnju.
2017 10 04
Ima samo dva pozitivna utiska..😐
2017 10 04
Moj savet je da opipas posiljku kada ti stigne pre nego sto platis jer je mozda u pitanju prevara :/ Bilo je slucajeva da devojke poruce jedno a stigne im nesto sasvim drugo.. uglavnom neka krpa ili nesto staro iznoseno :/ Mozda je sve kako treba ali svakako savetujem oprez.. Puno srece, nadam se da ce sve biti kako treba :")
2017 10 04
Znaci da je administrator sajta blokirao nalog iz odredjenih razloga .Tu moze da bude raznih razloga ..najcesce su prevare i kradje u pitanju ...povratak prevaranata ...itd .. Mozda je trazila i sama od administratora da joj ukloni nalog ..kazem ...mnogo razloga moze postojati .
2017 10 05
Hvala puno na odgovorima!
2017 10 05
Hvala puno na odgovorima!
2017 10 05
> marijaciric83: > Hvala puno na odgovorima! Imas kod mene Furlu torbicu pogledaj 😁
2017 10 05
Kako da povratim svoj profil, imala sam 108 poz ocena, izbacila sam nekoliko slika sa neta, ali sam ih prodavala, nisam nista radila van postenosti, ne bi ni imala pozitivne ocene da je drugacije?
2018 03 14
Pitajte Admina.
2018 03 15