Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li uopste vredi?

Danasnja tema: da li uopste vredi postavljati teme u kategoriju ''rasprodaje''.. Mislim i cini mi se da ne. Polazim od sebe ja prva ne ulazim uopste u tu kategoriju, citam vecinu foruma ali to uvek preskocim. Kada mi treba nesto jeftino obicno odem u pretragu i obelezim cenu ''do'' koje sam spremna da izdvojim i to je to.. I ovih dana sam resila da rasprodam predmete pa sam razmisljala da otvorim tamo temu ali onda sam pomislila da li uopste vredi? Svakih par minuta tamo izlaze nove teme ali cini se da ih niko ne cita, ima li uopste potrebe za takvom kategorijom u forumu? Sta vi mislite? : )
2017 11 04
S obzirom da stalno iskacu nove objave teze je da neko uoci, mozda je i pitanje trenutka, a verovatno ima clanica koje prelistavaju objave, jer se tu reklamiraju predmeti, raznorazni popusti, ..... Mislim da nije mnogo efikasan, ali da treba da postoji :)
2017 11 04
To i ja mislim :-) kao i za podforum aukcije...ne znam da li je ikad iko prodao ista na tim podforumima :-) ali eto neka ima :-)
2017 11 04
Ja to nikad ne pogledam :-D Ako mi se nesto svidja ,a ne mogu da platim toliko ,prosto pitam prodavca za poslednju cenu ... Te 'rasprodaje' mi nisu bas uverljive
2017 11 04
Kako sam ja zaključila podforum Aukcije mnogi tumace kao Akcija...pa tu nastane konfuzija. Ja sam na aukciji jednom prodala parfem. Što se Rasprodaje tiče ja često objavljujem... pogotovo kad mi se nakupi stvari kojih želim što hitnije da se rešim pa stavim sve u pola cene ili izdvojim folder sa stvarima po 100din/komad. Najčešće tada rasprodam, ali najviše članicama koje su već sarađivale samnom i koje znaju da iako kod mene nešto ima cenu 100din da je maximalno očuvano i baš onako kako je opisano. Jer ja ne uvaljujem stvari koje se raspadaju pa su zato jeftine vec su cene niske jer nemam gde sa viškom stvari.
2017 11 05