Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

ranica na materici?!

Nije sala, jer posle dugog niza godina prelazi u kancer, ali nije ni za paniku, jer je izlecivo. Imala sam nekoliko jako davno i na drzavnoj klinici N.Front zavrsila bez placanja spaljivanjem. Nikad se vise nisu pojavile. Zvuci kao surov proces, ali nista posebno bolno, a najefikasnije. Proveri da li i dalje to rade tamo. Posle sam cula od jedne poznanice da je sredila kantarionovim uljem koje je stavljala na tampon. Takodje imate i kantarion vaginalete. Nema potrebe placati 500 evra, kad postoje besplatni na klinici i jeftini prirodni putevi izlecenja
2017 11 11
Dobro ja sam radila privatno jer ovde u bolnici u Zr-u rade nozem pa je meni preporuceno laserski jer nisam radjala...ako u drugim bolnicama rade drugacije svakako je bolja opcija...
2017 11 11
Raspitati se uvek za sve opcije kod vise lekara i farmaceuta, jer kod privatnika cesto nesto lecite dugo i imaju visoke cene za sve. Drugarica je iste ranice lecila bas dugo kod privatnog lekara, uplasila se kad je cula izraz *spaljivanje* i ovo joj je delovalo super, medjutim i posle godinu dana je isla zbog neresenog problema. Jedino sto nema kao opcija u drzavnim domovima zdravlja i klinikama, prihvatam kao obavezu provere rezultata kod privatnika. Obavezno idite godisnje na kolposkopiju i sta god da nije u redu, resice se kad je sam pocetak. Imala sam i promenu celija na grlicu i posle biljnih vaginaleta je sve bilo ok, te ih preporucujem preventivno. Drugarica je npr.isla na intervenciju zbog toga, jer se uplasila, nije ni pokusala sa nekim preparatom na biljnoj bazi. Nikad nemojte paniciti, ali proveravajte zdravlje. Sve se izleci, kad nije kasno 😉
2017 11 11
Imam ranicu godinama, I slucajno sam naisla na resenje na netu. Kupite kantarionovo ulje za unutrasnju upotrebu u apoteci I tampone. Svako vece pred spavanje stavljati natopljen tampon. Ja sam prvu terapoju odradila sa 8 tampona, otisla na kontrolu i Dr mi je rekla da mi se ranica smanjila. Posle 2 meseca sam opet ponovila proces, I ponavljam ga s vremena na vreme, prija mi, jer mi se I sekret smanji. Probajte I vi...
2017 11 13
Sve sto moze da se resi da se resi sto pre kod ginekologa. Ja nemam ranicu ,ali imam neke promene na grlicu materice i moram da vidim sta dalje . Verovatno biopsija pa onda sta ginekolog kaze . Moj savet je da se ne ceka vec da se resavaju problemi odmah . Pre 6 mes.je bilo sve ok kad sam radila preglede ,sad nije . Znaci ,redovni pregledi su spas .
2017 11 30
Drage clanice, vidim da je tema od pre 20tak dana, ali da se i dalje nastavlja. Naime pre mensec dana mi je ginekolog uocio malu ranicu i preporucio ''spaljivanje''. Papa mi je dobar, i radila sam kod privatnika za svaki slucaj i rezultati su isti. Iscitala sam mnogo tema na net-u o tome i iskustva se skroz razlikuju. Sama pomisao na to ''spaljivanje'' mi je bila strasna,ali sam se dosta raspitala i uglavnom se radi laserski. U ponedeljak imam zakazzano uklanjanje te ranice laserom ,pa cu preneti licno iskustvo. :)
2017 12 01
Ako zelis taj aloja first sprej evo ostavi mi podatke ja cu ti poslati skoro je puna flasa ja sam to posle operacije kupila i doktorica mi je prskala ako zelis da probas ja cu ti rado poslati jer je to malo skuplje.
2017 12 02
> aleksandra833: > Drage clanice, vidim da je tema od pre 20tak dana, ali da se i dalje nastavlja. Naime pre mensec dana mi je ginekolog uocio malu ranicu i preporucio ''spaljivanje''. Papa mi je dobar, i radila sam kod privatnika za svaki slucaj i rezultati su isti. > Iscitala sam mnogo tema na net-u o tome i iskustva se skroz razlikuju. > Sama pomisao na to ''spaljivanje'' mi je bila strasna,ali sam se dosta raspitala i uglavnom se radi laserski. U ponedeljak imam zakazzano uklanjanje te ranice laserom ,pa cu preneti licno iskustvo. :) Nista nije strasno odspavas turu i kad se probudis gotovoooo😛...malo boli ali stvarno jako malo meni su 2 puta radili nemoj da se bojis stvatno nista nije strasno...
2017 12 02
Ja sam radila laserski jer ovde u bolnici u Zr-u rade skalpelom nozem cime god i estetski nikako ne valja zato sam se odlucila da radim kod privatnika suma sumarum oko 500e sam platila sve ne racunajuci tu aloju sto sam kupila i ostalo...i svima bi preporucila da laserski rade.ja od onda svakih 6 meseci kontrola i sve u najboljem redu...
2017 12 02
za resavanje problema ranice na grlicu savetujem lasersko spaljivanje. licno iskustvo nije strasna bol, zahvat ne traje dugo kao ni oporavak
2017 12 05
1 2