Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Glam and fashion prodaja na instagramu

Drage clanice, da li ste saradjivale sa njima, da li ste nekad nešto poručivale i jeste li bile zadovoljne? Ja konkretno jesam evo po prvi put i uopšte nisam zadovoljna.
2017 11 28
Ja licno nisam ali pratim neki profil na instagramu koja se bavi prevarama, tacnije objavljuju sve prevarante i iskustva kupaca i slicno, i mislim da sam i kod njih videla da se ljudi zale na tu stranicu.
2017 11 28
Baš sam se razočarala jer oni imaju oko 50.000 pratilaca a ono što je na njihovim slikama i ono što dobijete uživo su 2 različite stvari 😞 Pitala sam čak da zamenim za nešto drugo za šta bih dobila sliku uživo a evo i njihovog odgovora :
2017 11 28
Nece slike da mi se ubace, uglavnom rečeno mi je da NEMAJU sliku uživo i da su stvari iste kao sa tih slika sa interneta. I to nije ona fora sto se porucuje pa cekas 30ak dana vec odmah sutra salju. Pa kako nemaju ako se već tako ozbiljno bave tom prodajom
2017 11 28
E pa upravo sam ja postavila sinoc temu vezano za te stranice koje prodaju na instagramu...Bas sam se pitala koji je kvalitet te robe,isto su i meni rekli da izgledaju identicno kao na slikama,ali ja u to sumnjam...Tako da nista dok se ne vidi.
2017 11 29
To 50.000k nista ne znaci, ljudi kupuju folovere i bas zbog toga dolazi do ovih situacija. Sa konkretno tom stranicom nisam saradjivala ali hvala na obavestenju u svakom slucaju.
2017 11 29
Saradjivala sam sa nekom stranicom na fejsu isto tako nisu imali slike uživo ali ajde kupila sam haljinu. Kad je stigla malo je reci da sam se razocarala uopšte nije kao na slici, nisam ni očekivala da ce mi stajati kao devojci na slici ali je problem sto haljina uopšte nije ista. Tako da drage devojke savetujem vam da nikad ne kupujete od takvih profila ☺☺
2017 11 29
Isti slučaj je kod mene bio. Da nije ista haljina u pitanju? 😀
2017 11 29
Ja sam bila letos poručila jednu majicu sa te stranice na instagramu, sto ide na jedno rame. Stigla mi je totalno drugacija, sa obe bretele da se tako izrazim. Jako lose iskustvo, i od njih vise nisam nista poručivala.
2017 11 29
Strašno! ,:) ,:) ,:) Ono što mene najviše odbija od kupovine na tim sajtovima je što i kad je model otprilike isti materijal je kršina neopisiva. Na slikama izgleda kako milion dolara a kad stigne ispostavi se da je kuhinjska krpa kašmir u odnosu na to što stigne! ,:) ,:) ,:) ,:) :,'( :,'( :,'(
2017 11 29
Nisam porucivala nista sa fb i insta. Ali zato znam zenu koja ima butik a na zvanicnom profilu butika na fb postavlja slike koje krade od jedne devojke sa insta a cak ni nema te iste stvari u butiku. Tako da toliko o tome
2017 11 29
Ima dobrih stranica, nisu sve iste, ne mozemo odmah tako imati predrasude i pricati uopsteno. Ja sam narucivala sa mnogo profila, ovaj kombinezon koji imam na profilnoj je sa Jat Fashion profila sa fb, onda na instagramu Butik Tamaris, Pearly_White.. ima ih jos... sve je bilo korektno :) Zapratite na instagramu stranicu Prevare_prodaja pa malo bacite oko...
2017 11 29
Ja sam kupila patike preko insta i super su imam ih nekoliko meseci bile su 4500 +ptt
2017 11 30
Hvala sto ste podelili sa nama. Htela sam da narucim dosta stvari sa instagram profila. Vidim kod njih stvari bas jeftine. Ne znam gde mogu da kupim povoljne stvari, ali moderne?
2017 12 01
zenski_kutak_prodaja Povoljno a velik izbooor
2017 12 02
1 2