Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Predmeti oznaceni kao NOVO a datiraju od pre par godina???

Sad se nose 3 meseca, a u istoj majici mozes samo jednom da izbacujes selfi javno, pa garderobe nikad dosta, a sve nekvalitetnije, primereno brzom odbacivanju. Sreca, pa se slabo slikam 😂 Inace bih na prepun orman *nemala sta da obucem*
2017 10 20
> andres: > Da li se neko seca vremena kad smo poklanjali farmerke, koje su i po 3 godine nosene, samo zato sto te bio blam da ih vise nosis; a ne zato sto im nesto fali :) Исто је и сад , да не говоримо о хаљинама које носимо само једном ) само што сад не цене сви тај поклон а и можеш јефтино продати и некоме помоћи .
2017 10 20
Kod nas kada krenu rasprodaje ubacuje se gardaroba koja godinam stoji ko zna po kakvim podrumima.Da li se prodaje kao nova ili nosena?
2017 10 22
Cesto obilazim svakakve radnje i prepoznajem robu koju su sa rasprodaje vratili posle nekog vremena kao novu kolekciju sa punim cenama. Cerka nije htela da kupi jaknu od eko koze, jedna je samo bila u radnji na snizenju i nestala je posle par dana. Posle maltene godinu dana, skoro, kad je bio Sportina outlet sajam u hali 5, naletimo opet na tu istu jednu u toj velicini, tog brenda, kroja, boje, m, realno s..i uzme je..To je ta ista jakna.
2017 10 23
Mene vise brine "N0VA" sminka iz 2013 , "SAM0 PR0BANA".... :@ :@ :o
2017 10 23
Samo probana, znaci *kao nova* 😂😂
2017 10 23
> jacaikaja: > Samo probana, znaci *kao nova* 😂😂 Al' juce :D
2017 10 23
1 2