Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Znaci smucilo mi se!!!

Da bas tako...smucilo mi se da gledam kako ladno za nosene stvari stavljaju astronomske cifre i kako za stvari koje su nosene napisu novo obuceno par puta,moze se napisati kao novo,bez ostecenja,nenoseno,ali novo nikako.Uzas od sajta...bas uzas.Neka me napadne ko hoce ali ja mislim da ovaj sajt sluzi tim devojkama da zloupotrebljavaju druge koje nisu u vecim gradovima,ne putuju u inostranstvo i sl.jadno... :-(
2017 10 22
Bas tako,slazem se sa tobom :/
2017 10 22
Meni se smucilo "markiranje" kao smisao zivota (Zara, Mango, Gues, TH i slicno :@ :@ :@ ) sto je najcesce odraz nedostatka svesti i teske malogradjanstine, a imam utisak da i pocepane, iznosene i ostecene- ove "marke" idu kao alva. A i ta silna putovanja u inostranstvo (cast izuzecima- ima ih) vise mi lice na "putovanja" do buvljaka ili sekendica u koje je roba, doduse, dospela iz inostranih kontejnera. I ne mozes zloupotrebiti onog ko na to ne pristane.
2017 10 22
> tanja69zr: > Meni se smucilo "markiranje" kao smisao zivota (Zara, Mango, Gues, TH i slicno :@ :@ :@ ) sto je najcesce odraz nedostatka svesti i teske malogradjanstine, a imam utisak da i pocepane, iznosene i ostecene- ove "marke" idu kao alva. A i ta silna putovanja u inostranstvo (cast izuzecima- ima ih) vise mi lice na "putovanja" do buvljaka ili sekendica u koje je roba, doduse, dospela iz inostranih kontejnera. I ne mozes zloupotrebiti onog ko na to ne pristane. Hahhahahaha :-D taman tako :-)
2017 10 22
To je zato sto smo siromašna i bedna nacija .. gde je zara vauu, a guess je pojam tek. Ovde se devojke loze na to, na kopije kojekakvih brendova, .pre par godina se znalo kopija LV obavezno ide uz lavove na kapiji. Sada devojke masovno kupuju kopije chanel , lv, hermes, gucci, MK na prvom mestu. Ja nosim trenutno Nurage torbu od debele koze i bas dosta placenu (nisam je ja kupila) i naravno niko nikada cuo za nju. Najezim se na pocepane guess torbe i novčanike, ali razumem valjda žena izdvoje preko svojih mogućnosti pa im je žao da bace kada to propadne. Ja imam drugaricu koja 2 meseca nema struju, ali zato sve kupuje Guessovo, šta da vam pričam kad na košulju običnu daje po 12000, 13000. Tako da razumem devojke, trude se da zarade, a kad vec roba nadje kupca što da Ne, niko ih ne tera da kupe.
2017 10 22
> tanja69zr: > Meni se smucilo "markiranje" kao smisao zivota (Zara, Mango, Gues, TH i slicno :@ :@ :@ ) sto je najcesce odraz nedostatka svesti i teske malogradjanstine, a imam utisak da i pocepane, iznosene i ostecene- ove "marke" idu kao alva. A i ta silna putovanja u inostranstvo (cast izuzecima- ima ih) vise mi lice na "putovanja" do buvljaka ili sekendica u koje je roba, doduse, dospela iz inostranih kontejnera. I ne mozes zloupotrebiti onog ko na to ne pristane. U potpunosti se slazem, pocinjem da imam averziju prema nekim brendovima zbog forsiranja istih :)
2017 10 22
> Marija-Maja: > > tanja69zr: > > Meni se smucilo "markiranje" kao smisao zivota (Zara, Mango, Gues, TH i slicno :@ :@ :@ ) sto je najcesce odraz nedostatka svesti i teske malogradjanstine, a imam utisak da i pocepane, iznosene i ostecene- ove "marke" idu kao alva. A i ta silna putovanja u inostranstvo (cast izuzecima- ima ih) vise mi lice na "putovanja" do buvljaka ili sekendica u koje je roba, doduse, dospela iz inostranih kontejnera. I ne mozes zloupotrebiti onog ko na to ne pristane. > U potpunosti se slazem, pocinjem da imam averziju prema nekim brendovima zbog forsiranja istih :) Ja imam gadjenje kad vidim LV znak...ne zato sto je ruzno i sl.vec zato sto me asocira na kopije i na jeftino(nazalost)...cemu potreba da budes iskopiran idiot a zna se dobro da ne mozes da priustis sebi da imas original LV torbu,sa Gucci naocarima,kaisem,Balenciaga patikama,Versace jeansom,Chanel kosuljom...zalosno,jako
2017 10 22
jeka131404, pa upravo sam se preznojala od smeha, posteno se izvristah i uplasih muceno kuce koje je zaspalo :') :') :') evo predlazem, posto je admin veceras otvorio temu o kategorijama koje nedostaju na sajtu- da se otvori kategorija "Avlijaner brend"
2017 10 22
jeka131404 bravo :') :') :') :')
2017 10 22
ne može da se živi na kozmetici od kamagri i avona. 'ajd, ovi prodavci-padobranci, ulete, istovare oglase, popiju negativne i banove, pa kamagre odu do sledećeg naloga, ali ove avon dame, stalne članice, sa trideset uzastopnih oglasa, zašto se to dozvoljava? zar to ne spada u katalošku prodaju? aman, više!
2017 10 27
Da, Avon i Oriflame iskacu iz frizidera, koga to zanima kontaktirace nekog od 1156 prodavaca iz svog okruzenja a ne kupiti ovim putem i platiti postarinu.
2017 10 27