Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li je moguće?

Da li je moguće da članice ovde prodaju svarovski mindjuse za 3000-4000 a u zlatari su 800-1000? Ili torbice 'Like Valentino/Chanel/Gucci ' za 2000-5000 a kod kineza sam iste videla za 1000. Da ne pričam o jako visokim cenama odece i obuće u poslednje vreme. Šta se to dešava ovde? Na šta smo to spali ljudi?
2017 10 23
Sto se tice mindjusa ne znam ali sto se tice torbi ,za nekoga ste mozda u pravu ,za nekoga niste , jer i sama trazim Chanel boy torbu da kupim po nekoj povoljnijoj ceni ,lep je model ,nije mi bitna marka,kao ni to da li je original.. Gledala sam po radnjama,ovde i kod kindzi :D . Za cene ste u pravu ,ali sto se tice materijala ,ta kineska ne moze prici onoj u radnji , mislim da bi se raspala za par dana . Treba prepoznati koja je u pitanju ,a Vi ste ovde mozda videli onu kvalitetniju . Koliko sam ja razumela do sada postoje 3 vrste : -Original -Turska -Kineska ... :D
2017 10 23
Ima ovde dosta precenjivanja to je tacno..... Ali kako to mislite da Swarovski mindjuse kostaju 800-1000din??? Bacite pogled na njihov sajt....
2017 10 23
Sto se torbi tice nisam obracala paznju na njij. I sama imam jednu kupljenu kod kineza ali turska roba je u pitanju,kvalitetna je i placena 2000 tako da je nikada ne bih kupila ovde. Sto se mindjusa tice morate i sami napraviti razliku kod nas u zlatarama prodaju mindjuse "Sa Swarovski kristalom",to je jedno a nesto sasvim drugo nakit brenda Swarovski. Pogledajte njihove cene na netu pa cete valjda i sami uociti razliku. Uostalom clanice koje prodaju original Swarovski nakit uz njega sigurno imaju otiginalno pakovanje i sertifikat sto svakako ne moze ni u zlatarama kod nas da sr kupi za 1000 din.
2017 10 23
Razlika nakita sa "elementima Swarovski kristala" i original Swarovski nakita je u tome što kristal jeste isti ali nakit u koji je ugrađen tj. završni dizajn u prvom slučaju pripada zlataru ili nekom drugom dizajneru nakita, a original Swarovski nakit dizajniraju samo njihovi dizajneri zbog čega je to onda original. U principu kristal je isti ali sve ostalo nije. Ja često kupujem taj jeftiniji nakit, dobijem uvek sertifikat da je sam kristal koji je ugrađen u minđuše ili ogrlicu Swarovski, i mogu reći da sam potpuno zadovoljna.
2017 10 23
Posedujem minđuše sa swarovski kritstalima i drugim poludragim kamenjem od brenda Mayka, njihove najjednostavnije minđuše počinju od 50ak američkih dolara, plaćate ne samo kristal već dizajn i sam kvalitet nakita. Meni je logično da je cena 3000 do 4000 za takve komade kada im je originalna cena znatno veća.
2017 10 23
Okej, onda možda i jeste moja greška. Samo znam da sam iste uzela u zlatari prijateljici za rodjendan za 1000 din. U pitanju su klasične tackice, ne one viseće ili nešto posebno. Svakako prihvatam ako je moja greška.. Ali ne možemo znati šta je to sto one prodaju ako nemaju račun ili već nešto, jer Swarovski kutiju sam i ja dobila u toj zlatari. Moj problem je izgleda sto ne verujem vise nikome ovde..😔😔
2017 10 23
A ovde i ne treba više verovatni nikome osim proverenim poštenim članicama! ;)
2017 10 24
Slazem se i i ja se pitam sta se dogadja sa clanicama i sta misle kada stavljaju cene?! Ja sam konkretno trazila bundicu i kopiju Gucci torbice Mozete misliti na kakve sam cene nailazila ovde. Devojka koja prodaje bundu tj model bunde koja je nosena, koji sam bas htela stavila je cenu 7000,ja sam taj model nasla u Stradivariusu za 40e. Zatim tu kopiju Gucci torbe prodaju od 4000 do 10000 din a ja sam je nasla za 20eura. Trenutno i ja trazim Chanel boy,ali cene me sokiraju. 😅 Tako da jedini zakljucak koji imam je bilo sta da sam trazila nisam nasla ovde,sve dok lepo ne odem u butik i kupim - za duplo manju cenu i nov komad. 😃
2017 10 24
Evo ja cu da vam odgovorim na moje cene posto ja prodajem original stvari ja sam stavila upola cene nego sto sam ih platila u inostranstvo jer sam tamo i zivela a sobzirom da su ocuvane i ko nove izgledaju zato sam i stavila cene takve .Ja sve sto prodajem sam 5 puta vise platila swarovske mindjuse i ostalo originalnost pravog nakita swarovskog je to sto on ima labuda uvek ugraviran da li na nakitu ili na kamenu.Evo kod mene narukvica koja je nosena svega 5 puta veoma ocuvana u prodavnici je 19000 ja sam stavila za 9000 jer mislim da vredi toliko jer skoro da i nema tragova nosenja .
2017 10 24
za torbe se slazem, ima dosta nerealnih oglasa.
2017 10 25
Pre par dana sam kupila stikle za 1900din, preko neke stranice na fb. Sada vidim ovde prodaju potpuno iste za 3900 ili 3500. Ne znam da li smem da postavim link oglasa ili makar sliku jer je steta da neko da duplo vise novca a bukvalno su to te cipele, iste.
2017 10 27