Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Da li znate?Da li ste porucivali?

Primetila sam da su face i instagram preplavljeni stranicama koje prodaju "lux" garderobu,obucu :-) sad kapiram ja da se radi o kopijama :-) ali me interesuje da li ste vi porucivali sa takvih stranica i kako ste zadovoljni kvalitetom krpica i obuce?Vidim na milion Givenchy cizmica popularnih,onda Moschino sa krznom cizme,Balenciaga...i zaista na onim slikama izgledaju kao original,e sad sta se zaista dobije i kakav je kvalitet,i odakle uopste toliko tih kopija meni nije jasno?Pri tom ni cene nisu sitnica.Pitala sam konkretno za jedne cizme kazu kozne su i 150€.Sad da li zaista vredi za kopiju dati toliko?Ako je neko imao iskustva sa ovakvim stranicama pisite :-) Bas bih volela da znam vase iskustvo i da li vredi tamo kupovati.
2017 11 27
Ja sam kupila Givenchy torbu, nosim je vec skoro godinu dana i prezadovoljna sam.. Nosila sam je dok sam isla u srednju, kupila sam je u januaru ove godine i nosila je dok sam isla u skolu(sveske,knjige..), znaci do maja i sad je idalje nosim i nijednu manu nema, jaka je i dobar je kvalitet..
2017 11 27
A je li kozna i cena malo jaca?Mislim,izvinite ako je pitanje neadekvatno :-) ne pitam da bih se interesovala koliko placate torbe nego sam primetila da su cene bas jake,nista ispod 100€ nema,pa reko da vidim da li je to to?Da ne bih postavljala sad nazive stranica sa instagrama i reklamirala ih :-) ne znam da li je to dozvoljeno.Ja sam zainteresovana za Balenciaga cipele e sad one kostaju preko 1000 €,a na ovim stranicama su oko 130€ pa reko da li je to to ili ne vredi...Ali eto Vi imate super iskustvo.
2017 11 27
Za kopije je prevelika cena ,bez obzira od cega su .
2017 11 29