Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Povracaj novca ?

Zna li neko ,da li pri slanju paketa pouzecem ,postoji opcija da se novac vrati na tekuci racun ,a ne da podizemo u posti kao post net ? Ako neko zna ,da li je cena postarine skuplja ?
2017 10 29
Ja to radim, jer me mrzi da idem u postu :) Samo u posti naglasis da zelis da ti se novac vrati na racun i naravno das broj racuna :) Ja sam mislila da je postarina skuplja, ali nije, jeftinija je, povracaj novca na racun kosta 45 din. Naravno proveri da nisu poskupeli, nisam slala na taj nacin unazad mesec dana.
2017 10 29
> Marija-Maja: > Ja to radim, jer me mrzi da idem u postu :) > Samo u posti naglasis da zelis da ti se novac vrati na racun i naravno das broj racuna :) > Ja sam mislila da je postarina skuplja, ali nije, jeftinija je, povracaj novca na racun kosta 45 din. > Naravno proveri da nisu poskupeli, nisam slala na taj nacin unazad mesec dana. Hvala ,eto jos bolje , i zbog odlazaka u postu i zbog postarine ...Zao mi je sto se ranije nisam setila toga da pitam , samo zato sto sam mislila da je skuplje ..
2017 10 29
> andres: > E, kod 28000 nije zanemarivo kako ces platiti :* Hahaha ,pa ceo profil da prodam ,nema toliko :D
2017 10 29
45 dinara je provizija za povracaj novca kada se oznaci opcija "nalog na uplatu" jos uvek :) Za kupca najpovoljnije, za prodavca najjednostavnije ;) Proceduru objasnjenu gore potvrdjujem ;)
2017 10 29
Imate opciju i da postar donese novac na kucnu adresu ,navedete samo pri slanju paketa.
2017 10 31