Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Nova sam,pomoc!

Da li neko moze da mi kaze kako i sta da upisem u prostor za materijal i tagovi?Sta god uradila nece da prihvati,hvala unapred.
2017 11 29
Tagove pises koje su marke napises baprimer dior pa razmak i onda opet tako a u materijale napises materijal koji je
2017 11 29
I ja sam imala taj problem nije hteo da prihvati kako god sam napisala.ja sam napisala na nekim stvarima za materijal "ne znam" pa sam u opisu dodala materijale..kad nije htelo tako da mi ucita
2017 11 29
Tagova mora da ima pet....npr napises *hm *topla *corp *crna *nova a materijal mozes i jdno ili dva...npr pamuk,sintetika...ili ako ne znas koji je materijal napises ne znam,crna,itd Samo je bitno da ima pet tagova i bar jednu stavku navedenu pod materijal i onda hoce.
2017 11 29
Ja nekad jedva i tri uspem da ubacim. Obicno mi ne prihvata oglas ako ima vise od dva taga. I odvajam ih zarezima jedino tako prihvata da postavi oglas
2017 11 29
Ja nikada nisam imala peoblema sa tim..Jedino sto nece da "ucita" je jedno slovo ..Ne mora imati pet tagova takodje.Ja odvajam razmakom ili enter,svejedno...Takodje mi je nejasno da Vam ucita za materijal" ne znam" a nesto drugo ne,svejedno sta napisete ,treba ucitati...Ako nece da Vam prihvati da unese predmet ,vratite se iznad ,uvek ispod praznog polja pise gde i sta fali ..Samo polako ,nije tesko,navicicete se ☺
2017 11 29
Hvala svima na pomoci napokon sam uspela i to jedva.
2017 11 29