Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Kuda ide Vas novac?

Na sta trosite novac koji zaradite preko krpica? Da li se "vrati " na sajt?
2017 11 26
Uglavnom na nesto sa sajta
2017 11 26
Reinvestira se odmah u predmete iz omiljenog i obicno(citati **uvek**) doda jos koji dinar preko :D A onda budem danima ponosna na sebe kao neko malo dete.. Svakako uvek zavrsim u minusu no meni su sve to zavidna ulaganja :")
2017 11 26
> LocalGirl: > Reinvestira se odmah u predmete iz omiljenog i obicno(citati **uvek**) doda jos koji dinar preko :D > A onda budem danima ponosna na sebe kao neko malo dete.. > Svakako uvek zavrsim u minusu no meni su sve to zavidna ulaganja :") Jaoooo i ja uvek budem u minusu kad god prodam nesto 🙊🙉🙈 tj.u debelom minisu 😆 al taj osecaj ponosa kako sam ucinila pravu stvar je uvek prisutan ,ubedim sebe kako sam uradila pravu stvar 🤣
2017 11 26
Posto sam student, i ne radim, sve sto zaradim ode mi na stvari sa krpica ili ako nadjem nesto na snizenju u gradu Vec 2-3 godine nisam trazila roditeljima pare za garderobu, i bas sam ponosna na sebe zbog toga 😁
2017 11 26
Prodala kosulju i dzemper, cerki kupila blender u DM- u i evo kupujem joj puder na sajtu 😅. Odmah investirano. Bojana, svaka cast
2017 11 26
Lepa tema :") Ja uglavnom na knjige ili neku stvar, nisu to neke cifre tako da dodam novac, ali se jeko lepo osecam zbog toga i prakticno imam "uspomenu" na neku prodatu stvar :)
2017 11 26
Haha rekla bih da se vrati na sajt sa kamatom. Prodam jedno pa se ohrabrim da kupim 3 :D :D :D
2017 11 26
Haha rekla bih da se vrati na sajt sa kamatom. Prodam jedno pa se ohrabrim da kupim 3 :D :D :D
2017 11 26
Iskreno ...ja sam prosle godine zaradila 40 000din sa krpica i polovnog buvljaka. Ali prosle godine sam imala biznis plan otvorila sam tezgu na pijaci mesovite robe i jedno vreme je islo,a danima kad je buvljak sam izlazila da prodajem polovnu robu. i bukvalno sam svaki dinar stavljala na racun,tipa 100,50 din ne bitno,nista nisam trosila. Onda sam bankrotirala ....sa tom mesovitom robom,ono bas,pa sam resila da rasprodam,pa nije bas islo,neke stvari su mi se ostetile u tezgi,tipa od kise,od sunca izbledele....pa sam resila da prodajem polovnu robu na tezgi,medjutim svaki dan prodavati polovnu robu na pijaci i nije isplativo kad ti dodje pijacar i trazi pijacninu a ja prodala dve majice i to se cenkale za njih...i onda sam i to prestala. Probrala stvari spakovala nekima kojima je potrebno,poklonila nesto privatno,nesto preko sajta.... Ove godine ,na sajtu jesam tu i tamo nesto prodala,ali bih odmah potrosila pare na kupovinu opet na sajtu ili bih sse razmenila. Pa sam probala da radim nokte,msm rradim ih godinama sebi,ali rekoh ajde da pokusam da zaradim,kupila nesto materijala i ae...medjutim nemam ja zivaca za te zene sto izvoljevaju i odustala sam...onda sam htela da prodajem sminku,kupila nesto,pa ni to nije bas islo,pa sam odustala......pa sam otisla da berem maline...brala,izgorela,zaradila,potrosila i na more nisam otisla....pa sam se zaposlila u pekari,nije bilo lose ali plata mala i na delove pa mi se mama razboli ,dobije rak,pa dam otkaz...puknemo pare na sve to,operise se,zraci,ozdravi....rekoh aj da uradim mali eksperiment...uzmem balon od 5l i pocnem da ubacujem sitninu i po 10,20 paprinih dinara i tako sam skupljala i stedela od kusura i za dva meseca skupim 5000din,rekoh uhu,nije lose...pa sam nastavila....i tako ja opet ne zaposlena odlucih da promenim neke stvari u zivotu....odlucih da zavrsim fax i moju ustedjevinu dam na obnovu apsolvenskog staza. :') :') :') Tako da nova godino jedva cekam da dodjes. :')
2017 11 27
> Wesna90: Свака част! Веома си вредна и амбициозна, успећеш сигурно! 💪
2017 11 27
Na neku zanimljivu stvarcicu iz omiljenih predmeta. :) :D
2017 11 27
> PrincessX: > > Wesna90: > Свака част! Веома си вредна и амбициозна, успећеш сигурно! 💪 Nadam se PrincessX :D
2017 11 27
Na garderobu takodje x-) iako imam vec previse, naravno nikad dosta nove garderobice, zensko kao zensko :")
2017 11 28
Novac koji zaradim na krpicamama ili nekom drugom sajtu obicno potrosim na istom kupovinom sebi ili cerkici necega. Nekada. A nekada jednostavno novac sa racuna prosledim dalje na racun u humanitarne svrhe za obolele od necega. Prosto ima toliko reklama za obolelu decu i odrasle i nekada jednostavno nemam srca da sebi kupim majcu od 1000 dinara a da razmiljam:A mogla sam da uplatim nekome na racun,ja bez majce propasti necu a nekome mozda spasi zivot
2018 01 21