Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Hoćeš-nećeš, ili kako me jedna ista osoba ispaljuje već treći put.

Početkom godine, javlja mi se neko sa korisničkim imenom koje se sastoji od slova A, O i jedinica. Nema profilnu sliku, ne prodaje ništa, piše da je iz Aleksandrovca. Hoće da kupi kupaći kostim. Tražim podatke za slanje. Osoba mi odgovara da živi u Sloveniji, na polu-slovenačkom. Ja pitam šta da radim, ne odgovara mi. Par meseci kasnije, eto nje opet. Ovoga puta hoće dva kostima. Kažem da ću joj obračunati carinu i poštarinu, te poslati iznos koji treba da mi plati na PayPal nalog. Obavim ja to u pošti, pošaljem joj predračun...nema odgovora. I evo je sad, opet, ovog puta ponovo samo za jedan kostim. JA NE ZNAM ŠTA DA RADIM. GLAVA ĆE MI EKSPLODIRATI. Ne znam da li da zamolim kumove iz Slovenije da pričaju s njom...?! Što je najbolje od svega, ona ima jednu pozitivnu ocenu, osoba od koje je kupila nešto je rekla da je veoma zadovoljna saradnjom. MORE, KUKU MENI I JELOVNIKU! :/
2017 11 03
i mene je ista osoba pitala za neki artikal, nisam je shvatila za ozbiljno...
2017 11 03
Samo iskuliras sledecu poruku i ne nerviras se 😊 Verovatno je i taj jedan utisak lazan ili od drugarice/rodjake itd.
2017 11 03
Pa to je onda ocigledno neodgovorno i ne treba da se nerviras oko toga . Jednostavno ne shvatis ozbiljno ,kao sto kaze BabyPink . Ja sam imala dosta saradnji sa clanicama bez utisaka ,koje su dobile od mene prvi utisak ,ali zaista do sada nisam imala neprijatnih iskustava. Bile su zainteresovane ,i sve je bilo ok cak i kada sam slala pouzecem . Bilo je i tih koje posalju zelim i vise ne odgovaraju ,ali sto bih se nervirala i ja iskuliram takve ,bolje da nemam saradnju sa takvima nego da imam i da se nerviram ..Ako nesto zelis da kupis ,nadjes nacin da odgovoris na poruku ,to je minut ..Tako da ,samo napred i bez nerviranja .
2017 11 03
> Bojanaa12: > Samo iskuliras sledecu poruku i ne nerviras se 😊 > Verovatno je i taj jedan utisak lazan ili od drugarice/rodjake itd. Pisala sam toj jedinoj osobi koja joj je prodala nešto. Ona mi je i objasnila kako se paket carini itd, rekla da je gospođa bila odličan kupac. Utoliko luđe. Pitam se da li haluciniram, umišljam, ili mi jednostavno treba prevodilac.
2017 11 03
😊 Takodje sam i ja 3x dobila od iste dame upit za kupaci.... Ista prica...Slovenija...carina....i tako, ocigledno je da dama umire od dosade, pa baca koske okolo😉
2017 11 04
Samo je iskuliraj sledeci put :D Nema potrebe da trosis svoje dragoceno vreme i zivce na neozbiljne osobe, a kamoli da molis svoje kumove da pricaju sa njom
2017 11 04
> Tamarita22: > 😊 > Takodje sam i ja 3x dobila od iste dame upit za kupaci.... > Ista prica...Slovenija...carina....i tako, ocigledno je da dama umire od dosade, pa baca koske okolo😉 _Tu quique, Brute, mi filii?_ Možda je vreme da je prijavimo što gubi naše vreme.
2017 11 05
Ista clanica, ista situacija, isto kupaci... Nisam pametna.
2018 01 31