Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Od devetog novembra...

Kao sto glasi naslov,od devetog novembra ne mogu da kupim stvari od jedne devojke. Konacno smo se dogovorile da mi sad u ponedeljak posalje stvari i naravno nije,a vidim da je juce prepodne bila na sajtu. Mislim,sta da radim,da li da otkazem? Mnogo mi se svidja to sto sam htela da kupim,a i nije mi zurba,pa cekam. Prvo sam cekala da jedna devojka potvrdi ili otkaze rezz za jedne pantalone koje sam htela,da ne bi placala dve postarine,i rekla joj da mi rezervise stvari koje sam htela. Onda danima ne ulazi na sajt... Kad se konacno pojavila,vidim da je stavila da su cipele koje sam htela PRODATE. Iznerviram se i posaljem joj poruku,kaze da je imala neku nezgodu,nije danima ulazila na sajt,cipele nisu prodate,tako ih je samo oznacila,cuva ih za mene. Izvinjava se i kaze mi da sacekam,jer sutra ubacuje nove stvari,pa taman da pogledam,mozda hocu jos nesto. Izvinim se i ja i resim da sacekam. Nje opet nema i nema. Na kraju joj se javim i kazem da mi posalje to sto sam prvobitno htela,pitam kad moze,i za eventualna ostecenja,zahvalim se za gratis majicu. Kaze ona da salje u ponedeljak,ja ostavim podatke,kazem da mi sracuna koliko to kosta (obavezno uvek insistiram da mi prodavac napise zbirnu cenu i to cuvam kao i sve poruke,pa ako dodje do neke zabune,ja sve lepo imam zapisano,da ne bude posle NISMO SE LEPO RAZUMELE). I od tad je nema. Niti mi je izracunala,niti rekla da je poslala,ma nista. Ja se opet trudim da budem tolerantna,ona je na sajtu napisala da deli profil sa sestrom,mozda sestra ulazi,nemam pojma. Ali,ni ja vise ne znam sta da radim.
2017 12 20
Pozovite je telefonom pa popricajte, mozda ima previse obaveza. Najbolje Vam ona moze reci licno, a mi mozemo da nagadjamo samo.
2017 12 20
Nemam njen broj telefona,sva konverzacija izmedju nas dve odvijala se preko sajta. Ja mislim da je ona cipele prodala nekom drugom,a da mene zafrkava. Vidim da je pre par dana dobila negativnu od zene kojoj je,kako sam razumela,obecala suknju ili je bar s njom pregovarala o istoj i kad je zena htela da je kupi ispalo je da je suknja prodata i to jos od kad,samo sto je ona zaboravila da je oznaci kao prodatu. Ta negativna je svakako neosnovana,jer nije doslo do saradnje,samo su razgovarale,kao i nas dve,ali moguce je da govori u prilog onome sto ja mislim.
2017 12 20
Opet moze da bude, ali i ne mora. Nadam se da cete dobiti makar odgovor.
2017 12 20
Sve ja to znam,zato i cekam. Mada,mislim da sam tolerantna i to vise nego sto treba. Ne bih volela da joj posaljem poruku da sve otkazujem,a da mi paket svejedno stigne. Videcu sta ce da bude,pa vam javljam.
2017 12 20
Smatram da je najbolje da joj tražite broj telefona i da je nazovete da se dogovorite. Iskreno, sama nisam stpljiva osoba i ne mogu dugo da čekam zato uvek tražim broj telefona prodavca da se dogovorimo jer neki ne ulaze redovno na sajt. Od sada tražite i broj telefona uz njihove podatke pa se na viberu dogovorite kao ljudi ili preko poziva. Srećno i nadam se da ćete rešiti sve! :")
2017 12 20
Desava se da se ima obaveza i da se ne stize ,jednostavno se ne uklopi sa vremenom ..Ali to se treba i naglasiti ,a to je malo neodgovorno ... Tj. ova Vasa situacija je i vise nego neodgovorna ,to je mnogo vremena . Ja imam obaveza ,i ne mogu slati svakog dana , ali sam to navela i u opisu profila ,ali radi se o danu ,eventualno dva .ne vise..To je preterano .. Pitajte je da li je poslala , i da Vam posalje br posiljke ...Ukoliko nije recite joj da Vam javi da znate na cemu ste ,ukoliko misli da odugovlaci da odustajete ,sto je i pametno ,jer ko zna sta je u pitanju . Jednostavno recite da Vam je sada hitno ,nema potrebe za nekom svadjom ,mozda ce Vam obrazloziti ..Sto se tice br telefona ,ne slazem se da svi traze br telefona,treba popamtiti sve te brojeve pored svojih kontakata , i svakodnevnih obaveza ..I da li ta clanica ima dosta saradnji /utisaka/ ,da li su svi poztivni osim tog jednog ?
2017 12 20
Ima 66 pozitivnih i taj 1 negativan utisak. Rekla je da je imala neku nezgodu,ja sam se izvinila i cekala,ali ovo je stvarno previse. Pogotovo sto smo se dovovorile da posalje u ponedeljak. Mislila sam to je to. Broj telefona od clanica trazim samo za brzu razmenu poruka,ako ke nekom nesto hitno i zuri se,ovako ne.
2017 12 20
Poslala sam joj poruku i cekam...
2017 12 21