Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Da li vam se dešavalo? Mene nervira

Ja inače radim razmene i imam bas lepa iskustva.. Ono što mi se par puta desilo u poslednje vreme je to da članice mene prve pitaju za razmenu ( možda ssm jednu od njih pitala ja prva) ja pristanem, izaberu one sta žele, ja kada izaberem stvari tog ranga pošto sam stvarno realna , one ili pristanu, Ali odjednom prestanu da se javljaju, ili su oni čuveni izgovori , jaoj nije moje , samo za to ne radim ,... da li mislite da je realno da je menjam novu stvar sa etiketom za bilo šta? Budite fer i kada radite razmene radite na obostrano zadovoljstvo , a ne politika ona treba mi ovo , necu da kupim, ali svoje bih da prodam, necu da menjam . A takve članice se malo malo posle nekog vremena opet jave i tako u krug. Razmenu radim po visini iznosa.
2017 11 27
Ovde je retko ko realan, pa i oni sto se zale na druge, a rade isto. Iznos koji postavimo je nekome za razmenu, a nekome za prodaju, pa neko prodaje fejk po ceni necijeg originala i kako se uklopiti uvek u razmenu, ako ne logikom? Najvise volim da se razmenim sa clanicom koja ima slicnu robu i slicne cene.
2017 11 27
Pa kod mene to nije slučaj. Ako jel od mene pkuza 1500 sa etiketom, radim razmenu za bluzu, pantalone iste ili bliblizne cene , nove ili kao nove. Nisam jedna od onih sto preceni pa traži 3 stvari za jednu. A fajkove uglavnom ne nosim, niti kupujem, niti prodajem.
2017 11 27
A pazite ovu situaciju, nije u vezi razmene ali mi je uzas, pita me devojka pre mesec ipo dana za mere i dodatne slike jednog predmeta, ja joj sve posaljem i ona se ne udostoji ni hvala ni ne odgovara mi da napise, i skoro mi posalje poruku za isti predmet i ista pitanja postavi i ja u soku.. I ne desava mi se prvi put. Nisam nista odgovorila, iako sam se jedva uzdrzala da joj ne skrinsotujem njeno pitanje i moj odgovor od pre mesec ipo dana al rekoh da ne ispadnem ostrascena.. Pa moze li bezobraznije?
2017 11 27
Zaboravila, desava se cesto na sajtu. Meni odustanu npr.od kupovine, gde sam dala svoje podatke i cekala uplatu, pa posle traze razmenu. Nekim clanicama koje ne rade razmene i naglasile su to, postavljaju po nekoliko puta pitanja o razmeni, uprkos dobijenom odgovoru
2017 11 27
Takvih čini mi se ima mnogo, meni se desilo sa nekom članicom da joj spustim cenu za 2000 , i kao treba da joj stigne sutradan , ja pošaljem oca u postu i reko javiću mu usput podatke jer je ostalo bukvalno samo da mi pošalje adresu, dopisivanje u toku, sve.. i devojka ladno ne pošalje adresu i prestane da pise. Da bih posle 2 puta dobila poruku od iste članice da joj spustim cenu na istu tu haljinu. Posle vidim neka devojka je bila u istoj situaciji pa je otvorila temu bas za tu članicu, dole se javila još jedna sa istim iskustvom sa njom. Glupo je što poruke ne idu povezano kao chat, već uvek stigne nova i tako nemamo prestavu kome merimo po 2,3 puta.
2017 11 27
Hahah,pa bas jutros mi se to desilo :D ...Na profilu mi pise za sta bih najradije radila razmenu,mada ih retko radim ...Jutros mi clanica posalje ponudu za predmet i poruka samo"RAZMENA" ....Ja iz postovanja pogledam profil i nadjem eto jednu stvar koja bi mi odgovarala.Neki rancic.Koji je i kod nas po radnjama nov jeftin..Cena moje i njene stvari su se poklapale po profilu,razlika 100 din ali u realnim vrednostima moja stvar vredi daleko vise... Ali nisam na to gledala niti gledam tako .Nisam neki materijalista...Posaljem joj da mi se eto to dopada ,ako joj odgovara...Mislite da je odgovorila nesto...Hahaha,isparila ! Znaci strasno :DMeni je to presmesno :D ...
2017 11 27
> Capi13: > Takvih čini mi se ima mnogo, meni se desilo sa nekom članicom da joj spustim cenu za 2000 , i kao treba da joj stigne sutradan , ja pošaljem oca u postu i reko javiću mu usput podatke jer je ostalo bukvalno samo da mi pošalje adresu, dopisivanje u toku, sve.. i devojka ladno ne pošalje adresu i prestane da pise. Da bih posle 2 puta dobila poruku od iste članice da joj spustim cenu na istu tu haljinu. Posle vidim neka devojka je bila u istoj situaciji pa je otvorila temu bas za tu članicu, dole se javila još jedna sa istim iskustvom sa njom. Glupo je što poruke ne idu povezano kao chat, već uvek stigne nova i tako nemamo prestavu kome merimo po 2,3 puta. A sto se tog bezbrazluka tice,nemam komentara i ne znam sta je sa mozgom ...:D ...Desava se povremeno ..Sreca pa me pamcenje odlicno sluzi da popoamtim ova "imena" profila pa obicno znam da li mi je neko prethodno slao poruku ,pa sa takvima postupim shodno zasluzi...Ako sam joj prosli put spustila cenu a ona me ispali , naredni put joj ne popustim iz principa ni dinara,jer nemam ni ja vremena da bacam na gluposti po vise puta na akve koje ne znaju sta hoce ..Samo pamtite imena profila ili slike ,uglavnom po necemu ...Ja se uvek ,ali uvek setim clana... ;)
2017 11 27
Dugo sam na sajtu i stvarno sam se svacega nagledala i naslusala.. Clanice koje traze razmenu uprkos tome sto sam naglasila da razmene ne radim (ovo je postalo normalno), vredjanje zato sto ih ne radim, poruka ''Zelim'' i kraj dopisivanja, trazenja mera za premerene predmete, trazenja slika garderobe na sebi (posle toga se obavezno ne jave), otkazivanja rezervacija, prekida dopisivanja kad treba da se ostave podaci, ne dolazenja na dogovoreno mesto preuzimanja itd.. Moj savet je da se ne nervirate previse oko svega sto se desava na ovom sajtu, nekulturnih ljudi je bilo i bice, i da ne trosite svoju energiju na takve ljude :")
2017 11 27
Dešavalo se sve od navedenog :) I upit za razmenu - pa se ne odgovara, pa onda kako to da mi se baš ništa ne sviđa ( a članica ima samo XS stvari što mi je malo ), pa i kada mi se nešto svidi - e pa to nije za razmenu; i hajde slikaj na sebi da vidim kako stoji ( a meni stvar mala pa je i prodajem, zar ne, iz tog razloga pa neću da izgledam kao stišnjena šunka u njemu ); pa upiti da šaljem svoje nošene čarape; pa hajde mi izmeri dužinu rajsferšlusa ( ovo mi se ozbiljno desilo ); pa opet da merim xy na predmetu a ne dobijem odgovor da li odgovara ili ne; pa i kada lepo objasnim članici da su mi njene stvari male/ velike/ neodgovarajuće ali ako želi predmet spustim cenu i 40% - 50% pa ne dobijem odgovor da li je to ok ( i to što nema odgovora je na neki način odgovor ); pa i rezervisanje pa ispaljivanje; i slanje pouzećem pa ne preuzimanje paketa... U svakom slučaju, neko je ovde da prodaje, neko da razmenjuje, neko da malo zeza ljude ... tako da ne dozvolite da Vas sve ovo nervira već se fokusirajte na dobre stvari :P
2017 11 27
> Vila86: > Dugo sam na sajtu i stvarno sam se svacega nagledala i naslusala.. Clanice koje traze razmenu uprkos tome sto sam naglasila da razmene ne radim (ovo je postalo normalno), vredjanje zato sto ih ne radim, poruka ''Zelim'' i kraj dopisivanja, trazenja mera za premerene predmete, trazenja slika garderobe na sebi (posle toga se obavezno ne jave), otkazivanja rezervacija, prekida dopisivanja kad treba da se ostave podaci, ne dolazenja na dogovoreno mesto preuzimanja itd.. Moj savet je da se ne nervirate previse oko svega sto se desava na ovom sajtu, nekulturnih ljudi je bilo i bice, i da ne trosite svoju energiju na takve ljude :") Apsolutno se slazem od a do š sa gore napisanim! Jedina stvar koja mene sada uspe iznenaditi jeste kada dobijem “hvala” ili “ne odgovara mi nazalost no hvala na svim info” E tada ostanem bez teksta sta odgovoriti :D No definitivno sve ostalo je nazalost postalo svakodnevno pa i normalno na neki nacin..
2017 11 27
> DesireMe: > A pazite ovu situaciju, nije u vezi razmene ali mi je uzas, pita me devojka pre mesec ipo dana za mere i dodatne slike jednog predmeta, ja joj sve posaljem i ona se ne udostoji ni hvala ni ne odgovara mi da napise, i skoro mi posalje poruku za isti predmet i ista pitanja postavi i ja u soku.. I ne desava mi se prvi put. Nisam nista odgovorila, iako sam se jedva uzdrzala da joj ne skrinsotujem njeno pitanje i moj odgovor od pre mesec ipo dana al rekoh da ne ispadnem ostrascena.. Pa moze li bezobraznije? Jao I meni se to bas skoro desilo Mozda je ista osoba upitanju Ni Ja jednu poruku Nije odgovorila isto sve dodatno trazila dva puta u razmaku od 15-20 dana
2017 11 27