Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ostajemo li verni PE ?

Drage korisnice ,da li ste upucene ? Nacula sam da je radnicima poste obecano poboljsanje koje su zeleli ,pa me interesuje da li ste i vi upucene/upuceni i da li to znaci da ce se ova konfuzija zavrsiti i paketi vise nece kasniti ,ili se nastavlja ?
2017 11 15
Meni je danas regularno stigao RE, a clanici iz drugog grada nije. Rece mi postar da su paketi *krenuli*
2017 11 15
Iskreno, stvarno je sramota to sto rade sa radnicima poste. Jeste da posiljke kasne, ali ih potpuno podrzavam u tom strajku! Cula sam danas sluzbenice koje pricaju o tome da su suspendovani svi oni koji su ucestvovali u stajku. Ako je tacno tek je to onda velika sramota jer je pravo na strajk uz postovanje zakonskog minimuma jedno od osnovnih prava svakog radnika! Koliki samo novac Posta zgrce od raznih provizija, pa sramota je da ti ljudi budu na ivici egzistencije....kao sto je uostalom sramota da bilo ko ko posteno radi svoj posao bude na ivici egzistencije! :@
2017 11 15
Uh, valjda, ne znam ,:) ali strajk svakako podrzavam :)
2017 11 15
Ostajem verna. Ludilo će proći. To kako se duge kurirske službe ophode prema svojim korisnicima, prema paketima, cenu usluga ne bih ni da komentarišem...
2017 11 15
> andres: > Ipak je PE ozbiljna firma; a ta mala zakasnjenja bi trebali da tolerisemo upravo u znak podrske tim ljudima koji su u neku ruku nase sluge i omogucavaju nam konfor pri kupovini.... Ja licno, kao ni moji kupci nismo pretrpeli nikakvu stetu zbog tri dana zakasnjenja. > PODRZIMO PE!!! U strajku ih podrzavam,ono sto ne podrzavam je to sto je nama naplacivano za usluge koje nismo dobijali. Kao sto njih ne placaju adekvatno za posao koji obavljaju tako su oni sada nama koji nismo krivi uzimali novac za usluge koje nisu pruzali i izvrsavali na vreme. Nije ni to lepo. Niko ne bere novac na drvetu
2017 11 15
> jacaikaja: > Meni je danas regularno stigao RE, a clanici iz drugog grada nije. Rece mi postar da su paketi *krenuli* I ja se nadam .. Sto se samog strajka tice ,ja takodje podrzavam. Nazalost ,primoranis mo da trpimo svasta kao i ti radnici ,danas je zavladao sistem *Radi ako hoces za to malo ,ako neces ima ko drugi* ,pa tako i sa njima verovatno . Ako su suspendovani ,to je stvarno zalost ,trazili su ono na sta imaju pravo,i sto su zaradili . Ja sam na vestima nacula ,ali nisam od pocetka ,tako da imam nepotpunu informaciju ,ali iskreno se nadam da se zavrsava . Meni generalno ne smeta to kasnjenje ,strpljen-spasen , nego trebam poslati paket koji je pozeljno da stigne u petak pa mi je zato bitno ako neko ima pouzdane informacije .. :| .Inace ,kako god ,ostajem verna PE ,nikada nisam ni saradjivala sa drugim sluzbama ..
2017 11 15
Ja ih podrzavam isto i ostajem verna P.E. jer je najjeftiniji i najefikasniji. Sa ostalim kurirskim sluzbama sam imala iskustva i kada sam slala pakete licno, a i u ime firme, pakete gube i isporucuju na pogresne adrese pa onda i ako potraze gde je, nikakvu nadoknadu ne dobijes... svakako, post express je i pored ovih strajkova bio efikasniji od ovih koji i bez strajka ne rade svoj posao ni 50% onako kako PE radi. To koliko zaradjuju ne znam, imaju oni dosta troskova oko skladistenja, transporta i ostalih stvari. Nama je to samo da predamo/preuzmemo paket, a kako se taj jedan paket nadje bas u pravo vreme na tacnoj adresi o tome ni ne razmisljamo. Igrom slucaja radim u logistickoj firmi i znam koliko kosta uciniti klijenta zadovoljnim, cak i na svoju stetu. Eto dovoljno je to sto smo im ostale verne i pored kasnjenja, znaci da rade svoj posao kako treba 😏👍👏
2017 11 15
Meni je paket juce poslat, danas uredno stigao, a drugarici nije stigao, a poslat je pre 3 dana... :) PE je i pored strajka najbolja opcija, a imam odlicnu saradnju i sa bex-om ne preporucujem aks nikada nikome, to kako oni rade ne moze da se opise
2017 11 16
Ja sam u ponedeljak poslala paket iz Beograda u Nis i uredno je stigao u utorak :)
2017 11 16
Ostajem verna PE 🤗 zaslužili su jer za njih imam samo reči hvale. Protest podržavam i trenutna kašnjenja ne uzimam im za zlo 👍🏻
2017 11 16
Danas su mi u posti rekli da krece od sutra sve regularno <3 Jedino sa PE su mi pozitivna iskustva . Najgori ,definitivno ,BEX.
2017 11 16
> TatCat: > Danas su mi u posti rekli da krece od sutra sve regularno <3 Jedino sa PE su mi pozitivna iskustva . Najgori ,definitivno ,BEX. To su divne vesti, hvala TatCat :) laknulo mi je, jer su mi oni primarni izbor i za prodaju i za kupovinu, ostale kurirske, nemam pojma, retko ko ih pohvali :/
2017 11 16
Proverila sam ,rekli su mi u posti da vise nebi trebalo da kasne paketi :") Na radost svima :") <3
2017 11 16