Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

BRISANJE PREDMETA

Ljudi da li ne normalno da vam obrisu predmete bez ikakve najeve ili sanse da ispravite grešku? Na sta to lici? Kome da se žalimo za ovo nekorektno ponašanje administratora? Naći vlasnika? Lažni tagovi komentar na mom profilu! Strasno! Svaki mesec sam plaćala reklamiranje robu koju sam se mučila da slikam mi je neko bez ikakvog upozorenja obrisao?! 250 predmeta? Da li je to fer? Ima li neko iskustvo da podeli? Svi moji korisnici i ljudi sa kojima sam saradjivala znaju kako sam fer,korektna i ljubazna! Ne mogu da verujem da sam ovo dozivela i da mi je neko godinu i malo jače mog rada,truda i ulaganja novca bacio u vodu!
2017 12 19
> andres: > Nazalost sad vise ne mogu da vidim tvoje oglase.... Ali ako su slike bile tamne i mutne.... smatra se da predmet nije verodostojno prikazan; sto je protiv pravila sajta.... > Obzirom da ti je administraror obrisao i dao negativnu, ne mozes da se zalis.... > Nema sad kukanja u mraku ;) upali svecu.... to, jest` polako iz pocetka; dobro prouci pravila, Ako ti fotografija neide od ruke postoji mogucnost da opet dodje do brisanja.... ako ne znas neki tag bolje ga preskoci nego da ukucas bilo sta, Opisuj predmete precizno... bez onoga: fantasticno, prelepo, dobro se kombinuje, fenomeeenalno...... > I pazi da cene budu normalne; jer i to nekome moze da smeta pa da ti trazi dlaku u jajetu ;) > Zelim ti srecan i uspesan rad :D Ahahahaaaaaa, vrh :)
2017 12 19