Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li vi čitate postavke na profilima?

Kad uđem da pogledam neki profil, ja obavezno čitam postavke. Očekujem da tamo pročitam nešto o stvarima, akcijama, načinu slanja pošiljki, načinu plaćanja... Ne sarađujem sa članicama/članovima koje/koji napišu "ne radim razmene", a šalju upite za razmenu, traže isključivo plaćanje unapred, a ne žele tako da plaćaju... Da li vi čitate šta piše u postavkama profila članova sa kojima hoćete saradnju ili čiji vam se predmet sviđa?
2017 11 03
Naravno ,prvo to pa pogledam profil . . . :")
2017 11 03
Ja obavezno, prosto mi je nekulturno da ne procitam, ali vecina ni ne pogleda
2017 11 03
Ja obavezno pročitam 😊
2017 11 03
Naravno, zelim da vidim nacin na koji clanica radi, neprijatno mi je da pitam nesto sto vec pise.
2017 11 03
> jacaikaja: > Ja obavezno, prosto mi je nekulturno da ne procitam, ali vecina ni ne pogleda Baš tako. Stvarno mi je to čudno, ali mnoooogo članica postavke ni ne pogleda. Zato mi je i palo na pamet da pitam :)
2017 11 03
Obavezno procitam, jer tu u 90% slucajeva pise ono sto me zanima - da li clanica radi razmene, da li radi licno preuzimanje, koji je nacin placanja itd. Ustedim i sebi i njoj vreme 😊
2017 11 03
Uvek citam i ako mi odgovara, onda tek saljem upit za neki predmet. Nepostovanje mi je da ne procitam, ne znam..
2017 11 03
I ja citam ako pise nesto, ako ne onda pitam sta me zanima :")
2017 11 03
I ja uvek procitam, na taj nacin se informisem o tome sto me zanima u vezi sa licnim preuzimanjima, razmeni i nacinu placanja. :)
2017 11 04
Primetila sam da šta god da napišem u postavkama, to dobije odziv tek kada negde u forumu objavim. Malo nas je koji postavke čitamo, ipak. Većina traži oglase, nedavno postavljene ili po pretrazi, poneki pogledaju članice/ove koje su zapratili. Uostalom, i ja tako tražim ;) i pogledam Forum, šta ima novo...
2017 11 17