Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

FOTKE PREDMETA U OGLASU pitanje i predlog

Ne znam da li se samo meni dešava, ali kad postavim neki predmet sa opisom i fotografijama i posle nekog vremena pokušam da ubacim novu fotku, nemam mogućnost da to učinim, već ponovo moram da postavim ceo oglas. Mislim da bi bilo vrlo praktično da admin omogući opciju naknadnog dodavanja fotki bez ponovnog postavljanja oglasa. UKao i eventualno opciju ubacivanja većeg broja fotki od sadašnjih pet? Ponekad mi nedostaju još fotka-dve da što detaljnije prikažem predmet 8-)
2017 10 23
Ja mogu da dodam nove,obrisem stare,bez ponovnog postavljanja oglasa😊
2017 10 23
Ja mogu da dodam samo ako fotku stavim na prvo mesto, sacuvam tako, ponovo udjem i promenim joj mesto, i tako za svaku fotku posebno. Samo taj nacin kod mene funkcionise. Ako imam vise fotki, izbrisem oglas i postavim ponovo :)
2017 10 23
Pomaže i to da se sve fotke obrišu, pa ponovo uploaduju redosledom koji vam odgovara, ne mora se brisati ceo oglas.
2017 10 23
Ja cesto ne mogu u oglasu da promenim mesto tj redosled fotografija. Ako ih rotiram i sacuvam izmene, te fotogr nestanu iz oglasa. :/
2017 10 23
Znači, sličan problem imamo, nisam samo ja u "ratu" s fotografijama :D :D :D
2017 10 24
Ja ne mogu nikako ni na jedan nacin da promenim fotke. Uvel moram da brisem oglas pa postavljam ponovo sto je prilicno zamorno
2017 10 24
Проблем са очитавање ми се дешава једино ако је слаб интернет у том моменту иначе немам проблема.
2017 10 24
Znači, apel adminu! Dajte nam prostora za još fotki!!! Mislim da je i po ovom pitanju potrebno da se nesto na sajtu uradi. Svakako da bi olaksalo postavljanje predmeta svim korisnicima i ujedno poboljsalo kvalitet Krpica. Nije dovoljno samo ubaciti novi podforum i kategorije.
2017 11 07