Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

ANKETA: Da li kupujete impulsivno ili proračunato?

Dakle, da li idete u prodavnicu ciljno da biste kupili odredjen predmet koji vam je potreban ili kupujete sta gde stignete uz izgovor da ce vam nekad zatrebati iako vam realno sada ne treba? :) P. S. Cilj ovih anketa je da se malo bolje upoznamo i zabavimo, jer je tema o prevarama, kradjama i uvredama dovoljno 😄 Pa vas molim da ne pisete negativne komentare
2017 10 28
Odem ciljano, a kupim svasta sto ce mi mozda nekada zatrebati :) a to nekada bude nikada :)
2017 10 28
Ja sam ranije kupovala pod b) sve i svasta pod izgovorom nosicu nekom prilikom, sto se nije desavalo, tako da sam vremenom pocela kupovati promisljeno :") Cesto mi nisu unapred isplanirane kupovine, ali kupujem samo ono sto me odusevi, i model i kako mi stoji, jer znam da cu to sigurno nositi :)
2017 10 28
> bokismoki: > Odem ciljano, a kupim svasta sto ce mi mozda nekada zatrebati :) a to nekada bude nikada :) I onda to zavrsi na krpicama :')
2017 10 28
> Marija-Maja: > Ja sam ranije kupovala pod b) sve i svasta pod izgovorom nosicu nekom prilikom, sto se nije desavalo, tako da sam vremenom pocela kupovati promisljeno :") > Cesto mi nisu unapred isplanirane kupovine, ali kupujem samo ono sto me odusevi, i model i kako mi stoji, jer znam da cu to sigurno nositi :) Kako si uspela da predjes na promisljenu kupovinu? Otkrij nam tu tajnu :')
2017 10 28
Čim dodjem do para plan mi je pod a) a moja kupovina se završi sa b) i praznim novčanikom. Što je još gore još uvek sam u fazi trebaće mi nekad sve te stvari koje ne nosim i tako imam gomilu stvari koje ne nosim a koje mogu da mi zatrebaju. 😂 😂 😂 😂 😂
2017 10 28
Joj bas volim ove ankete 🤗 malo relaksirajuce price na krpicama 😊 ja kako kad...i kako kad imam novca,ponekad toliko nepotrebnih stvari kupim da ili ih operem samo pa stoje u ormaru ili ih 1-2 puta obucem i to je to.Vise volim sportsku eleganciju nego klasicne sportske stvari,tako sam kupila zimsku Champion jaknu(koja je pri tom skroz sportska)nikad ali nikad je obukla nisam,kad sam dosla kuci shvatila sam da zapravo ni nemam s cim da je nosim :-( U sustini vise kupujem sta mi se svidi,nego sad da planirano idem po nesto,znaci u trenutku mi se svidi i to je to 😊
2017 10 28
> cacaNi: > Čim dodjem do para plan mi je pod a) a moja kupovina se završi sa b) i praznim novčanikom. Što je još gore još uvek sam u fazi trebaće mi nekad sve te stvari koje ne nosim i tako imam gomilu stvari koje ne nosim a koje mogu da mi zatrebaju. 😂 😂 😂 😂 😂 > joki.koki: > Joj bas volim ove ankete 🤗 malo relaksirajuce price na krpicama 😊 ja kako kad...i kako kad imam novca,ponekad toliko nepotrebnih stvari kupim da ili ih operem samo pa stoje u ormaru ili ih 1-2 puta obucem i to je to.Vise volim sportsku eleganciju nego klasicne sportske stvari,tako sam kupila zimsku Champion jaknu(koja je pri tom skroz sportska)nikad ali nikad je obukla nisam,kad sam dosla kuci shvatila sam da zapravo ni nemam s cim da je nosim :-( U sustini vise kupujem sta mi se svidi,nego sad da planirano idem po nesto,znaci u trenutku mi se svidi i to je to 😊 Sreca pa imamo ovaj sajt i mozemo da prodamo te krpice, pa da kupimo nesto sto nam stvarno treba :)
2017 10 28
> Lanana: > > Marija-Maja: > > Ja sam ranije kupovala pod b) sve i svasta pod izgovorom nosicu nekom prilikom, sto se nije desavalo, tako da sam vremenom pocela kupovati promisljeno :") > > Cesto mi nisu unapred isplanirane kupovine, ali kupujem samo ono sto me odusevi, i model i kako mi stoji, jer znam da cu to sigurno nositi :) > Kako si uspela da predjes na promisljenu kupovinu? Otkrij nam tu tajnu :') Naterala muka zvana "fale mi pare" :')
2017 10 28
Odlicna tema i zabavna. Ovde sam bas zato sto cesto kupujem "impulsivno". Jedini izlaz je da vise ne nosim ni novac ni kartice kad izadjem iz kuce, samo minimalno- koliko mi treba u tom momentu o:) Evo, na primer- vec 2 meseca krecem da kupim jednobojne tunike koje mi trenutno bas trebaju, a zavrsim sa necim sasvim petim, jer ne nadjem tunike pa se "utesim". 8-) Uglavnom se "tesim" obucom, pa sam spajz u kome je moja pokojna baka drzala zimnicu pretvorila u cipelarnik :") :") :") ne smem ni da kazem koliki je taj spajz :")
2017 10 28
> Sreca pa imamo ovaj sajt i mozemo da prodamo te krpice, pa da kupimo nesto sto nam stvarno treba :) Dzabe meni to kad sam kao hrcak samo skupljam. :)
2017 10 28
Moja kupovina u 99% slučajeva izgleda ovako: Hmmmmm....imam .... dinara u novčaniku-idem da kupim nešto, što da ne! I eto tako skoro svakog dana, potpuno nebitno da li imam 100din ili 10.000din u novčaniku, ja nađem nešto da kupim i za 100 i za 10.000din! Dakle čista bolest..... hajde da kažemo da je to impulsivna kupovina hahahaha :') :') :') :') :') :') :')
2017 10 29
> lokibg: > Moja kupovina u 99% slučajeva izgleda ovako: Hmmmmm....imam .... dinara u novčaniku-idem da kupim nešto, što da ne! > I eto tako skoro svakog dana, potpuno nebitno da li imam 100din ili 10.000din u novčaniku, ja nađem nešto da kupim i za 100 i za 10.000din! Dakle čista bolest..... hajde da kažemo da je to impulsivna kupovina hahahaha :') :') :') :') :') :') :') Hahah, bas tako Loki, cista bolest :) Za svaku sumu novca nadje se nesto da se kupi..:)
2017 10 29
> bokismoki: > > lokibg: > > Moja kupovina u 99% slučajeva izgleda ovako: Hmmmmm....imam .... dinara u novčaniku-idem da kupim nešto, što da ne! > > I eto tako skoro svakog dana, potpuno nebitno da li imam 100din ili 10.000din u novčaniku, ja nađem nešto da kupim i za 100 i za 10.000din! Dakle čista bolest..... hajde da kažemo da je to impulsivna kupovina hahahaha :') :') :') :') :') :') :') > Hahah, bas tako Loki, cista bolest :) Za svaku sumu novca nadje se nesto da se kupi..:) Iiiiiiiiihhhhh za 100din pre neki dan kupih savršen par šnalica! Ma ko bonbonice-uz sve mi idu!!!! :') :') :') :') :') :') :') :') :') :')
2017 10 29
> andres: > > tanja69zr: > > Odlicna tema i zabavna. Ovde sam bas zato sto cesto kupujem "impulsivno". Jedini izlaz je da vise ne nosim ni novac ni kartice kad izadjem iz kuce, samo minimalno- koliko mi treba u tom momentu o:) Evo, na primer- vec 2 meseca krecem da kupim jednobojne tunike koje mi trenutno bas trebaju, a zavrsim sa necim sasvim petim, jer ne nadjem tunike pa se "utesim". 8-) Uglavnom se "tesim" obucom, pa sam spajz u kome je moja pokojna baka drzala zimnicu pretvorila u cipelarnik :") :") :") ne smem ni da kazem koliki je taj spajz :") > Idealno!... :) Trebala bi da otvoris jos jedan profil BAKIN SPAJZ :) i da na njemu izlazes iskljucivo obucu...... > slikanu na teglama zimnice :D :D :D Hahahahahaa, nema vise tegli, samo police i kutije na kutjama na kojima su opet kutije :') zimnice nema, msm domace :')
2017 10 29
1 2 3